Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WstydliwaPolka

Wstydz się Polski...

Polecane posty

Gość WstydliwaPolka

Wstydze się przyznać że jestem Polką, za granicą mówie że Czeszką :O Bo wstydze się ze urodziłam się w tym chorym kraju z którego wszyscy sie smieja :O

Gość śmiać to się nie śmieją bo nie
za bardzo jest z czego się śmiać. Co najwyżej dziwią się, że tak skłóconej nacji jednego narodu chyba nie ma nigdzie indziej. To, co stało się w ostatnich kilku latach przechodzi wszelkie pojęcie

Gość nie ty pierwsza
i ostatnia a skoro większość nas się wstydzi to zróbmy z tym cos,bo sami jesteśmy sobie winni .

Gość WstydliwaPolka
No a co ja niby moge? Tu chorzy ludzie mieszkają Kłótnie i waśnie o Krzyż, o Smoleńsk, w sejmie cyrki, Kaczor wszystkich wyzywa, szaleje. Tylko każdy każdemu świnie podkłada i sie smieje jak sie potknie :O

Gość ptasiek nastroszony
bo poloaczek to taka kurwa bez honoru i etyki, ubrana w biały kołnierzyk , wtresowana przez swych Panów z Zachodu by z uśmiechem firmowym w imię tysiącletniej "kultury" oraz wiary ojców oszukiwać swego rodaka. jak już nie ma z czego go oszukiwać i okraść to go podjudzają by w imię patriotyzmu na ulicę wylazł i wywalczył coś co można znów ukraść

Zamiast mówić, że jesteś Czeszką, mów, że jesteś Polką i pokaż, że to, co widzą w TV, to nie wszystko.

Gość jijiojio
a ja sie wstydze takich polaczkow jak ty, ktore gotowe by byly obciagnac wszystkim turkom, byle pozbyc sie narodowosci polskiej:O

Gość ptasiek nastroszony
chwal sie , ze osobiscie znasz P.Lecha Walęse bedziesz robić tam furorę

Gość WstydliwaPolka
jijiojio, znasz to z autopsji ?

Wasze rodziny ginęły za Polskę, a wy ani krzty szacunku za to nie macie co za pokolenie, widać wszystko przez upadek komunizmu, staliście się pro zachodni i tak jak inne kapitalistyczne suki macie ojczyznę gdzieś :( smutne gdyby teraz byłyby zabory Polska nigdy nie uzyskała by wolności, nie z takimi ludźmi :O

Gość siedzimy cicho i pokornie
z podkulonymi.ogonami ,tylko.między sobą gryziemy się o kazdy ocha jak psy.

"Zamiast mówić, że jesteś Czeszką, mów, że jesteś Polką i pokaż, że to, co widzą w TV, to nie wszystko." Popieram, trzeba reprezentować swój kraj, a nie się go wstydzić :O

Gość Ganta
Wstydzę się za autorkę tematu :O Mam nadzieję, że wyrzekłaś się rodziny i nie postawisz swojej brudnej stopy w moim kraju.

Gość dziewczyna swarożyca
Kingusia bardzo mądrze napisała!

Gość WstydliwaPolka
No i dobrze, lepiej by było gdyby były zabory 🖐️ Lepsze to niż taki chory kraj, same kłótnie i wasnie :O

Gość zuzannna aa
mieszkalam w Szwajcarii, Szwecji, Francji, Belgii teraz znowu w Szwajcarii zawsze mowie , ze jestem polka i jestem z tego dumna zawsze tez mowie , ze w Polsce sa najladniejsze dziewczyny i nie mieszkam tam bo nie lubie konkurencji :classic_cool:

Gość sprawdzają czy robią to
to dobrze że Pepiczką, a nie Węgierka (Śliwką)

Gość ej pokazcie te skriny
Polsce przydałoby się jeszcze z kilka lat komuny, żeby te kurwy doceniły swój kraj:o

Gość WstydliwaPolka
Tu nie ma czego doceniać. Waśnie, wojny polsko-polskie, patalogia, Skinhedzi i Bóg wie co jeszcze.

no właśnie ja będąc w Rosji zawsze mówiłam że jestem obywatelką Polski, i coś wam powiem tam na wschodzie nas szanują, uważają za pracowitych i walecznych ludzie, nie wiem jak jest na zachodzie ale to właśnie przez ludzi-zdrajców narody upadają pamiętajcie

Gość rejtan z lions club
shame shame

Ja tez wstydze się że mieszkam w takim popapranym kraju Rząd jak arena cyrkowa - pełna clownów którzy zabawiają tłum durnymi posunięciami To co u nas się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie I to w KAŻDEJ dziedzinie życia Zdrowie, praca,emerytury a nawet czas wolny Wszedzie pełno gnoju WSYT mi za ludzi którzy reprezentują nasz kraj na arenie międzynarodowej i wstyd mi że polką jestem

Gość beznadziejnie zakochana:D
ja sie nie wstydze Polski. Wstydze sie "kadry rzadzacej"

Gość dlaczego się wstydzisz
kadry rządzącej?

Gość trgtyyujyujyujvvbmn
mi nie wstyd za ojczyznę a za ludzi i poprany rząd :O Niestety dzisiejsze pokolenie to takie popierdolone ,że własnej tożsamości się wstydzi :o Kiedyś ludzie walczyli o tą tożamość byli dumni czując się polakami np.poczytajcie tekst roty to może zrozumiecie.Nasi pradziadkowie ginęli za kraj DLA NAS tylko i wyłącznie żebyśmy byli wolni a więkzość osób tego nie docenia.Smutne .

Gość Myslaby kto
ze a Polsce same takie patrioty a skąd w Polsce bieda i dziadostwo wiadomo ze każdy polaczek tak naprawdę to tylko o swoją kiese stoi .Może lepiej by było.żeby znowu iść pod zabory bo i tak nic z tego nie będzie

Gość trgtyyujyujyujvvbmn
komuna była lepsza pod kilkoma względami

Gość co ci się w rządzie
nie podoba? to że mamy dobrą gospodarke, jesteśmy podziwiani przez innych itp?

Gość trgtyyujyujyujvvbmn
rząd to cyrk adalis ma rację