Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od rana wkurzona111111

on jak zwykle rujnuje moje plany

Polecane posty

W poniedziałek mam dwa egzaminy już z sesji, miałam w planach wczoraj się wyspać, dziś wstać rano, on miał jechać na swoją uczelnię, posprzątać i w cichym domu się uczyć- nie potrafię się uczyć przy kimś, a jedynym zamykanym pomieszczeniem u ans jest łazienka. Mmay mioeszkanie typu otwartego. wczoraj zrobił sobie imprezę z kolegą- siedzieli do 3 wnocy, ja nie spałam, bo wszystkie rozmowy słyszałam. Dzis miał rano wstać, udać się do autobusu i jechać a ja miałąm mieć czas, zeby wszystko porobić. A on sobie śpi. I wszystkie moje plany szlag trafił! Nie posprzątam, bo jak? Sypialnia też do roboty, nie zacznę się uczyć, bo mnie bałagan rozprasza. I to jest druga taka sytuacja, oblałam tak przez niego zaliczenie. Bo zachciało mu się w niedzielę imprezować z kolegami ze studiów u nas w mieszkaniu, a ja miałam w niedzielę uczyć się na poniedziałek. Jestem wkurzona tak, ze mnie telepie. I pomyślec, ze to mój facet. Probowałam go dobudzić, ale nie idzie. Gra telewizor pali się światło, a ten śpi. Nie reaguje na nic. Wstanie i skończy się awanturą, bo teraz mu nie odpuszczę. Ja nie będę zawalać swoich spraw przez jego imprezy.

No jasne, trzeba gościa wyjebać z domu, bo księżniczka musi mieć ciszę. :D Ocena: 1/10.

tu zawsze tyle chętnych do odpisywania a dziś cisza...

o waśnie muszę miec cisze, porządek i być sama by się uczyć, takie warunki miałam w domu i on o tyum doskonale wiedział. A teraz spałam 4 h, bo impreza skończyła się o 3, wtałam o 7- mej bo prosił, żeby go dobudzić na uczelnię, a jaśnie hrabia sobie śpi rujnując mi tym samym cały dzień

Gość ytrdytrsyrt
faceci to egoisci,ja mam ich juz dosc

jestes beznadziejna;D trzeba sie bylo uczyc wczesniej , tak samo wtedy jak oblalas! jak widzisz sie z facetem tylko przez weekend to lepiej ucz sie w tyg jak go nie ma by potem miec czas dla niego! no i czemu nei mozesz isc np do kuchni sie uczyc1 zostaw chlopaka w spokoju;/ hahah a jak dlugo ejstesciem razem?