Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iifugiugfjfdjkklfdfoidpofdoipi

jestem chamski, wredny,aspołeczny,zamknięty w sobie

Polecane posty

Gość iifugiugfjfdjkklfdfoidpofdoipi

a i tak w chuj dziewczyn szuka ze mną kontaktu, a coś do mnie mają co najwyżej te które odrąciłem hahahahahahahahahahahahaha

Gość hwieedjdi
Ja jeszcze lepiej. Jestem nieśmiała, mam pryszcze, nie lubię ludzi a i tak faceci się za mną uganiaja. A ja mogę im splunac w twarz bo i tak jestem les

Gość Piccolo bianco
wszyscy dzis piją? :D :P

Gość Maryja Niedzwiedzica
Heh.... A Ja jestem hetero i jestem hamska i gardze tymi wszystkimi burakami ktorzy do mnie zarywaja :D bo zwyczajnie nie trafiłam na takiego który by mnie na tyle urzekl żeby mu poświęcić 5min mojego życia. I jeszcze te teksty...bolało jak spadlas z nieba :D

Gość gość
Też tak mam :/ mówią że jestem chamski i je denerwuje :D a jak przychodzi co do czego to wydzwaniają chcą się spotykać:/ dość mam tego. Nawet próbowałem wszystkie olewać ale to też nic nie dało:(. Może muszę być bardziej chamski ? Nię chcę mi się poznawać nowych dziewczyn ale one ciągle zabiegają o kontakt. Poradźcie mi coś dłużej tak nie mogę :( też chcę mieć czas dla siebie. Żadna nawet największa kłótnia nie pomaga czy olewanie one dalej swoje.... Pomocy:( to jakieś fatum jest:/