Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

Kochani ja Was doskonale rozumiem. Niestety ale dopiero wróciłam z pracy :( W ogole nie mam czasu. Ale rozumiem, że czekacie. Dzisiaj już niestety nie dam rady powróżyć bo zwyczajnie nie mam siły, ale jutro mam na 12 do pracy. Wstanę wcześniej niż zwykle i powróżę Wam. jeszcze raz bardzo Was przepraszam, ale to niestety nie jest zależne ode mnie :(

Gość Tereska1234
Rozumiem życzę miłej nocy. Mam pytanie. Rzucił mnie facet miesiąc temu bez słowa po 3 tygodniach się odezwał byle jak na gg i stwierdził że jest szczęśliwy i ma dziewczyne. Czy naprawdę jest taki szczęśliwy i czy kiedyś odezwie się do mnie? Będę wdzięczna. Sylwia 11 pażdziernik 1978 Pozdrawiam

Gość Tereska1234
Acha on ma na imię Daniel i urodził się 1 czerwca 1974

Gość aninimowa___
switnie! czekamy jutra:) korzystajac z mozliwosci powtorze swoje pytanie , poniewaz nie wiem czy bede mogla zajrzec tu na forum do poludnia.. wiec-- anonimowa 25.03.82 czy jeszcze kiedykolwiek go spotkam , porozmawiam .. 29.10.76 - z gory dziekuje !!

Gość Tereska1234
Przepraszam mała poprawka on urodził się 1 lipca 1974

Gość vnghjghk
Czy moja teściowa kiedyś zaakceptuje mnie i moich rodziców? Anna

Gość Berbec
Czy ułoży mi się w końcu życie uczuciowe? Basia 23.02.1991 Dziękuje

Gość Całkiem Duża Kasia
PRZYPOMINAM SIĘ ZE STRONY 18: " 11:40 [zgłoś do usunięcia] Całkiem duża Kasia serdecznie dziękuję za wróżbę (str 15 na dole), na pewno pójdę do lekarza. Jeśli znalazłaby Pani czas to poproszę o wróżbę jeszcze jedną: Czy kiedykolwiek zwiążę się jeszcze z mężczyzną? A jeśli tak to kiedy i gdzie go szukać? Katarzyna 16. 05. 1974 Co do przepisu, od pewnego czasu jestem na diecie i moje menu nie jest jakieś oszałamiające, ale polecam piersi kurczaka pokrojone w kostkę, zamoczyć w marynacie Prymat słodko kwaśnej najlepiej na całą noc, podsmażyć na małej ilości oliwy, dodać poszatkowaną kapustę pekińską - bardzo pyszne, polecam Miłego dnia"

Gość Marta 01.09.1985
Ja też ciągle jeszcze czekam ze strony 18 :/

Gość ta wrozka jest jakas nienorma
wchodzi tu tylko od czasu do czasu, narobi nadziei ze powrozy i idzie, chora normalnie

Gość Berbec
w dzień św.Walentego życzę wszystkim dużo miłości

do ta wrozka jest nienorma Zycze Ci z calego serca takiej pracy jaka ja mam :) Nie masz czasu sie wyspac, nie masz czasu zjesc normalnie obiadu, ba czesto nie masz czasu podrapac sie po dupie, i uwazasz ze ja mam czas wejsc i robic rozklady. Dzisiaj mam wolne wiec dzisiaj wrozyla bede. A Tobie gratuluje empatii :)

Gość Tereska1234
Ja czekam z niecierpliwością. Mam nadzieję, że mnie pani nie pominie. A takimi komentarzami proszę się nie przejmować. Życzę miłego dnia.

Gość kls
bardzo prosi o odpowiedź na maila z pytaniami bodajże z 25 stycznia i dziękuję

Gość kls
pozostałe maile można pominąć

Gość anonimowa____
rowniez czekam cierpliwie ;) anonimowa 25.03.82 czy kiedykolwiek sie spotkamy i porozmawiamy z Rafal 29.10.76

Gość Berbec
Zainteresowane osoby, cierpliwe oraz zaglądające na forum napewno się przypomniały na trzech ostatnich stronach więc pominięcie wcześniejszych postów to dobry pomysł.

Gość halo pani kochana
a gdzie nasza wróżka?

jestem juz kochani:) Zaczynam od strony 24 :) Jeśli ktoś był wcześniej to krzyczeć proszę. KLS jestem na mailu jakoś się dokopie do Twojego i odpiszę za chwilkę Marta 01.09.1985 Ciebie też zrobię :)

Gość anonimowa____
switnie..czekam na swoja kolej :)

Gość Całkiem Duża Kasia
Huuurrra! :-) bardzo dziękuję

Gość facepalm,
:o

Witam. Byłam na 20 stronie. Bardzo proszę o wróżbę. Joanna 15 01 81. Co karty mówią na temat przyszłości mojego małżeństwa? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Dziękuję.

Gość Rossmaniaczka
Moja przyjaciółka! Ma ważny egzamin w marcu bardzo to przeżywa czy uda sie jej go zaliczyć ? Ma na imię Anna 7.IV.1990

Witam, jakiś czas temu pytałam Panią czy przedłuża mi umowę w pracy, lecz niestety nie udało się, czy znajdę pracę, moja data 5 stycznia 84

ona11111111111111111111 9 karo - no jak najbardziej Poprawa powinna nastąpić na przełomie lipiec sierpień

Gość humor;
dzisiaj chyba znowu poprawię sobie humor :D