Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i tak

uderzy mnie wczoraj

Polecane posty

Gość i tak

Zrobił to juz kiedys..... zrobił wczoraj Jednak tym razem nie odpuszcze , mamy dwoje dzieci 5 letnich !! i to wlasnie dla nich zmienie swoje zycie mam psychicznego mezaaa zaczelo sie od tego ze zabrania mi kontaktow z kim kolwiek , jak gdzies wychodze zawsze jest awantura , zawsze sie obraza ,nie moge miec kolegów , jak rozmawiam przez telefon czasami stanie i podsłuchuje ... Próbuje sie odseparować od wszystkich wczorajsze zajscie jestem w pracy pyta mnie przez tel, czy zrobie gulasz zplackami ziemniaczanymi odpowiadam ok wracam po pracy z siataki wstawiam mieso niech sie pyrkoli powoli i mowie obierz i zetrzyj ziemniaki ciszaaa !! zadzownila kolezanka , rozmawiamy , gulasz nadaj sie gotuje nie jest to zuaaaapa chinska ktora ugotuje sie w dwie minuty tak sobie rozmawiamy z kolezanka , jestem w kuchni a n nagle jeb o odkurzac podszedł do mnie szarpnąl mnie wylaczyl gulasz i sie zaczelo bil mnie tak aby nie bylo widać ramiona uda kopal po plecach rzuciał na podlogę i polozyl mi na twarzy swoje stopy i kapciami pzyciskał twarz szarpał , wyrzucał z łozka i szarpał za nogi , chca wyrzuc z domu ech wieleee teo bylo

Gość oreoerere
proponuje odejśc od bezwzględnego boksera i pozdrawiam

ja pierdole od tego jest policja a nie chwalenie się w internecie jak chcesz mieć super topik to wymyśl coś ciekawszego trzeba być naprawdę tępym by chwalić sie czymś takim w necie a nie zgłaszać na policji pozdrówki

Gość siostraMierzwa
uderzyl wczoraj? uderzy i jutro.. przemoc to proces... mozesz miec spokoj od ciosu nawet rok... ale jak zrobil to raz, zrobi i drugi... mozesz tylko odejsc... to dewiant...nikt normalny nie uzywa przemocy... i nie jestes w stanie go zmienic...

Gość i tak
Wiem o tym !!! juz naczytalas sie o tego typu sprawach muszę wszystko poukładać w glowie dobrze to rozegrać najwazniejsze dobro dzieci.... czuje sie tak pusto jestem tak rozerwana buntuje dzieci przeciwko mnie jego rodzina dowiedziala sie o tym mimo iz tesicowa mnie lubi wiem ze to jej syn i w takiej syuacji bedzie go bronic a ja jakby nie patrzec jestem dla nich obca osoba najbarzdiej boli to iz powiedzial swojej matce ze on mnie nie pobil ze sie szarpalismy oddalam mu nie raz nie ukrywam .... potrafi tak w sprytny sposob odwrocic winne na mnie ..... pomarudze troche przepraszam

Gość i miał racje ze cie pobił
po co mu taka baba co zamiast obiad ugotowac plotkuje z kolezanka? po co ty wychodzilas za maz? jak ci sie nie chce mezowi gotowac, trzeba było stara panna zostac myslisz ze po co facet sobie bierze żone? do seksu, do sprzatania, prania i gotowania. jak sie nie wywiazujesz ze swoich obowiazków, to miał prawo ci wpierdolic.

Gość i tak
Nie rzyczę Ci podobnej sytuacj do mnie

Gość dgfggjhkjlkghjh
prowo...

Gość dziwneeeeeeeeeee
na twoim miejscu bym sie spakowała albo zabrała najpotrzebniejsze rzeczy i dzieci i wyszla z domu tak jak stoje!!

Gość i tak
oczywiscie ze tak wlasnie chcialabym zrobic zabrac najwazniejsze rzeczy i po prostu wyjsc Nie mam dokąd , nie jestem z tego miasta , mam jedną przyjaciólke , reszte te kolezaki a nie bardzo wyobrazam sobie siebie , dzieci przyjaciolkę w wyajmowanym pokoju plus lokator do tesciow wiadomo ze nie do kolezanek z pracy... absolutnie wiec czaami są takie sytuacje ze po prostu stoisz w miejscu nic nie mozesz zrobic pomimo iz czujesz sie podle , ponizona słaba , jak intruz ....