Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfkmusss

jak śpia wasze 4 miesięczne dzieci?

Polecane posty

Gość jfkmusss

moja mała jak skończyła 2 miesiace zaczela przesypiac nam cale noce...spała do 5, 6 rano...teraz jak ma 4 miesiace to nagle zaczela co noc budzic sie o 1 w nocy albo nawet o północy, pozniej przez dwie godziny nie chce zasnac,pozniej znowu za kolejne dwie sie budzi:(((((((nie wiem czemu tak sie dzieje....myslalam ze moze glodna wiec na noc do mleka dodaje jej kaszki ale to nic nie pomaga...moze w dzien za dlugo spi-6 godzin....poradzcie cos

Gość moja w czwratek skończyła 16
tygodni, od 2 miesiąca przesypiała całe noce od 22.oo do 8.oo rano i też od ok 10 dni budzi się w nocy ok 3.30, a wczesniej tego nie robiła. Dwa razy obudziła się z płaczem i musiałam jej dac jeść , ale potem juz budziła się, kopała nóżkami, coś tam do siebie gadała i z powrotem sama zasypia. Ja myslę, że to skok rozwojowy, który zaczyna się ok 14,5 tygodnia i powinien skończyć w 19 t bo w dzień tez jest trochę bardziej marudna niż zwykle i zaczyna więcej jeść.

Gość jfkmusss
no tak ale u mnie to tez skok rozwojowy?przeciez to dopiero 4 miesiac

w tym okresie są dwa skoki - jeden 12-13 tydzień i potem 14-19 tydzień więc może podchodzi pod którys - jesli nie jest wcześniakiem i nie urodziła się po terminie to te skoki wypadają tak jak wiek dziecka

Gość jfkmusss
ile to moze teraz trwac?

Gość jfkmusss
wychodzi mi na to ze zaczelo sie u niej w 12 tyg ale nie przeszlo potygodniu i trwa do teraz a mała ma dokładnie niespełna 15 tyg

Moja ma 5 miesięcy i w dzień to po pół godz śpi tak kładę ją co 1,5,,2 albo 3 godz to zależy jak jej się chce spać a w nocy to zasypia po siódmej budzi się koło 21 potem o dwunastej potem po 3 i o 5nad ranem i kładę ją to pośpi do 7rano to zależy jak chce jeść to daję jej cyca w między czsie w nocy zmieniam pieluszkę.

a urodziła się w terminie? bo to ma znaczenie

Gość jfkmusss
tak