Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MoniQue69

ZBYT bliski przyjaciel.

Polecane posty

Jak dac do zrozumienia przyjacielowi ze ma mi troche odpuscic?? Jest strasznie wrazliwy i wiem ze rozmowa go zalamie albo odbierze to zle, zacznie sie zadreczac i przestanie sie oddzywac bo bedzie mu wstyd, bo tego chcialam przeciez itp. Znam go i wiem ze doklanie tak zareaguje. Jak mam mu dac do zrozumienia ze troche sie zagalopowal?? Dla wnikliwych kilka przykladow. Wie ze szukam mieszkania, zaproponowal wspolne mieszkanie, wkoncu z jak nie z najlepszym przyjecielam mozna sie najlepiej dogadac. Na studia razem idziemy. Do rodzinki w gory razem jedziemy. Faceta on chce mi wybrac, albo chociaz go najpierw zaakceptowac. Czasami probuje mnie nakierowac jaka mam podjac decyzje czy w co sie ubrac. Chce rozmawiac ze mna codziennie, ewentualnie jeden dzien przerwy. Za kazdym razem jak zaczynamy jaka powazna rozmowe, zaczyna wciagac w to nasza przyjazn, mowi ze cieszy sie ze jestem w jego zyciu, co we mnie kocha, ze mu strasznie pomoagam zawsze itp Oczywiscie kocham go i jest dla mnie jedna z wazniejszych osob w moim zyciu ale czasami wydaje mi sie ze za duzo chce. Ciesza mnie wspolne plany. Chce sie z nim widywac, ale jak nie odpisze na jednego sms to zaraz sie pyta czy cos sie stalo... Jak go przystopowac??

Gość karolciuuuuuuuu
hejj mam taka sama sytuacje, i sama nie wiem co robic, tez czekam na odpowiedzi

ale nikt sie nie wypowiada... no dalej ludzie pomozcie ze, moje jedyny przyjaciel jest facetem i jego o zdanie nie moge zapytac

Gość pewnie chce cię puknąć
tylko nie wie jak się do tego zabrać i zabiera się od doopy strony !

do niedawna dopiero nie ma dziewczyny. nie mysle ze chodzi o sex... ludzie badzcie ze powazni.

Gość pewnie chce cię puknąć
a ty masz faceta ? w jakim jesteście wieku ?

Gość Top Chips R
Zerwij z nim znajomość bo to wygląda jak początek bycia razem. A pieści CIę ?

My mamy być poważni??? A Ty jesteś poważna pisząc, że on Ci chce wybrać chłopaka??? :D :P

Gość a psik
przyjaciel nie jest zbyt bliski, tylko ma manię bycia kontrolerem całego świata, a ciebie w szczególności jesli to jest naprawdę twój przyjaciel - to zrozumie jak mu powiesz, zeby zrobił krok w tył i dał ci zyć swoim życiem i nie radze z nim mieszkać - zaraz ci bedzie mówił co masz jeść, jaką paste do zebów kupić i ile razy się kąpać

To nie tak ze on chce mi wybrac chlopaka ale tazke jestem po rozstaniu i martwi sie, chce dla mnie najlepiej dlatego... ja tez zawsze mu mowie ze mu dziewczyne wybiore bo on wybiera zawsze zle, myslalam ze tylko tak sobie gadamy, przeciez nie umawia mnie z nikim na randki. A czy sie zakochal to nie wiem. Wiem ze mnie kocha ale jak przyjaciolke, pomoglam mu duzo, moze sie ode mnie troszke uzaleznil...

Gość 8374y83y4bnskbvns
Ale ty glupia. On cie kocha na amen i nie ma mowy tu ozadnym wybieraniu.

czy naprawde mozna stwierdzic ze ktos sie zakochal po czynach czy trzeba to zobaczyc? bo nie wiem czy wam wierzyc :P