Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwcciiaa;)

CZy on coś do mnie czuje, czy tylko wykorzystuje?

Polecane posty

Gość oliwcciiaa;)

Niedawno poznałam chłopaka, oczywiście był taki przystojny że szczęka mi opadła. Po prostu mój długo poszukiwany ideał. Zawsze gdy się spotykamy on mnie całuje i pyta o moje sprawy, zwykle sercowe. Nie o moje uczucia do niego tylko o innych chłopaków których miałam. O sobie mało mówi, lubię mężczyzn którzy mało mówią dlatego to mi nie przeszkadza. Tylko czemu pyta o innych? Ostatnio spotkaliśmy się z moją koleżanką i jego znajomym. Wypiliśmy sporo. Ten jego znajomy zaczął mnie obściskiwać przy nim. A on nic. Mój ideał nie był o mnie zazdrosny:(. Nie jesteśmy oficjalnie parą to może dlatego. Ale bardziej prawdopodobne jest to że jemu na mnie nie zależy. Ja nie wiem ale wydaje mi się że ja go kocham. A on do mnie nic nie czuje. Lubię gdy mnie przytula i całuje tylko że jemu chodzi tylko o to a nie o nic więcej. Mam rację? Co o tym sądzicie??

Gość zrób mu loda to zobaczysz
o co chodzi

Gość Kyyyyyya
"Ten jego znajomy zaczął mnie obściskiwać przy nim. A on nic. Mój ideał nie był o mnie zazdrosny " A ło co ma być zazdrosny? Trzeba było nie dać się publicznie obściskiwać.

Gość gdyby cos czul,
bylby zazdrosny- nie ma bata. proste.