Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bodybuttercream

za tydzień ślub a ja przespałam się z innym...

Polecane posty

Gość bodybuttercream

spotykam się z nim już od miesiąca, od dwóch tygodni ze sobą sypiamy i wczoraj znowu poszliśmy do łóżka. na dodatek okłamałam mojego narzeczonego, że byłam w pracy a w rzeczywistości wyszłam już o 10 i czas spędziłam w mieszkaniu innego... na początku to było na zasadzie, że przed małżeństwem wyrównam rachunki, bo kiedyś narzeczony z kimś się spotykał w trakcie naszego związku ale odkryłam to zanim między nimi do czegoś doszło. nie mam pojęcia co zrobić. to wszystko stało się tak nagle miesiąc temu, taka wielka namiętność. jednocześnie ten ślub, cała najbliższa rodzina jest nim tak przejęta... nie wiem co robić, nie chcę nikogo skrzywdzić, ani krzywdzić siebie. z jednej strony chcę tego ślubu a z drugiej od miesiąca żyję w innym świecie.

Gość bodybuttercream
slucham?

Gość bodybuttercream
Bielyje Rozy jak możesz? miesiąc wymyślałam tę prowokację, daj chociaż piątaka, plissska!

Gość bodybuttercream
ehh musze jeszcze potrenować, głupia jestem i mam słabą wyobraźnie :(

Gość bodybuttercream
ogólnie to jebię się po kątach z kim popadnie, ale z tym to coś poważniejszego, bo ma naprawdę duży sprzęcik.

Gość bodybuttercream
dziękuję bardzo za mądre odpowiedzi...

Gość curvol
skoro on był nie fair wobec Ciebie, to Ty nie miej wyrzutów żadnych

Gość siostraMierzwa
jesli to nie prowo :D to masz 3 wyjscia: 1. zyc w klamstwie i czekac az szydlo wyjdzie z worka, a wtedy bedzie bolalo :) 2. nie wychodzic za maz, prowadzac sie z nowym fagasem 3. wyjsc za maz, zerwac z fagasem nie pisze juz o kwestii tego czy wyjawic przed swoim to, co zrobilas czy nie...