Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzdki:(

Jak fajnie jest byc przystojnym

Polecane posty

CHce byc przystojny :( swiat bylby o wiele lepszy, latwiejszy, przyjemniejszy. W zyciu brzydala nic ciekawego sie nie dzieje, zadne rozrywki, zyje z dnia na dzien.

Gość pewnie pewex
bzdura, uroda nie wpływa na ciekawe życie, znalazłeś sobie wymówkę dla swojego lenistwa, braku pasji itd

No jasne bzdura kazdy tak gada na forum. Ale wyjdziesz z domu i jest tak jak mowie. Gdybym byl przystojny mialbym pelną liste dziewczyn na komie wiec dalej pieprzysz ze nie wplywa wygląd? Dziewczyny wolą sie zenic z przystojnymi bo oni mają lepsze geny i bedą mialy lepszego dzidziusia

Skad sie bierze takie pojebane gadanie na forum ze wygląd sie nie liczy? Wystarczy wyjsc do towarzystwa dziewczyn i zobaczyc jak sie zachowują w stosunku brzydkich i ladnych. Dziewczyny wybierają przystojnych. BRzydkiego nikt nie wybierze bo po co sie z takim meczyc?

Gość dusza duszy
głupoty gadasz, mam mnóstwo kolegów, którzy urodą nie grzeszą, mają dziewczyny, żony,zainteresowania, uczą się, podróżują, odnoszą sukcesy itd. sam się ograniczasz swoimi kompleksami, popracuj nad samooceną, może z psychologiem

Gość wkurzona ona
Oczywiscie ze uroda pomaga ulatwia

Gość PANICZE ZNOW NADAJE
DOKLADNIE DUSZA MA RACJE ;)

Gość schizofrennia
wyyypierdaIaj chuu juuuu , rzygam juz na ciebie żałosny trepie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No bo ty chyba przecietnego faceta nazywasz brzydkim. Poza tym gdybym nie byl brzydki to dawno bym znalazl laske a jakos jej nie mam.

Gość wkurzona ona
Jezeli komus sie udalo bez urody miał farta duzego lub spore znajomosci. lub oporstu bogatych rodzicow

Gość iPrad4L
głupi jesteś jak but:), oczywiście, jeśli przed laską postawi się obiektywnie przystojnego i brzydala, wybierze przystojnego...ale życie takie nie jest, poznajemy partnerów w różnych okolicznościach [szkoła, praca, wycieczka, impreza...] i większą rolę gra na dłuższą metę jakaś chemia człowieka, jego sposób bycia, humor itd, moje niektóre koleżanki mają naprawdę brzydkich mężów ale jakie to ma znaczenie skoro się kochają? użalasz się nad sobą i to jest twój problem, wyjdź z tej skorupy i zacznij żyć!

Przystojnosc napewno pomaga, tak jak napisala wkurzona ona wyzej. I nie gadajcie ze nie! Bo kazda laska woli isc z ladnym na studniowke lub pokazac sie rodzicom niz z jakims brzydalem. No sory. Kazda laska woli w ciezkich chwilach napisac do przystojnego niz brzydkiego............

Gość wkurzona ona
jesli jestes ladny jest ci latwiej dostac lepsza prace itp, jezeli jestes brzydki pomoze ci tylko kasa. wiec tym przecietnym ktorym sie udalo jak to opisuja wyzej pomogla kasa

Gość schizofrennia
przestańcie z nim gadać to chory psychol, sam szuka niuni barbie a narzeka że źle wygląda i pierdoIi ciagle o ruchaniu a wy sie produkujecie i tłumaczycie mu że ma szanse i inne słodkie pierdzenie to psychol, dajcie se spokój i pogadajcie na innym topie

Gość wkurzona ona
Albo albo jesli jestes brzydki a do tego nie masz kasa no to juz masz w zyciu pod gorke , zapytaj sie ich ktora by chciala zeby jakis pasztet przyjechał po niec fiatem 126 p ,

wkurzona ona dobrze pisze. polejcie jej. brzydal jak znajdzie laske to ma farta. ze udalo mu sie znalezc sposrod tyle dziewczyn tą jedną. A przystojniak ma dlugą liste znajomych dziewczyn na komorce i gg

Gość to niech brzydal
to niech kuffa siedzi w domu i widoku nie psuje

Gość analiza liza
najlepiej sie powies i problem zniknie brzydalu hahahahahahahahaha

Gdyby brzydal zajechal fiatem 126p laska by go wysmiała. A gdyby przystojniak zajechal fiatem 126p laska by wsiadla z zaciekawieniem i usmiechem na twarzy do tego auta. Wiec nie pierdolcie ze tak nie jest. Wystarczy spojrzec na swiat i zobaczyc ze przystojniacy zawsze mają wiecej lasek!! Wpisy na nk chociazby. Przystojni zawsze mają komentarze z caluskami od dziewczyn, a brzydcy nie!!!

Wiesz, wertyp... jesteś nie tylko brzydki ale też prostacki i nieuleczalnie głupi, dlatego najlepiej będzie dla ciebie i srodowiska jak się zutylizujesz i nie bedziesz więcej zakładał durnych wątków.

Gość wkurzona ona
Znam nawet taki przyklad, mam kolege nadzianego ktory jest brzydki jak noc ciezko mu bylo znalesc jakas laske, ale jak tylko przy barze zaczal chwalic sie zasobnym portfelem raz dwa laski sie znalazly dookola niego. A potem wyzywa je od dziwek, ktore leca tylko na kase no to mu mowie to po co chwalisz sie portefelm a on bo jestem brzydki gdyby nie to zadna by mnie nie chciała

W zyciu mi juz zostaly marzenia. I nie pozwole sobie ich odebrac, tak jak prawa do szczescia w zyciu. Marze sobie jakto by bylo gdybym byl przystojny....... ehh cudne zycie. Juz dzsiaij napewno dostalbym jakiegos smsa na telefon od ktorejs dziewczyny..

Gość wkurzona ona
Ale sluchaj tak samo jest z dziewczynami wiec sie nie przejmuj przeciez one tez widza ze im ladniejsza tym ma latwiej w zyciu. Zadbaj o to abys miał kase i bedzie git.

masz racje. brzydal to wrecz musi suce pokazac kase przed oczy zeby na niego poleciala. a przystojniak siądzie przy barze, usmiechnie sie do jakiejs, zagada i ona z chęcią z nim zacznie gadac. napiją sie piwka, wymienią telefonami numerow. I tak zdobywa jedną z wielu. A brzydal to co? nachleje sie w szpak w tym barze, bo nikt z nim rozmawiac nie bedzie chcial i wroci taki zalosny do domu spity... tak wygląda zywot brzydali.

Gość wkurzona ona
Niestety nie da sie temu zaprzeczyc a ci ktory zaprzeczaja sami siebie oszukują. Skup sie na karierze i na zarabianu a beda ci sie same pchac do lozka

Gdybym byl przystojny jeszcze dzisiaj bym napisal w ten piekny zimowy biały dzien, smsa do jakiejs ladnej, mlodej dziewczyny w moim wieku czy wyszla by na dwor. Na przejazdzke w moim samochodze. Ona napewno by sie zgodzila bo przeciez jestem przystojniaczkiem. Wiec wsiada i jedziemy sobie, cieszymy sie zyciem... Pojechalismy gdzies za miasto, na wioske. Tam sie zatrzymalismy przy sklepie, kupilismy po piwku i stanelismy na polu autkiem. Siedzimy rozmawiamy, smiejemy sie, piwko pijemy i wracamy do domu. To jest zycie.

Zajebiscie spedzilismy czas, jej sie podobalo, juz po pierwszym spotkaniu sie we mnie zabujała. Gdybym spytal ją o reke, napewno by sie zgodzila. Ale ja oczywiscie nie spytam, bo jestem przystojny i mogę miec takich na pęczki :):) Wiec odwoze ją do domu i zegnam sie sympatycznie. Potem pisze do mnie smsy ze mozna jeszcze to powtorzyc. Wieczorem znowu do niej zajezdzam, ona jest z koleżanką. Jedziemy sobie w trojke na zarcie do mc donalda moim autkiem...

Autko mam zajebiste, jak to wypada na przystojniaka. Przystojniak moze sobie pozwolic na luksusy. Mam bmw w sedanie, kolor grafitowy metalik, silnik 1.6 benzyzna. Rocznik 96. I tak sobie jedziemy, fajny sprzet grający w srodku wiec przyjemnie muzyka gra do naszej rozmowy. jej kolezance tez się podobam, wiec caly czas mnie zagaduje...

Ja ubrany w biale adidaski, luzne dzisnsy, bluza luzna, i kurtka czarno-biala. Podoba im sie moj styl. Kolezanka obok z ktorą rano sie spotkalem ma dzisny na sobie, fioletową kamizelke i jakies buty. Ta z tylu, jej kolezanka tez jakos normalnie ubrana.

No i zaraz jeden z lepszych momentow przystojniaka: podjezdzam autem do budki mcdonalda, otwiera mloda kobieta usmiechnieta do mnie, ja do niej tez. Mam dobre gadane i usmiech. Zamawiam dla siebie zestaw i cos tam dla kolezanek. Ruszam do nastepnego okienka, place i odbieram. STajemy sobie na parkingu i jemy.