Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fakireczka

MÓJ MĘŻCZYŻNA MA 37 LAT I MIESZKA Z MATKĄ.

Polecane posty

Gość fakireczka

Witam, Proszę o obiektywne uwagi. Trafia mnie szlag. Nie dośc, że facet mieszka z matką, która go d siebie uzalezniła, to jeszcze się nią wysługuję. Szef zalega mu z kasą (ok. 12 tyś) - zresztą z jego winy, bo mówił, że mu się ie spieszy do wypłaty, poniewąż ją odkłada. Teraz mamusia mojego faceta (37 lat) zadzowniła do szefa, aby odddał mu kasę. Matka potrzebuje te pieniadz ena wydatki na sowjego młodszego syna. Przecież to jest chore. Kiedy mu powiedziałm, że tak nie robi 36 letni facet, to odrzekł, że nie mam sie intersowac jego pieniędzmi. Notabene spotykamy się od 10 lat.

Gość InnocentDevilNaughtyAngel
A wyobraź sobie, że to ktoś inny tego posta napisał a Ty takiej lasce chcesz poradzić... Co byś powiedziała? Żeby się nie ładowała w związek z maminsynkiem i leniem. O!

Nie doczytałam, że od 10 lat. Mój Boże, no i nawet razem nie mieszkacie? A on Cię widać traktuję jak rodzinę i kobietę swego życia (NOT) skoro Ci potrafi powiedzieć, żebyś się nie interesowała jego sprawami i pieniędzmi. Ja sobie takiego związku nie potrafię wyobrazić, ale skoro Tobie pasuje...

Gość fakireczka
Pewnie masz rację. Tylko szkoda mi tych 10 lat. Poza tym wczećniej nie zuważałam tego. On poza tym watkiem jest ok

Gość kamechamechad
daj mu troche prywatnosci moze ma swoje powody...nie przkreslaj go

Gość fakireczka
W sumie masz rację. Może jednak zanim powiem kategoryczne nie powinnam z nim porozmawiać?. Dopiero teraz dostrzegam tragikomizm tej sytuacji.

Gość fakireczka
kamechamechad powdy to ma jego matka, aby nie wypuścić go z domu, bo utraci źródełko finansowe. Wyobraż sobie, że do tej pory matka mu wypomina wyjazd w góry w sierpniu - że stracił tyle(notabene swoich) pieniędzy.

Gość gjhgjhkjlkjlk;l
a Ty ile masz lat? nieciekawa sytuacja. sypiacie ze soba?

Gość fakireczka
tyle samo, sypiamy

Wiesz co? To nie jest normalne, zeby facet w tym wieku mieszkal z matka. Ale kazdy ma jakies swoje problemy i odchyly. Tylko, ze musisz tez pomyslec o sobie. Pasuje Ci takie zycie? Po tylu latach nie chcialabys miec z nim wspolnego domu? Moze daj mu troche przestrzeni, ochlodz nieco stosunki, zajmij sie innymi rzeczami i poczekaj czy w ogóle zauwazy i zareaguje jakos.

Gość gjhgjhkjlkjlk;l
i nawet ci sie jeszcze nie oswiadczyl? a ty mieszkasz sama czy z rodzina?

tylko mu pozadrościć, mamusię ma od usługiwania i obiadków, a ciebie od ruchania. Też tak bym chciał buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość kamechamechad
a czy ona nie ma swojej emerytury?Jak tam to niech zluzuje utrzyma sie conajwyzej niech jej czasem cos da na lepsze zycie jakas 100-200 na miesiac i nie powinna miec pretensji...

Gość fakireczka
EMERYTURĘ MA I MATKA I OJCIEC. PROBLEM POLEGA NA TYM , ŻE MY ZBIERAMY NA MIESZKANIE, TYMCZASEM JEGO MATKA NIE DOŚC, ŻE NIE ODDAŁA MU POZYCZONYCH PIENIĘDZY ZA SAMOCHÓD (MIAŁA ODDAC PO MIESIĄCU, A MIJA PÓŁ ROKU), TO TERAZ CHCE OD NIEGO PIENIĄDZE NA LECZENIE DRUGIEGO SYNA (NOTABENE HULAKI, KTORY PRACOWAŁ W ANGLII 2 LATA I WSZYSTKIE PIENIĄDZE PRZEPIŁ). NIE MAM NIC PRZECIWKO POMOCY, TYLKO, Ż E WTEN SPOSÓB, TO MY NIGDY NIE BĘDZIEMY "NA SWOIM". Dodam, ż ei chodzi tu o pozyczenie 500 zł ale o wiele wieksze pieniądze.

Gość elimą tła
a kogo młodego stać dziś żeby kupić sobie własne mieszkanie?

Gość gjhgjhkjlkjlk;l
nie macie slubu, nie macie nawet zaręczyn a zbieracie na mieszkanie ? hahaha koles ci zmarnowal 10 lat i nic z tego miala nie bedziesz. nie trzeba miec mieszkania zeby sie pobrac.

Gość fakireczka
on mi wyznał, że to 15 roku życia kąpal się z mamą w wannie

Gość fakireczka
Wszystko byloby ok gdyby nie to, ze co weekend urzadza jego rodzina orgie, a mnie nie zapraszaja;/. Oswiadczyc sie juz raz mi probowal, ale mial pierscionek w dupie. Grzebalibyscie w dupie?! Tak poza tym jest ok.

Gość gjhgjhkjlkjlk;l
ciekawe :P

Podszywie, motyw z pierscionkiem w doopie juz dawno przerobiony

Gość fakireczka
Naogladal sie glupek polskich komedii i przyszedl mu do glowy idiotyczny pomysl.

Gość fakireczka
ostatnie posty fakireczki to nie ja - ewidentne podszycie