Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakniezepsuc

Jak nie zepsuć tego kolezenstwa- Prosze o rady

Polecane posty

Gość Jakniezepsuc

Witam! Prosze doradzcie mi w jednej kwestii. Po krotce: od 3 mies mieszkam w nowym miejscu, mam sąsiada z którym sie zaprzyjaznilismy, duzo mi pomógł i pomaga nadal, bardzo sie polubilismy, spędzamy bardzo często razem czas. Ja dopiero co po rozstaniu, on od pól roku sam. Ja mam 30 lat, on 37. Od początku z nim byłam sobą, nie kokietowalam go i wyjasnilam ze nic do niego nie mam, ze traktuje go jak bliskiego kolegę i tyle. Niestety od kilku dni mi sie wydaje ze on coś do mnie poczuł. Pisze do mnie smsy o 2 w nocy , SMS np tylko moje imie. Wczoraj mnie zaprosił na kolacje, odmowilam, bo czuje sie niezręcznie. Co mam robic? Nie chce stracić naszej relacji, mieszkamy drzwi w drzwi, bardzo go lubię i potrzebuje go jako człowieka w moim życiu. Nie chce jednak związku z nim, on jest nie w moim typie i nie traktuje go jak kandydata na Meza :-) czuje sie dziwnie, bo widzę ze on zmienił stosunek do mnie. Co ja mam robic? Nie chce randek z nim, chce aby było normalnie, jak dawniej. Boje sie ze go uraze odrzucajac i on zerwie kontakt, choć to niemożliwe bo mieszkamy tak blisko siebie. Czy mam udawać ze nic Sue nie domyślam, czy ograniczyć kontakt? Prosze, pomóżcie mi!

Gość dgrfgrg
potrzebujesz go do wykorzystywania zla wstretna babono

Gość Jakniezepsuc
Ja nie chce go w żaden sposób wykorzystywać! Poprostu chce sie z nim kolegowac i tyle lub aż tyle. Ja tego tematu z nim nie zacze na pewno. Czuje jednak ze nasza relacja Sie zmienia i ja tego nie chce! :-( Kurcze, przecież nie jestem zobligowana byc jego dziewczyna. Na prawdę nie chce go urazić ani stracić. Bede mieszkać w tym mscu jeszcze ok roku i nie wyobrażam sobie jak to bedzie jak sie poklocimy. Jesli on zacznie ten temat, to co my powiedzieć aby go nie urazić?

Gość niech na początek
powiedz wprost co czujesz

Gość dgrfgrg
nie łatwo jest czasem gdy jedna osoba pokocha. Dla niego moze to byc ciężkie przyjaźnić sie z kimś na kogo ma sie ochotę. Mysle ze ta znajomość sie szybko skończy chyba ze odwzajemnisz jego uczucie

Gość Jakniezepsuc
No Wlasnie tego sie boje, co napisaliscie :-( ja czuje sympatie i tyle! Boje sie ze jak powiem ze jednak ja nie odwzajemniam jego uczuć to atmosfera sie popsuje i nasza znajomość sie zakończy. Kurcze, czy zawsze tak sie musi dziać?

Gość 15hh7lll
pastor6661: kto ? zabija i mordował ,dlaczego wyparowały składki z 30 lat emerytalne moje ? szukam na razie znalazłem to ... Trud Żydów pracujących wokół Roosevelta doprowadził do tego, ze USA wspólnie z ZSRR wystąpiły zbrojnie do walki przeciwko Europie środkowej, gdzie była kolebka nowej idei, opartej na nienawiści do Żydów. Zrobili to Żydzi, gdyż wiedzieli, że w przypadku zwycięstwa Osi, a głównie hitlerowskich Niemiec, które doskonale przejrzały plany polityki żydowskiej, niebezpieczeństwo rasizmu stanie się w USA faktem dokonanym i Żydzi znikną z powierzchni świata. Naród Polski pozbawiony własnego majątku produkcyjnego, więc okradziony z dochodów z własnej produkcji, zmuszany do ograniczania produkcji rolnej, której wielkość nie pokrywa już zapotrzebowania żywnościowego narodu, reformą oświaty z 2000 r., obniżającą poziom edukacji, pozbawiony średniego szkolnictwa zawodowego, pogrążany w świadomie zaprogramowanej nędzy musi odejść w niebyt. Takie są nieubłagane prawa ekonomii i żydowscy inżynierowie platform-oralnego „postępu w Polsce znają je doskonale.

Gość powiedz,ze masz chlopaka
( moze byc preciez a granica) albo ze jestes juz w kims zakochana. Nie [powinien sie obrazic, bo takie jest zycie

Gość jakniezepsuc
No Wlasnie myślałam o tym i przy najbliższej okazji mam plan pierwsza mu powiedzieć ze widziałam mojego ex i ze nadal go kocham . Mysle ze to rozwiąże nasz ewentualny problem :-) czy ktoś z Was byl w podobnej sytuacji? Jak to sie potoczylo?

Gość Jakniezepsuc
Uppp