Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienadzwyczajna

Cholera jasna! spodobał mi sie 'celebryta'

Polecane posty

Gość nienadzwyczajna

Fatalnie się zdarzyło, bo spodobał mi się chłopak zupełnie nie z mojej półki.. generalnie nie dzielę ludzi na grupy, ale tutaj to sie ewidentnie granica zarysowywuje.. znam jednego chłopaka z zajęć.. jest naprawdę przystojny, z tego co wiem ma bogatych rodziców.. jest z dużego miasta, ja przyjezdna.. ostatnio duzo na niego spoglądałam, zaprosił mnie do znajomych.. nie jest z niego zly chłopak, tak czuję i widzę, dobrze się uczy.. na zajęcia przygotowany.. ale ostatno poszłam na imprezę, na której był z licznumi znajomymi i wszyscy jego znajomi to prawdziwe snoby. on w sumie podobnie, załamałam się, czuję się przy nich brzydka i gorsza, wszyscy wypcowani na blysk, dziewczyny wymalowane, w markowych ciuchach, pewne siebie, chłopaki też w wiekszości poubierani jak celebryci.. poczułam się jak szara mysza, a ten chłopak niestety spodobał mi się jako pierwsza osoba, tak naprawdę mocno, od długiego czasu, ponieważ już 3 lata byłam zakochana w kims innym, z kim mi nie wyszlo... i chcialabym rpzerwać tą passę, znalezc kogos nowego, ale widze ewidentnie ze nie mam u kogos takiego jak on szans :( to przykre..

Gość Piccolo bianco
ale masz problemy... przebrac się za kobiete to chyba żaden ból? inna sprawa że towarzystwo snobów męczy... bo ile mozna podziwiać nadęte pawie? :classic_cool:

Gość nienadzwyczajna
ale czy ja mówię, że nie wyglądam jak kobieta? wyglądam, w 'normalnym środowisku' się podobam.. tylko kiedy tam poszslam, to automatycznie hmm.. zechciałam schowac się w kącie.. one są wręcz idealne, nie wiem skąd się biorą takie osoby, w jednym miejscu takie stężenie perfekcyjnie wyglądających osób.. wiem, ze męczy takie środowisko snobów.. ale hmm... ja nie chcę nawet do nich dołączac, po prostu chciałabym się zapoznać lepiej z tym chłopakiem.. bo peirwszy raz od dluzszego czasu czuję uścisk w brzuchu jak go widze.. na imprezie sie wprawdzie spogladal 3 razy, chyba mnie rozpoznał, a potem jak go widzialam powiedzial czesc i sie usmiechnall szczerze dwa razy, ale wiadomo ze dziewczxyny rozpamiętują takkie rzeczy, a dla was - facetow to jakies peirdołki. wiec nie gloryfikuję tego :) zreszta pewnie i tak był pijany.. i dzis jest mi przykro, ze że tak to ujmę 'nie stać mnie, na takiego chłopaka'

Gość o ja naiwna:(
oj współczuje kochana. Miłość jest porąbana. Ja też mam ten problem. Zakochuje sie naprawdę rzadko a jeśli już to zwykle nieszczęśliwie bądź w nieodpowiednim osobniku. No nie wiem daj mu subtelny sygnał, że wpadł ci w oko. On sam zadecyduje, czy będzie chciał z tobą czegoś więcej. Jeśli będzie mu przeszkadzać twój status materialny, barak markowych ciuchów itd to olej go. Jeśli tak to pocierpisz i ci przejdzie. Wiem bo sama nie raz przez to przechodziłam Potworne uczucie, ale w końcu przechodzi albo można je stłamsić nadmiarem codziennych problemów i obowiązków.

Gość nienadzwyczajna
taak, tylko, że ja nie jestem w nim zakochana :) (jeszcze).. bo za bardzo zakochana jestem w osobie z przeszlosci,a le szukam wyjscia i ten wlasnie chlopak.. trafia do mnie, wyjątkowo, bardzo mi przypadł do gustu .. chciałabym go w sumie chociaz pzonac, być kumpelą.. ale ciężko się wbić w to środowisko, moze jeszcze bede miala z nim zajęcia.. a sygnały hmm.. patrzylam na niego.. i raz przed egzaminem tez .. i wlasnie po tym zaprosil mnie do znajomych bo sam patrzył.. ale nie podchdzilam nigdy do niego, nie zagadywalam, w sumie nawet nie wiem o co bym mogla go zapytac, czy co mu powiedziec. ciężko stwierdzic jaki jest, choc wyglada na naprawde sympatyczą osobę..

Gość nienadzwyczajna
i tak wiem! pewnie powiecie.. no to zagadaj, zapytaj o coś, ale to naprawdę niełatwe, po pierwsze - jestem niesmiala, po drugie - widząc jego kolezanki czuję się przytłoczona, po trzecie - nie chcę zostac odrzucona..

Gość nienadzwyczajna
:(

Gość nienadzwyczajna
moze ktos mial podobnie i jakos sobie poradzil?