Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do tych z długimi włosami

Co zrobić żeby włosy nie były przyklapnięte? Jak zwiększyć objętość?

Polecane posty

Mam włosy za ramiona, długie, proste. Zawsze jednak po umyciu one są takie przyklapnięte. Jak zastosować piankę lub lakier żeby je podnieść u nasady? Pytam bo nigdy nic z włosami nie robiłam :D

ale ja poważnie pytam. Tylko nie mówcie zeby zmienic szampon na taki nadajacy objetosc bo to nie o to chodzi .

w sumie chodzi mi o to czy pianka czy lakier pomoze na objetosc?

Gość do autorkiiii
zmień szampon na taki nadajacy objetosc

szampon i pianka na objętosć suszenia głową do dołu... ewentualnie jeszcze lakier na objetość :D ale podstawa jet mieć duzo włosów :P

Ale nie bo szampon mam dobry a te nadajace objetosc znowu bym musiała testowac zanim jakis mi przypasuje.

Gość raczej poskleja ci włosy, kup
dużą okrągłą szczotkę i susz włosy na niej podnosząc u nasady potem lekko podtapiruj i na koniec delikatnie lakierem pryśnij

Włosów mam dużo :). Jednak jak są dłuższe to wiadomo ważą więcej i ciągną w dół dlatego przyklapuja. :D

Gość lubljanna
a jakiego szamponu uzywasz?

wiec je wycieniuj! ja mam mnóstwo włosów są geste grube i prawie do tyłka, ale tak wycieniowane ze nie tracą na "lekkości"

Gość Kyyyyyya
1. Pocieniuj lekko włosy, tak żeby te na wierzchu był krótsze od tych ze spodu. 2. Susz włosy głową w dół, weź troszkę pianki, ale TROSZKĘ ;) wetrzyj w nasadę włosów. 3. Gdy włosy będą prawie suche, susz normalnie zawijając włosy na grubą, okrągłą szczotkę http://nokautimg1.pl/p-d5-e4-d5e4255883147997063489b367a392cf500x500/jaguar-t-400-65-90-mm-profesjonalna-szczotka-do-modelowania-wlosow.jpg zaczynając przeciąganie nią po włosach od nasady i unosząc ku górze http://lbsrv.nazwa.pl/sello/aga/BA88E986-D246-40A8-A8BB-07BE3D86DAF3.JPEG 4. Rozczesz włosy i lekko natapiruj u nasady. ale LEKKO ;) Spryskaj minimalnie lakierem.

Kyyyyyya Dziekuje :) A używam szamponu Dove intense repair czy jakos tak.

Gość słoneczkozachmurką
dzisiaj - jak mam wolne i nie wychodzę z domu, grzeję się w ciepłym mieszkanku a za oknem jest straszna wichura - moje włosy zrobiły mi psikusa i wyglądają super po samym czesaniu tylko - objętościowo, rozpuszczone bez układania, lśniące, taki natural look, nie przyklapnięte i troszkę skręcone - jak u jakiejś casual modelki SUPER - normalnie nie moje włosy, beautiful gdybym każdego dnia miała takie włosy +30 do pewności siebie tak na co dzień to jest tragedia - proste, przyklapnięte, nijakie

Gość gość
Ja stosuje zestaw dodający objętości - Daily Wax Pilomax, dodatkowo suszę włosy trzymając głowę w dół ;) Efekty są super :D