Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helenkna co ma krotka sukienka

kobietki - ma ktos z was buty z REEBOKA EASYTONE???

Polecane posty

bo się zastanawiam czy kupić...doradzcie mi prosze

Gość to jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam

buty jak buty, sa wygodne owszem, ale z tym modelowaniem to raczej przesada, ja nie zauwazylam zeby cos mi sie wymodelowalo :)

buty jak buty, sa wygodne owszem, ale z tym modelowaniem to raczej przesada, ja nie zauwazylam zeby cos mi sie wymodelowalo :)

no bo ja nie wiem sama czy je kupić....troszkę kosztują! chodzę na fitness i mam buty ale takie płaskie i one nie są za bardzo wygodne ani do biegania na bierzni czy innych urządzenia:( i chce sobie sprawić jakieś na innej podeszwie bardziej do biegania i ćwiczenia...zastanawiam się bo 70e to nie malo za buty!

Gość ona wieczorową porą /
Przecież Reebok oficjalnie przyznał się że to blef i zwracał kasę oszukanej klienteli

no cos Ty dziewczyno, tyle to one kosztowaly jak weszly na rynek, teraz sa o wiele tansze :)

no tak, ja patrzyłam na ebay.de czy byłam dziś sama w sklepie się przekonać...w sklepach drogo, strasznie a na ebay te co mi się podobają to są drogie....białych z niebieskim nie chcę:(:( a 249 zł to już prawie 70 e jest

jest mnostwo ciemnych modeli, do wyboru do koloru

a ile chcesz na nie przeznaczyc??

koło 50e ....do 250 zł maks tylko jeszcze mnie zastanawia czy warto je kupić! nie wierze w to ze one sam od siebie sprawią ze schudnę ale chodzę na fitness więc chce wygodne buty

schudnać to od nich nie schudniesz, maja za zadanie modelować pupe i nogi, ale to pic na wode jest, a jesli chodzi o wygode to polecam, mam codziennie milion rzezczy do zalatwienia zwiazanych z wlasna dzialalnoscia, duzo chodzenia biegania jezdzenia, naprawde po calym dniu w tych butach moje nogi nie sa tragicznie wymeczone, buty sa przyzwoite i nie rozwalaja sie po miesiacu, no i sa zwyczajnie ladne, typowo sportowe

to ja wiem ze od nich nie schudnę ale pisałam już że chodzę na fitness i szukam wygodnych butów :) dzięki za info

ja tam je uwielbiam, sa mega wygodne, jak dla mnie na fitness akurat

Gość Eeerrr...
Buty reeboka nie sa najlepsze do biegania. Tak naprawde to zadne z tych "trendy" znanych marek nie sa. Kupujac buty do biegania musisz przede wszystkim zwrocic uwage na to jak Twoja stopa "spada" na ziemie. Jesli najpierw pieta dotyka ziemi potrzebujesz butow ze specjalnymi pogrubionymi pietami/obcasami. Jesli najpierw przednia czesc Twojej stopy dotyka ziemi bedziesz potrzebowac butow ze specjalnym wzmocnieniem w przedniej czesci.

tego to ja nie wiem jak ja biegam:( hm....bieżnia, orbitrek rowerek czy samo bieganie....mam obecinie takie buty http://www.ebay.de/itm/NIKE-AIR-ZOOM-COUP-38-5-NEU-90-devine-steady-aspired-/250771036779?pt=DE_Damenschuhe&hash=item3a631e5a6b -coś w tym stylu i wiem już ze one się nie nadają na fitness ani do biegania:( a może jakieś inne doradzicie co kupić zamiast tych reebokow

Ja Ci powiem tak - czujesz że mięśnie bardziej w nich pracują, ale żebyś widziała efekty to trzba rzecziwiście ćwiczyć. Ja w nich biegam i chodzę na fitness. I naprawdę jestem zadowolona :)

Gość Eeerrr...
Sprawdz jak scieraja sie Twoja normalne buty, w ktorych chodzisz na codzien i bedziesz wiedziec. Tak, jak mowilam wyzej kazdy musi dobrac buty do biegania wedlug wlasnych kryteriow, a kazdy biega inaczej.

Gość Eeerrr...
Te buty, ktorych zakup rozwazasz nie sa do biegania, tylko do codziennego chodzenia.

A co do indywidualnego dobranie butów - barzdiej chodzi o to czy stawiasz stopę bardziej do środka czy na zewnątrz. Ale takie buty kosztują od 500 zł w górę. Jak ktoś biega regularnie to można sobie na to pozwolić :)