Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

....jednak ludzie sa tepi!!!!

Polecane posty

http://komediowo.pl/title,Mieszkancy-Moraga-rozbawili-caly-kraj,vid,14154333,wideo.html

http://komediowo.pl/title,Mieszkancy-Moraga-rozbawili-caly-kraj,vid,14154333,wideo.html

http://komediowo.pl/title,Mieszkancy-Moraga-rozbawili-caly-kraj,vid,14154333,wideo

http://komediowo.pl/title,Mieszkancy-Moraga-rozbawili-caly-kraj,vid,14154333,wideo.html?_ticrsn=3&smpjqticaid=5dbd0 Tylko tak moge Wam wklic link a Wy go skopiujcie i dajcie do paska narzedzi,pozniej przed przecinkiem musicie cosfnac do slowa title i slowo WIDEO ma odcieta litere o i tez muscie ja cofnac aby powstal wyraz WIDEO.....nie wiem czy dobrze sie wyrazilam:P

Gość Autorko, ty tez nie zablysnela
Gdybys byla troszke inteligentniejsza od mieszkancow Moraga, tobys na to wpadla :D

Autorko, ty tez nie zablysnela - skopiowalam link i wkleilama,ze Wy nie umiecie go dobrze odczytac to juz Wasz problem i tez nie zablysbneliscie inteligencja w jego odczytaniu:D Dzieki Tobie reszta "glupcow" moze zobaczyc jak Polacy sa tepi:/

Autorko, ty tez nie zablysnela - przesiaduj na necie raz na jakis czas i nie wiem jak mozna inaczej skopiowac link jak Ty to zrobilas/es!:P

Ponownie wykazalas sie, tym razem procz braku kreatywnosci - brakiem umiejetnosci czytania ze zrozumieniem :D Gdybys laskawie kliknela link, ktory wkleilam, ciolku, zobaczylabys, ze nie tylko "rozpracowalam" Twoj link, a wkleilam dzialajacy, glabie :P

Radze Ci zwrocic uwage na przedrostek w adresie, to moze pojmiesz :D

Autorko, ty tez nie zablysnela - uuuuuuuuu mam sie bacc Twojej inteligencji?:P Nie znam sie na kompach wiec skad mam wiedziec jak "rozpracowac" ten link aby dobrze chpodzil?:P Nie mozna skopiowac go do paska narzedzi i coafnac tam gdzie trzeba i bedzie gralo?:P Czy wszyscy sa leniami?:P Skoro jestes tak madra to jak ROZPRACOWYWUJE sie linki?:P:P:P

Pancerna Koldra juz 16:03 powiedziala co masz robic a jak nie wiesz jak sie skraca linki... hm... moze... znasz google? www.google.pl - tam znajdziesz odpowiedz na wiekszosc dreczacych Cie problemow :P

cziki - tak o HOMO SAPIENS! Jak widzisz nie potrafilam skrocic linku i (leniom nie chcialo sie skopiowac tego co skopiowalam tutaj aby dobrze go odczytac) ktos go skrocil!:D Za co jestem wdzieczna:D

Nie Mragowo tylko Morag :D nie mam glosu w lapku :)

Autorko, ty tez nie zablysnela - no ale po co mam szukac jak sie skraca skoro juz zostal skrocony? Wiem,ze ta wiedza nie przyda mi sie w zyciu bo pewnie skopiuje jakis link za "X lat" :P Poza tym widzac,ze ktos zle skopiowal link to sama go kopiuje do paska ,cofam tam gdzie trzeba i gra:D

Myślę Morąg, wpisuję Mrągowo, bo niedługo tam jadę, cholera :o W każdym razie mocne to jest, jak będziesz miała głośniki to koniecznie posłuchaj ;)

Autorko, ty tez nie zablysnela - szkoda,ze nie masz glosu:/ Tak przy okazji dzieki za info ,ze w ogole istnieje takie cos jak SKROCANIE LINKOW...jak widac jestem zacofana a propos takich rzeczy:P