Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magrog

Tore na roczek

Polecane posty

Gość magrog

Mamusie macie może jakieś sprawdzone przepisy na pierwszy torcik. Moja Zuzia za kilka dni kończy roczek i wolałabym sama upiec jej torta niż kupować. Moze jakieś pomysły aby dziecko tez mogło troche torta zjeść??

Gość magrog
miało byś oczywiście Tort na roczek :)

Gość kuneguna s
no to piecz, w czym masz problem tępa pizdo? google ci zdechlo baranico? wypierdalaj!!

Gość katikati
a dlaczego Twoje dziecko nie moze zjesc normalnego kupowanego tortu?

Gość Mama Nasturcja
ja kupuje bo nie mam talentu do tortow a na roczek mui byc sliczny taki dla dzieci w ksztacie autka kubusia lalki czegokolwiek co sobie wymyslisz :D teraz oni wiedzą dobrze co moga dać do tortów i nie są one już takie jak dawniej.

Akurat tak się składa że dzisiaj mój mały ma roczek ale robię jutro ;) I polecam Ci piekarnie multi back maja super torty i ciasta zawsze świeże i smaczne i nie drogie. Ja zamówiłam tort na 12 osób śmietankowy z brzoskwiniami i płaciła m 40 zł a jest ładnie udekorowany ejst napis i taki cukrowy smoczek ;) śliczny A i torty tam nie są ani za słodkie ani za gorzkie sa idealne. A kupno tortu a robienie to takie same pieniądze a i czas zaoszczędzony ;) I jak sama robisz nei zawsze masz pewnośc ze wyjdzie a przepisów w necie poszukaj teraz mało kto robi torty