Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naphozord

Samolot i perfumy

Polecane posty

Cześć , 20 wracam do Polski. Biorę tylko podręczny i stad moje pytanie. Ile mogę mieć płynów w nim ? Chodzi głównie o perfumy , bo mam trochę tych buteleczek , ale żadna nie przekracza 100 ml. Słyszałem że ogólnie nie może przekraczać 1 Litra. Czekam na odp.

Gość Oczywiście że
mimo pozorów nie ma jednoltych norm.Ja często podróżuję do Chin.Tam na lotniskach ciągle są relatywnie niskie ceny.Dlatego tam kupuję kosmetyki.Ale na lotnisku w Zurichu wszystko mi zabrali.3Flaszki po 100ml.Tak,że najlepiej jest ulokować w bagażu głównym.

poszukaj sobie w necie, taka jestes światowa a co czytać nie umiesz i wyszukiwac informacji? co za kretynka i pisać po polsku też nie umie... co wieśniactwo ze zmywaka wraca?

Ja na każdym lotnisku widziam ograniczenie do 100ml, ale mojej mamie zgarnęli dezodorant, pomimo że miał 100ml (ale to było w Turcji, a może tam są jakieś inne przepisy).

piczekson tY żałosny szczurze. !!!!! Jesteś zerem co nic w życiu nie osiągnęło , masz kompleksy i próbujesz innych atakować ?? Rzuć się z 10 pietra i się nie męcz. GNIDO !!!!1

Ty do mnie pijesz? Jeżeli tak , to gdzie popełniłem błąd. Bo inaczej , Cię zbluzgam !!!