Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Pomarańczowe niebo siedem ogórków kiszonych

Polecane posty

Gość juz go z nami nie ma....
🖐️ daj namiary na dilera:P

Gość rzekłbym sypie
:D

zjadłam 7 ogórków kiszonych i jest mi niedobrze :( ale cięzko było sie oderwac....ogórki z tesco... mniam...jak myśle o Polsce to myśle o ogórkach kiszonych, rzadziej o kapuście

Gość sraka_praptaka_..
Pomarańczowe niebo siedem ogórków kiszonych????????????????????????????????????????????????????????????????? Nie konweniuje mi to ze śniegiem.

ogórki kiszone kojarzą sie z pomarańczą które to pomarańcze są jak mandarynki jedzone typowo w okresie przedświątecznym a śnieg również kojarzy sie ze świętami

U nas, w kujawsko-pomorskim też śnieży:P ale mnie akurat to cieszy pomimo tego, że rano odśnieżanie.

czemu cieszy? przecież już wiosna miała przyjść 😭 na szczęście niebo już zczerniało niczym gnijąca stopa narkomana i śnieg przestał sypać

Gość sraka_praptaka_..
Tak... niebo jest czarne jak ręka bohatera "Reqiuem dla snu". U nas. Na południu :) Tam, gdzie klimat nieco lepszy, niż u Was. U Was - bliżej syberyjskich mrozów. :)

jakie północ południe, przecie Ałstria (nie mylić z Ałstralią) jest na południu a przeżywa oblężenie śniegu... Warszawa dotychczas jakoś sie trzymała...no nitz, zabieram sie do wytwarzania CO2 celem natychmiastowego nagrzania okolicy :classic_cool:

Gość sraka_praptaka_..
Ale my w grodzie Kraka mamy czakram, który w mistyczny wręcz sposób rozwiewa chmury śniegowe.

Gość sraka_praptaka_..
A u nas w grocie smoka są łazienki. Dwie.

mnie najbardziej intrygowała łazienka z ilustrowanej ksiązeczki z wierszami Brzechwy chyba albo nie wiem kogo...tam był murzynek bambo i takie inne

Gość sraka_praptaka_..
Czkawko: gdzie tam była łazienka? Rozumiem, ze zapamiętałaś murzynka Bambo. Ale łazienka? ... Mama mówi: Idź do kąpieli, a on się boi, że się wybieli.... chodzi o ten fragment? (wtedy jeszcze nikt nie słyszał o Michaelu Jacksonie)