Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djnjwwwwww

DZISIEJSI FACECI DO ZWIAZKU, DO ZALOZENIA RODZINY SIE NIE NADAJA !

Polecane posty

Gość Załamany życiem 89
nie chcą. oświadczają się po tym,jak baby im wiercą dziurę w brzuchu...tak potwierdza to, że nie są prawdziwymi macho , są pizdami, gejami, karaluchami i glizdami - ale nie zmienia to faktu, że żenić się nie chcą

Gość dsda
O ile mi wiadomo, to mężczyzna się oświadcza. Więc nie gadajcie, że faceci nie chcą się wiązać i zakładać rodzin. Owszemn, niekotrzy chca ale Ci co chca potem jeszcze szybciej chca sie rozwodzic... Znasz chociaz jednego faceta ktory po 10 latavh malzenstwwa bylby zadowolony z malzenstwa? WSzyscy by chceili wowczas byc singlami. Tyle daja kobiety faceteom

Obiad, porządek, czyste ciuchy i darmowa dupa - definicja małżeństwa. Oczywiście teraz generalizujemy, bo są faceci, którzy w roli męża i ojca świetnie się sprawdzają

Gość Załamany życiem 89
Moonshadow - ilu jest facetów, którzy mają takie atrakcje w małżeństwie? 5%?

Gość hdhhdsuu
dzieci wiele facetow chce miec, tylko do ich wychowania nie sa zdolni ani dorosli by je miec

Gość Załamany życiem 89
a dupa NIGDY nie jest darmowa. chyba, że jest się Pittem czy Clooneyem

Gość djnjwwwwww
sami widzicie - do malzenstwa, zwiazku, posiadania dzieci faceci sie nie nadaja !! wiec szkoda naszych nerwow kobiety, oczekiwan, szukania idealnego partnera do tego, bo to niemozliwe

a widziałeś kiedyś szczęśliwą kobietę po 10 latach małżeństwa??? właśnie przez to są rozwody bo kobiety dochodzą do wniosku, że są stanie same sobie poradzić i nie muszą nikomu usługiwać. małżeństwa trwają tak długo jak długo kobiety o nie walczą bo facetom jest wszystko jedno. nie ta to następna

Gość dsds a znasz kobiety ktore nad
al chca byc z facetem po 10 latach malzenswta, jeszcze z takimi pokrakami facetow o ktorych piszesz ??

Gość Załamany życiem 89
djnjwwwwww - to ja zapytam - a dlaczego mieliby się nadawać? co by z tego mieli? poza zaspakajaniem kolejnych zachcianek kobiet.

Gość djnjwwwwww
jakich zachcianek?? dziecko to dla was zachcianka?? malzentwo to zachcianka?? widzisz, wszystko wychodzi, wy nie nadajecie sie do niczego, nie dorosleliscie do wielu rzeczy, wiec darujcie sobie, przestancie sami sie oklamywac i inne kobiety, gadac i wypisywac frazesy

Gość dsda
małżeństwa trwają tak długo jak długo kobiety o nie walczą bo facetom jest wszystko jedno. nie ta to następna Jesli walcza to widocznie facet im jest do czegos potrzebny, mezczyzni nie walcza bo widza ze malzenstwo im nie jest do niczego potrzebne...

Gość dsda
Oczwyscie ze dziecko to zachcianka kobiet, przeciez nie faceta

jesli walcza, to dlatego, ze sa odpowiedzialne za zlozone slowa a nie dlatego, ze malzenstwo im cos daje:o dziecinada do potegi entej:o

Prawda jest taka, że kobiety zawsze dbają o związek. Często nadskakują swoim facetom, spełniając ich zachcianki i bez gadania wypełniając swoje obowiązki. Faceci się rozleniwiają, bo wiedzą, że kobieta i tak obiad ugotuje, w domu posprząta, o dzieci zadba. A po kilku latach, kobieta się buntuje i facet zastanawia się "o, co, kurwa chodzi kobieto? Przecież dobrze jest, jak jest..."

Gość djnjwwwwww
dla was jedynie seks sie liczy i tego oczekujecie, co cale wasze zycie "z kobieta" nic z was nie ma wiecej, zero pozytku jakiegokolwiek, od wszystkiego uwywacie rece, dla mnie jestescie zbedni, jak w kazdym malzenstwie czy zwiazku

i dlatego, ze widza cos wiecej niz czubek wlasnego nosa:o

Gość xcxxewpoejoigejoids
djnjwwwwww - tak dla nas to zachcianka, bo my takich potrzeb nie mamy. i ok ja przyznaję, jesteśmy najgorsi w ogóle kobietom nie potrzebni przyznaję to i nikogo nie oszukuję. teraz proszę odpowiedz na moje pytanie. jesteś w stanie? nie - bo wychodzi na to, że małżeństwo, dzieci są potrzebne kobietom, więc PO CO mielibyśmy się do tego nadawać?

Gość dsda
djnjwwwwww, trzymaj tak dalej! Kobieta to najgorsze co moze spotkac faceta! TRzymaj sie z dala od faceta a faceci beda szczesliwi!

Gość xcxxewpoejoigejoids
Moonshadow - gdzie ty takie związki widziałaś? na filmach chyba

Wszędzie. Widziałeś związek, w którym to kobieta wraca z pracy, otwiera piwo i drze mordę na piłkarzy, a facet gotuje obiad, albo sprząta, czy robi pranie?

Gość xcxxewpoejoigejoids
nie, ale w drugą stronę też nie widziałem

Gość djnjwwwwww
xcxxewpoejoigejoids wiesz co, smieszy mnie strasznie postawa nielicznych facetow, ktorzy chca zalozyc rodzine, szukaja sobie kobiety, bo chca miec dom, rodzine, dzieci - tak sie deklaruja, sami potem wychodzi co innego skoro ktos chce to wypadaloby by temu podolac, nadawac sie do tej roli samemu sobie narzuconej, chcianej przeciez, a nie z przymusu inna kwestia zmuszania kobiet do malzentwa czy dzieci , ale to juz problem, tylko i wylacznie kobiet i ich niezrozumienia tematu

Gość shjhjehwjkhew
ja też na takich trafiam.

Gość djnjwwwwww
dsda djnjwwwwww, trzymaj tak dalej! Kobieta to najgorsze co moze spotkac faceta! TRzymaj sie z dala od faceta a faceci beda szczesliwi! trzymam sie od facetow z dala zbedna mi kula u nogi🖐️

Gość dsda
Kobiety, zrozumcie wreszcie ze w dzisiejszych czasach zwiazek czy malzenstwo z kobieta facetowi nie jest do niczego potrzebne! Facet nie potrzebuje byc w zadnych relacjach z kobieta by miec to co chce. Wspolczesne kobiety maja "swoje potrzeby" i sa chetne na seks, ze facet nie musi sie starac w ogole o kobiet. Ma seks za darmo na wyciagniecie reki. To wszystko zasluga waszego wyzwolenia. My faceci na tym korzystamy

W takim razie zmartwię Cię, ale wiele małżeństw tak wygląda. Faceci są nauczeni od swoich ojców, że mężczyzna przynosi mięso (pieniądze) do domu a kobieta dba o dom i rodzinę. Niestety takie podejście nie ma już racji bytu, bo kobiety od dawna na siebie zarabiają, a i tak wymaga się od nich, żeby dbały o dom i swojego faceta. Jeszcze ze dwa pokolenia potrzeba, żeby faceci uświadomili sobie, że równouprawnienie już dawno nie dotyczy tylko spraw zawodowych, ale również wspólnego życia.

Gość dsda
trzymam sie od facetow z dala zbedna mi kula u nogi Rob tak dalej, z tego faktu najbardziej zadowelnie sa faceci, jedno przeklenstwo mniej

Gość xcxxewpoejoigejoids
djnjwwwwww - znowu unikasz odpowiedzi na moje pytanie:D więc jeśli nie masz nic konkretnego do powiedzenia tylko będziesz ogólniki i to bzdurne pisać, to eot aha - i faceci deklarują różne bzdury, żeby was zdobyć. trzeba być naiwną żeby wierzyć w te bzdury