Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZałamanaMatka

Moją 18-letnią córkę zapłodnił...

Polecane posty

Gość ZałamanaMatka

32 latek!Jak on mógł się wgl do niej zbliżyć!?Dzisiaj ma ją odwiedzić,nie wiem jak zareaguje..boje sie że ją zostawi,ale w razie czego alimenty bedzie musiał placić.'Spotkalismy sie na imprezie i stalo sie' moja corka to bezwstydnica!

No sprawa jest nieciekawa. Na pewno bez sensu ich wiązanie na siłę. Ale dziecko powinien uznać i łożyć na nie - to nie podlega dyskusji.

Gość zabbadooo
i nie żal czasu na pisanie takiej nędzy? ani to śmieszy, ani bulwersuje...

PS. może bezwstydnica, a może po prostu naiwna - wszak to jeszcze niedojrzały dzieciak...

Gość rejtan z lions club
what?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość załamana córeczka
i do tego ani ja ani on nie milismy orgazmu do dupy z tymi polakami

Gość lolitabossssa
ma swoje lata a ty sie nie wtracaj! takich mamusiek nie mogę, dziekuje Bogu ze moja mama jest normalna. stalo sie i jedem chuj czy ma 34 lata czy mialby 15. wtedy tez mialabys problem? moze powinnas sama poszukac jaj chlopa? trzeba bylo pokazac corce ze do seksu trzeba sie zabezpieczac. nie ona jest bezwstydnica (bo to normalne w dzisiejszych czasach ze 18 lata sie bzyka) tylko ty jesteś CIEMNOGRODEM!

Gość ZałamanaMatka
Dziekuje,moze maja panstwo racje, moze poswiecalam jej za malo czasu.Ale to ten facet powinien sie wstydzić!

Gość lolitabossssa
skorzystal z okazji. Co nie znasz facetów? Dzizysss...

czego, kutas mu dobrze stał i zrobił co swoje jak należy, zbrzuchacił dziewcze, a więc o to chodzi?

Gość ZałamanaMatka
Nie badzcie tacy wulgarni.proszę. No tak,im starszy tym glupszy...

Winni są oboje, on skorzystał bo mu się chciało a ona (jak to młode dziewczyny) szukała wrażeń a teraz płacz... I nie możesz pisać i się obwiniać gdybyś pilnowała bardziej byłoby może jeszcze gorzej i chodziłaby z brzuchem w wieku 15 lat. Faktem jest to że trzeba dopilnować by uznał dziecko i płacił na nie.

a co to na religii nie uczyli, że z chujem żartów niema? Jak sie chce współżyć to i trzeba wiedzieć co zrobić, żeby z tego dzieci nie było wtedy, kiedy są nieptrzebnei nie czas na dzieci?

Gość ZałamanaMatka
Za moich czasów rodzice by mnie z domu wyrzucili za takie coś!Ale wiadomo,dzisiaj jest inaczej.Corka tez jest zalamana,boi sie jego reakcji. Bo przeciez nie wiadomo czy chce miec dziecko.

No dawniej to by taką córkę wyrzucono z domu - tylko czy to jest dobre rozwiązanie? Dziecko robi błędy, ale tak czy siak się je kocha. Jeszcze jest młoda, głupia - teraz szybciej będzie musiała dorosnąć, więc szkoda się jeszcze nad nią pastwić. Boi się reakcji, to zrozumiałe - może w końcu pomyślała o przyszłości, która teraz będzie inna.

Gość lkmnbnmkl
sam mam 31 lat i pukam tylko osiemnastki, Inne mnie poprostu nie interesuja ale żeby sie z taka wpierdolic to smiech na sali :D