Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorenaaa

Nieregularny okres, co zrobić żeby sie uregulował ?

Polecane posty

Gość lorenaaa

Okres dostałam w wieku 12 lat, obecnie mam 17 lat i okres jest strasznie nieregularny. Raz na poczatku miesiaca, raz na koncu.. Czasem w jakims miesiącu w ogole nie mam... a zazwyczaj z ponad tydzien przed okresem prawie codziennie boli mnie głowa Juz mam tego dosc. Juz nie chodzi o ten ból głowy, ale o to że jest taki nieregularny okres, co zrobić ? Aha, a do ginekologa nie chodze bo musialabym chodzic do dziecięcgo ( bo nie mam ukonczonych 18 lat, tak mi powiedzieli w przychodni i mnie nie przyjma ) a takiego w moim miescie nie ma. Juz nie mówiac że w innym miescie do tego dzieciecgo sa strasznie dlugie terminy i takie cyrki że szok :-O A w ogole ... troche bezsens ze mam prawie 18 lat a do dziecięcego gina chodzic.. ;/

Gość idz do gina
i nie ma czegos takiego ze jak nie skonzysz 18 to nie mozesz sie załapać do normalnego gina jakies bzdury ci tam wmowili ja chodze od 17 roku życi i nie bylo zadnego problemu

Gość olinka i
idź prywatnie

Gość pixdeczka
słuchaj mam to samo, tyle ze mam 19 lat i miesiączkuje od 15 roku żcyia dopiero. Za tydzień wybieram sie 1 raz do gina... moje cykle trwaja nieraz 40pare dni lub 50. Pierwszee 2 dni okresu to dla mnie koszmar, strasznie bolesne mam miesiączki.