Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśkaa26

czy jestem idiotką?

Polecane posty

Gość kaśkaa26

chce rzucić mojego faceta z którym już jestem piąty rok bo kilka miesięcy temu postanowił że zostaje abstynentem i już nie pije, nie pił nawet na sylwestra. Sama nadużywam alkoholu i to w zasadzie scementowalo nasz zwiazek, pilismy sobie razem i nikt nam nie truł :classic_cool: a teraz mi tego brakuje, i tak jakbym sie w nim odkochała.

tak. jak mozna sie odkochac bo przestal pic ? mozecie w zamian za to uprawiac wiecej sexu.

Gość kaśkaa26
ale to dla mnie picie to nieodzowny element życia(oczywiscie bez przesady, w pracy np trzeba byc trzeźwą) i czuje sie co najmniej.. nieswojo z jego zmianą stylu zycia.

Gość Piccolo bianco
każdemu według potrzeb... potrzebujesz alkoholika, znajdź innego faceta - ten związek nie ma przyszłości :D

Kaśka jaja se robisz czy co?:) Pij kobieto aż padniesz a nim się nie przejmuj bo mądry z niego chłopaczyna.

pewnie chcial Cie sprawdzic czy dla dobra zwiaku mozesz sie pozbyc nalogu. tak walczysz o milosc ??

Gość kaśkaa26
ale to nie jest mój nałóg.. tak mi sie przynajmniej wydaje :classic_cool: po prostu lubie. to tak jakby ktos chciał pozbawiac mnie hobby :classic_cool: wiem, jestem kretynką :classic_cool:

Gość kaśkaa26
ej ty wyzej, podrywasz mnie? :classic_cool:

Gość BiSucz
wypić jest fajnie... ale alkoholików jest w chuj... można wybierać fajnie hobby ale seksoholizm to lepszy nałóg ale to moje zdanie :)

Gość zapitymopssłoń
Rzucać picie trzeba razem, inaczej rzuca się chłopów