Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

CO MYSLICIE O TYCH MEBELKACH DLA DZIECKA?????

Polecane posty

cora spi z nami wiec chce ja nauczyc spania w swoim pokoiku, poki co pokój stoi pusty, wiec chce go jakos urzadzic

Gość nfijshfsdhgidhg
ladne mebelki

córa oglądala,ale ona kocha wszystko co rózowe,wiec byla zachwycona, ale chcialabym zeby byly praktyczne.

a jest jakies inne zdjecie?co wchodzi w sklad kompletu tych mebelkow?sa jakies komody?szafeczki albo szafa?jesli maja byc praktyczne to powinny miec duzo schowków wg mnie,zwlszcza jesli bedzie w tym pokoju mieszkala 3 latka-a wiadomo duuuzo zabawek ,klockow pluszakow lalek itd.gdzies to trzeba pochowac. dodaj ubranka..i troche miejsca trzeba

Gość glonojad troll
beatka to jennifer, nie odpowiadajcie trollowi

Gość no ale...
matko dopiero teraz urządzacie jej taki pokój ????????????? moja siostrzenica jak tylko się urodziła miała tak urządzony i już w nim spała, wtedy w łóżeczku, teraz ma już ponad roczek i kupili jej normalne łózko :)

dziecko jak widzi swoj kolorowy pkoj a jesli to corka rozowy i podoba sie to bedzie moze chetniej spala w swoim pkoju. warto kupic i ladne nie sluch kobiet ktore zazdroszcza albo cos. ladne bardzo ladne

Gość ej JENNY
a raczej MAGDA weż nie fantazjuj

Gość zytka wróc
ta jenny jest chora na mózgownice

A nie lepiej kupic meble w kolorze np. białym a do tego różowe dodatki typu pościel, ramki, obrazki na sciane, dywan, krzeselko? Różowe meble to taki element niezmienny, co będzie jak jej sie znudzi za 4,5 lat? Chyba, że Cie stać na tak częstą wymianę mebli. Osobiście jestem za dodatkami- z tymi mozna poszaleć jak się znudzą ;)

myslalam tez o bialych i rozowe dodatki ale maly potwór juz sie uparl jak zobaczyl rózowe,a to taki maly uparciuch,nawet ciuch jak sie jej nie spodoba to nie zalozy i koniec

Ostateczna decyzja chyba należy jednak do Ciebie? Dzieci na ogół dużo rzeczy chą ale dobrze jest im stawiac jakies granice bo inaczej rosnie nam maly terrorysta ;) Zrobisz jak uważasz, ale pomyśl czy Ty będziesz mogla spokojnie patrzec na te cukierkowe mebelki za rok, dwa? Myślę, że na co dzień taka intensywna kolorystyka bywa męcząca ;) A dziecko jak to dziecko- dziś lubi, jutro już nie i nie masz gwarancji ze ochota na kolor różowy jej nie przejdzie jak powiedzmy za jakis czas u jakiejs kolezanki zobaczy mebelki w kolorze żółtym ;)

widocznie nie umiesz dziecka wychować skoro nie umiesz sobie z nią poradzic.

Gość 2ssssssssssssssssss
i kolejny klon jenny :) wariatka zawsze sama sobie odpowiada :) jennifer = beatka = stomatoloszka = kicia na allegro ma nick grassik a na wizazu limetka87

ja pierdzielę, ale debile Dlatego że odpowiadam często dziewczynie, którą lubię a nie odpowiadam na teksty pojebów w stylu "jem kupę" to znaczy że jestem Jennifer, Beatką i jeszcze 10 innymi osobami? Włącz myślenie

Gość hvkv
Ale drogie te mebelki! Moja córeczka też 3 lata i jej pewnie by się takie spodobały, bo ostatnio ma obsesję na punkcie księżniczeki i koloru różowego.

Gość mietowka;)
sliczne moim zdaniem;)

czesc stomato kochana, dlugo Cie nie bylo, pewnie zajeta bardzo jestes :) no wlasnie obawiam sie ze mebelki malo praktyczne, a chcialabym upchac gdzies te wszystkie zabawki mojej malej królewny :-D

Gość dfbhftghny
widac ze to liche..... i w dodatku rozowe masakra, dziecko na debila wyrosnie

hvkv no niestety dziewczynki juz tak maja,ze uwielbiaja rózowy, ksiezniczki, kucyki i takie tam :-D

Gość takie meble chcesz
do obory wstawic?

tu jest jeszcze taka komoda http://www.fiorentino.pl/komoda-fiorentino-z-4-dodatki-elementy-dodatkowe-do-kolekcji-nowoczesnych-oferta-fiorentino/products/item/125 ale i tak watpie ze pomiescila caly ekwipunek, chyba bede musiala kiedys wziac sie za te zabawki, przesortowac, oddac jakims biednym, one sa niezniszczone prawie, córka dba o nie bardzo, tylko boje sie zeby afery nie bylo, jak zorientuje sie, ze ubylo tych 'starych' zabawek