Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osz..kurde...

36 dzien cyklu..brak ookresu..bila wydzielina...Pomozcie..!:(

Polecane posty

Gość osz..kurde...

Dwa testy wykonane w 30 dc i 34 dc pokazalay wyniki negatywne... Wiec co to moze do cholery byc?:/:(

Gość osz..kurde...
Jest tu kto?

Gość brak okresu i biala wydzielion
a jest objawem ciazy,a testy sie moga mylic

Gość francja elegancja...
myślę, że ciąża tylko testy jeszcze nie pokazują

Gość ciaza ale test nie
pokazuje bo za wczesnie gratulacje!!!

Gość DLACZEGO NIE ZROBISZ
HCG Z KRWI SIE PYTAM PO RAZ KTORYS????KTO CI TU NA FORUM POWIE??? ZROB HCG Z KRWI WYKLUCZ CIAZE A POZNIEJ MYSL

Gość osz..kurde...
Ale to jest moj pierwszy cykl po porodzie. A rodzilam rok temu.. Nie jest raczej mozliwe zeby az dwa testy sie pomylily. Przy poprzedniej ciazy wynik byl pozytywny juz w 33 dc.

Gość albo zaburzenia hormonalne
albo ciaza jedno z dwoch

Gość rodzilas rok temu
mialas juz jedna miesiaczke wiec co sie dziwisz ze co? w ciaze nie moglas zajsc? no nie rozsmieszaj dziewczyno:D

Gość głupia szara rzeczywistosc
Ha - moja kuzynka właśnie w taki sposób - 1 cykl po porodzie (normalny) - zaszła w drugą ciążę! Też nie wierzyła, dopiero beta pokazała, że tak.

Gość osz..kurde...
Nie chodzi o to...poprostu sie zastanawiam czy na ten brak okresu nie ma wlasnie wplywu jeszcze nie uregulowana moja gospodarka hormonalna..

Gość GDYBY BYLA NIEUREGULOWANA
TOBY MIESIACZKA JEDNA NORMALNA NIE WYSTAPILA PONADTO NIEUREGULOWANA TO MOZE BYC MIESIAC DO NIE WIEM 6 OD PORODU ALE NIE ROK

Gość tu nie ma wróżek
Może mieć, ale nie musi. Tak trochę chcesz, żeby dziewczyny Ci tu chyba w szklaną kulę spojrzały, bo przecież wszystko zależy od organizmu, to tylko wróżka Ci prawdę powie. Zrób test z krwi i tyle.

Gość osz..kurde...
No ale przeviez to niemozliwe zeby az dwa testy sie pomylily..:/

Gość tu nie ma wróżek
Nie pomyliły, tylko nie wykryły bo za wcześnie. Tak to możliwe.

Gość głupia szara rzeczywistosc
kochana moja koleżanka chciała zajść w ciążę więc czekała: przed okresem - negative w dzień planowanej miesiączki - negative dwa dni po - negative tydzień po - negative!!! Dopiero jakieś 10 dni po albo i więcej wyszadł pozytyw. To zależy od stężenia Bety.

Gość osz..kurde...
W takim razie..jesli @ sie nie pojawi to wykonam 3 test i bez wzgledu na wynik zrobie ta bete.. Ale nie mam ani objawow ciazy ani objawow miesiaczki..:(

Gość osz..kurde...
Strasznie mnie to wkurza:/

Gość tu nie ma wróżek
No to nie powinnaś się martwić na razie. Zrób tak jak napisałaś, bo pierwsze co trzeba to wykluczyć ciążę, a potem zgłoś się do ginekologa jak miesiaczki dalej nie będzie.

Gość osz..kurde...
Juz jestem zapisana ale dopiero na luty...

Gość osz..kurde...
Tzn sie jedynie to ta bial wydzielina..casami bol podbrzusza..wzdecia noi czasem budze sie w nocy...

Gość Aksiomath
DLACZEGO NIE ZROBISZ Słusznie prawisz! Ja tylko dodam że marker ciążowy Beta HCG ażeby potwierdził ciąże musi być na odpowiednio wysokim poziomie.Jeśli ten stan przykładowo trwa pierwszy miesiąc.Tzn teraz powinnaś mieć okres a go brak a cykl temu był to poziom nawet troszkę podwyższony HCG[np kilka jednostek ponad normę] nie musi wskazywać ciąży.Dopiero gdy to będzie kilkadziesiąt czy powyżej sto można powziąć przypuszczenie o ciąży. Tak poza tym to dziwię Ci się dziewczyno że mając objawy dotąd nie występujące nigdy u Ciebie [wydzielina określonego typu itp]nie skierujesz się poprostu do lekarza-ginekologa.Albo do lekarza po skierowanie do ginekologa.Tylko próbujesz roztrzygać jakaś kwestię na forum.Zwłaszcza iż nie przypuszczam aby np wczoraj tego nie było tylko dziś się pojawiło.Idź do lekarza.I bez nerwów!Nie wszystko złoto co się świeci.Nie zawsze jak okres się spóźnia to musi być ciąża.Zadbaj o siebie i idź do lekarza!

Gość tu nie ma wróżek
Do lutego pewnie już dostaniesz okres i będzie po krzyku.

Gość osz..kurde...
Mam ndzieje..:(

Gość Aksiomath
Ile masz lat autorko?Czy chodzi choć co jakiś czas do ginekologa?Masz takiego "swojego"lekarza od tych spraw?Pytam bo to co zaprząta akurat Twoja głowę jest najmniej istotne.Najważniejsze jest zdrowie a pisze to z uwagi na to iż rozpisujesz się tu o objawach bólowych czy wydzieliniczych jakich nigdy nie miałaś tak?No to chyba mądrzej zamiast o tym pisać na forum byłoby udać się do lekarza.I zacząć uczeszczać do niego na kontrole według czasu jaki Ci ustali.Pozdrawiam i życzę zdrowia-nie siedź na nerwach tylko działaj.Na tym się lepiej wychodzi.