Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja powiem że

Kobiety, facet może Was kochać, ale zdradzać, to się nie wyklucza, serio!

Polecane posty

Gość a ja powiem że

Mam już dość czytania tutaj, że jak facet zdradza partnerkę tzn że ma ją w dupie i nie kocha. Gówno prawda. Kocha, ale oddziela mechaniczne pieprzenie od uczuć wyższych do kobiety swego życia. Ja mam kochankę, ale żonę kocham, kochanka wie, że jest tylko do pieprzenia, zaś żona jest królową. Tyle w temacie🖐️

Gość mężatka...26
tak wiemy i rozumiemy, bo my tez potrafimy kochać, mimo ze zdradzamy, no każdym razie ja i wiele moich koleżanek

Gość mężatka...26
*w każdym razie

Gość jak nie jak nie
jak mozna kochac zone i myslec o (seksie) innej

Gość to nie jest miłość
krzywdzisz obydwie te kobiety, a zwłaszcza żonę. Nie mozna kochac i zdradzać. jeśli ktoś zdradza to swoim działaniem okazuje, że nie kocha.

Gość autorowi sie wydaje
ze to milosc. owszem uwaza ze kochanka jest do seksu i ok. ale zony na pewno nie kocha,bo to nie milosc.

Gość A GDYBY TOBIE
żona powiedziała: kocham cię, jesteś moim królem, a tego drugiego faceta mam tylko do bzykania - uspokoiło by cie to? Byłbyś zadowolony i pewny jej miłości???

Autorze, choc z bolem to przyznaje, wiem, ze tak postepujecie. Kobieta i mezczyzna inaczej patrza na te sama sprawe, u kobiet a przynajmniej wiekszosci kobiet sex i uczucie to nierozerwalna sprawa z kolei u was wszystko w polkulach mozgowych inaczej poukladane, osobno milosc,osobno sex etc. potraficie to rozgraniczyc, kochajac jak piszesz jedna, potraficie fizycznie zdradzic nie czujac nawet zazenowania - oczywiscie na szczescie nie kazdy facet tak postepuje, to, ze tak potraficie nie znaczy, ze nagminnie to sie zdarza a przynajmniej mam taka nadzieje i pamietajcie Panowie, ze zdrade bardzo trudno wybaczyc,czasem to co dla Was oznacza 'tylko' skok w bok moze byc poczatkiem zakonczenia zwiazku z ta, ktora rzekomo tak kochacie, dla nas nie ma 'tylko' albo jestescie calym soba zaangazowani w zwiazek albo pozegnanie ... zanim sie kogos skrzywdzi, warto zastanowic sie jak daleko mozna sie posunac!