Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skazana na samotność

Pozostanę samotna - wiem to

Polecane posty

Gość rolling in the deep
"I tak tylko z tobą tu pisze właściwie, poza tobą , nie mu tu za wiele ciekawych ludzi, chociaz się zdarzają... NA serio...dzis wolałem z tobą pisać , niz iśc do "realnego" świata na piwo, ale no cóż tak ejstem aspołeczny i sie tego nie wstydzę " No tak, większość to jakieś półmózgi, ale wszędzie zdarzy się jakiś wyjątek. "No wiadomo, a tak w ogóle a propos, to fajnie maja kobiety mieć cycki Cycki są fajne " No niby fajne, ale w sumie moje mogłyby być lepsze, chociaż i tak się cieszę, ze są jakiekolwiek :) "W takim razie jesteś wdzięcznym celem do macania skoro tylko protestujesz Miałem tak ze parę razy, ze to dziewczyna mnie macała, po pijaku kobiety po prostu chyba lubią się macać . Ale moze jakbyś trafiła na takiego nachalengo brzydala, jak ja to byś juz kogoś uderzyła " Szczerze to mało kto próbował mnie macać po pijaku, więc nie miałam kogo lać :D "Chociaz juz taki nie jestem odkąd, w jaja dostałem . " Good for you :D "Cios w jaja to coś strasznego, kilka razy sie o tym przekonałem, mój jeden kolega miał kiedys faze na bicie innych po jajach, nie przepadałem za nim... " ooo, nie dziwie Ci się :D "Się nie dziwię , ze wolisz kobiety czasem Może orientacje zmienisz jak nikogo nie znajdziesz ? " Myślałam nad tym, ale chyba jednak nie :( "A co był wczoraj na imprezie twój bezinteresowny "przyjaciel" ?"" Nie było go akurat, nie znał organizatorki, wiec nie miał jak być :P z resztą on nie lubi imprez

Gość rolling in the deep
"Fajnie masz miec ta nadzieję " To jest racja :D Moje liceum jest b. dobre, wiec pocieszam się tym, że w ogóle tu jestem :P "NIeźle, nie spodziewałem się ,że będziesz wiedziała gdzie jest ostrów " Powiem Ci, że nie trudno nie wiedzieć w moim przypadku, bo masz do mnie bliżej, niż do B-stoku i stolicy :P "Za ciężką robotę mam i nie mam siły nie chciało mi sie na 6 wstawać, do Łomży.Chyba nie przepadły godziny..." No chyba, że tak. "Masz wadę zgryzu? Normalnie ideał " Tak! I to jaką :o Sreał, nie ideał, chciałabym mieć piękne, proste zęby "Mi się zrobiła trochę od zaciskanie zębów z nerwów(szczególnie w nocy) i własnie do białego jade na konsultacje do chirurga szczękowego, ja na pewno nie zdecyduje sie na aparat, tylko jak coś na operację szczęki :\" Nie wiem na czym polega Twoja wada, ale chociaz ją wyleczysz. "Nie widziałaś mnie, jestem chudy jak nie wiem co." Może tylko Ci sie wydaje, bo wagę masz normalną?

Gość rolling in the deep
"Stresuje się trochę, a mojego kolegę chyba poj**ało ,ze się którejś spodobam, mówi jakby mnie nie widział...ale na piwo zawsze można wyjść " Wiesz, już jest ciemno, więc może tym się kierował :D

"No moja sąsiadka się ze mnie śmiała Mówiła , ze mogłem od niej maszynke pożyczyć, chyba wygladałem jak debil " Haha, no to nie rób już tak więcej Oj tam, oj tam. Nawet moim zdaniem nie wyglądałem tak źle jak na siebie :P Ale to nie jest regułą, ze każda kobieta sobie kogoś znajdzie. Jak sie zaweźmie to znajdzie, albo przynajmniej znajdzie chętnego na seks :) "Ich decyzja? Słub albo rozstanie, albo słub i embargo na seks, róznych sposobów się kobiety imają by usidlić swego mena do więzienia..." Przecież miał wybór. Mogł się z nią rozstać. Niby tak, ale takie ultimatum stawiane przez kobiety często dają efekt. "No tak , ale ty wyjątkowa jesteś...niektórym kobietom nie tylko paier potrzebny ale także ceremonia przysięgi przed Bogiem, nie marzyłąś jako mała dziewczynka i pięknym slubie i weselichu?" Nie jestem katoliczką, więc nie ma mowy na ślub kościelny. Jak byłam mała to nawet żałowałam, ze tak nie będę miała, ale teraz w sumie się cieszę Taki huczny ślub i wesele to pierwszy krok do bankructwa A niektórzy kredyty biorą na wesele...to dopiero głupota "No,niby tak, widzę , ze bardziej obeznana ode mnie jesteś Każda dzi**a ma alfonsa? Chyba nie..." Chyba nie, ale większość raczej tak. Kiedyś oglądałam dokument na ten temat i takie prostytutki z krajów trzeciego świata mają istne piekło na ziemi, muszą pracować po kilka lat, zeby wykupić się od osoby, do której zostały sprzedane. Polska jest chujowa , ale do krajów 3 świata trochę jej brakuje mimo wszystko. W krajach 3 świata, prawie kazdy ma przejebane. "Gadasz jak ja prawie, weź się ogarnij kobieto " Taka jest prawda Co patrzę, ze jakiś fajny chłopak to zajęty, już nie mam w czym wybierać, a co dopiero za 5 lat? Za 5 lat juz zostane tylko ja :P "Tak trzymaj, ja już nie mam nadziejii za bardzo... " Nadzieja umiera ostatnia U ciebie

Wiesz, już jest ciemno, więc może tym się kierował :D Ale pewnie będziemy w pomieszczeniu jasnym :\ A jeszcze mi syfy ostatnio wyskoczyło na skroniach z niewiadomego powodu...kupiłem krem na to i jeszcze to pogorszyło. Dobra, musze iść z przeświadczeniem że idę na piwo, ale jestem taki nieśmiały :) Ten kolega cały czas mi powtarza , ze wyglądam normalnie, ale chyba przesadza...

Gość rolling in the deep
"Oj tam, oj tam. Nawet moim zdaniem nie wyglądałem tak źle jak na siebie " No dobra, może uwierzę :P "Jak sie zaweźmie to znajdzie, albo przynajmniej znajdzie chętnego na seks " Tylko po co mi ktoś wyłącznie do seksu? To już wolę być sama :( "Niby tak, ale takie ultimatum stawiane przez kobiety często dają efekt." Hah, no to się wrobili zwyczajnie i muszą z tym żyć. "A niektórzy kredyty biorą na wesele...to dopiero głupota" A potem trzeba spłacać przez 20 lat, szkoda mi ich :D "Polska jest ch*jowa , ale do krajów 3 świata trochę jej brakuje mimo wszystko. W krajach 3 świata, prawie kazdy ma przej**ane." No właśnie. Jednak prostytutki jakiegoś bajkowego życia nigdzie nie mają. Chyba, że nimfomanka, która została ekskluzywną prostytutką i kocha to co robi :P "Za 5 lat juz zostane tylko ja " Okej, zapamiętam :D "Nadzieja umiera ostatnia U ciebie" Racja, bo jestem naiwniakiem :(

Gość rolling in the deep
"Ale pewnie będziemy w pomieszczeniu jasnym :\ A jeszcze mi syfy ostatnio wyskoczyło na skroniach z niewiadomego powodu...kupiłem krem na to i jeszcze to pogorszyło. Dobra, musze iść z przeświadczeniem że idę na piwo, ale jestem taki nieśmiały Ten kolega cały czas mi powtarza , ze wyglądam normalnie, ale chyba przesadza..." Może to Ty przesadzasz!? :P Idź i baw się dobrze :)

"Fajnie masz miec ta nadzieję " To jest racja Moje liceum jest b. dobre, wiec pocieszam się tym, że w ogóle tu jestem A ja byłem w LO gdzie królowała patologia. "NIeźle, nie spodziewałem się ,że będziesz wiedziała gdzie jest ostrów " Powiem Ci, że nie trudno nie wiedzieć w moim przypadku, bo masz do mnie bliżej, niż do B-stoku i stolicy Aha możliwości jest wiele, a z resztą nie jest mi potrzebne do szczęścia wiedzieć, gdzie mieszkasz. Chyba że chcesz koniecznie powiedziec :P Co wiesz o ostrowi, byłas tu? "Za ciężką robotę mam i nie mam siły nie chciało mi sie na 6 wstawać, do Łomży.Chyba nie przepadły godziny..." No chyba, że tak. Albo i przepadły, nie wiem, wiem , żę wkurzyłem isntruktoora na pewno, bo sie trzy razy nie stawiłem na jazdę pod rząd, po prostu wyłączałem tel i szedłem dlaej spać. "Masz wadę zgryzu? Normalnie ideał " Tak! I to jaką Sreał, nie ideał, chciałabym mieć piękne, proste zęby Ideał dla mnie mi chodzi :P dziewczyna z wadami jest autentyczna :) Ja mam proste, ale starte trochę, to ty masz lepiej chyba... Nie wiem na czym polega Twoja wada, ale chociaz ją wyleczysz. NIe wiadomo się okaże, zazdroszczę ci że jesteś w stanie zaakceptować swoja wade zgryzu, ja to z tym życ nie mogę i musze cos z tym zrobić. Operacja byłaby ryzykowna, ale lepsza niz latanie z aparatem w moim wieku. "Nie widziałaś mnie, jestem chudy jak nie wiem co." Może tylko Ci sie wydaje, bo wagę masz normalną? 70(schudłem 2 kg :( ) kg przy 180 cm? Powinienem ważyc koło 80 kg.

Może to Ty przesadzasz!? Idź i baw się dobrze Na razie to się nie odzywa, moze lepiej żeby się nie odezwał, ale chyba sie odezwie...czy przesadzam? Nie wydaje mnie się:D Cały czas mi to powtarza siotra i mtak i niekórzy koledzy, jakby mi to jakaś dziewczyna kiedy sczerze powiedziła to moze bym zmienił zdanie a tak to zdanie rodziny czy kolegów to wiadomo jaką ma wartość.

Gość rolling in the deep
"A ja byłem w LO gdzie królowała patologia. " U mnie jest w miarę normalnie. "Aha możliwości jest wiele, a z resztą nie jest mi potrzebne do szczęścia wiedzieć, gdzie mieszkasz. Chyba że chcesz koniecznie powiedziec Co wiesz o ostrowi, byłas tu?" Nic nie wiem, i nigdy tam nie byłam chyba, że przejazdem. Na forum nie przyznaję sie do tego gdzie mieszkam, wybacz :P "Albo i przepadły, nie wiem, wiem , żę wkurzyłem isntruktoora na pewno, bo sie trzy razy nie stawiłem na jazdę pod rząd, po prostu wyłączałem tel i szedłem dlaej spać." No to się nie dziwie, to było niemiłe. "Ideał dla mnie mi chodzi dziewczyna z wadami jest autentyczna Ja mam proste, ale starte trochę, to ty masz lepiej chyba..." Nie mam... nie widziałeś moich zębów. Po pierwszej wizycie u ortodonty zaczęłam płakać jak wyszłam z gabinetu :( W ogóle to mój największy kompleks i nic z tym nie mogę zrobić chwilowo. "NIe wiadomo się okaże, zazdroszczę ci że jesteś w stanie zaakceptować swoja wade zgryzu, ja to z tym życ nie mogę i musze cos z tym zrobić. Operacja byłaby ryzykowna, ale lepsza niz latanie z aparatem w moim wieku." Akceptuję to, że tak jest, bo nic z tym nie mogę zrobić. Nie jest mi z tym dobrze, ale przecież nie umrę z tego powodu. Gdybym miała mozliwości to bym ją korygowała. Operacja byłaby też tyle lepsza, że przyniosłaby skutek szybciej, niż aparat, z którym trzeba chodzić z 2 lata... "70(schudłem 2 kg ) kg przy 180 cm? Powinienem ważyc koło 80 kg." Przy 180cm waga 70kg jest prawidłowa przecież...

"Oj tam, oj tam. Nawet moim zdaniem nie wyglądałem tak źle jak na siebie " No dobra, może uwierzę Może nie ze mnie się śmiały, ale tylko ja tam przechodziłem :P. "Jak sie zaweźmie to znajdzie, albo przynajmniej znajdzie chętnego na seks " Tylko po co mi ktoś wyłącznie do seksu? To już wolę być sama Tylko tak gadasz :) Niezobowiązujący seks moze być fajny, przeciez to i tak facet musi się bardziej męczyć. "Niby tak, ale takie ultimatum stawiane przez kobiety często dają efekt." Hah, no to się wrobili zwyczajnie i muszą z tym żyć. No i potem jest zdrada kłotnie i lament , a potem rozpacz kobiety...a sama tego chciała. "Polska jest ch*jowa , ale do krajów 3 świata trochę jej brakuje mimo wszystko. W krajach 3 świata, prawie kazdy ma przej**ane." No właśnie. Jednak prostytutki jakiegoś bajkowego życia nigdzie nie mają. Chyba, że nimfomanka, która została ekskluzywną prostytutką i kocha to co robi No eksluzywna która moze sobie pozwolić na wybór klientów , to ma dobrze :D Lepiej być dziwką niż pracowac tam gdzie ja pracuję :( Ale sie zwalniam niedługo, albo na zwolnienie idę i poczekam , aż mnie zwolnią. "Za 5 lat juz zostane tylko ja " Okej, zapamiętam He ale nawet za 5 lat nie będziesz tak zdesperowana :D "Nadzieja umiera ostatnia U ciebie" Racja, bo jestem naiwniakiem :( Po co ta smutna minka? Własnie dobre masz podejście

Gość rolling in the deep
"Na razie to się nie odzywa, moze lepiej żeby się nie odezwał, ale chyba sie odezwie...czy przesadzam? Nie wydaje mnie się Cały czas mi to powtarza siotra i mtak i niekórzy koledzy, jakby mi to jakaś dziewczyna kiedy sczerze powiedziła to moze bym zmienił zdanie a tak to zdanie rodziny czy kolegów to wiadomo jaką ma wartość." Powinieneś docenić, że w ogóle coś miłego Tobie mówią, a nie gadać, że to bezwartościowe i zaprzeczać :P

"A ja byłem w LO gdzie królowała patologia. " U mnie jest w miarę normalnie. Ale do dobrego to nawet pewni by mnie nie przyjęli, bo już w gimnazjum balowałem sporo. "Aha możliwości jest wiele, a z resztą nie jest mi potrzebne do szczęścia wiedzieć, gdzie mieszkasz. Chyba że chcesz koniecznie powiedziec Co wiesz o ostrowi, byłas tu?" Nic nie wiem, i nigdy tam nie byłam chyba, że przejazdem. Na forum nie przyznaję sie do tego gdzie mieszkam, wybacz Wybaczam ci, jak pisałem, nie jest mi to potrzebne do szczęścia :) "Albo i przepadły, nie wiem, wiem , żę wkurzyłem isntruktoora na pewno, bo sie trzy razy nie stawiłem na jazdę pod rząd, po prostu wyłączałem tel i szedłem dlaej spać." No to się nie dziwie, to było niemiłe. Jak mi się spać chciało... "Ideał dla mnie mi chodzi dziewczyna z wadami jest autentyczna Ja mam proste, ale starte trochę, to ty masz lepiej chyba..." Nie mam... nie widziałeś moich zębów. Po pierwszej wizycie u ortodonty zaczęłam płakać jak wyszłam z gabinetu W ogóle to mój największy kompleks i nic z tym nie mogę zrobić chwilowo. No cos o tym wiem , ale moja wada zgryzu jest gorsza pewnie, chcoiaż mozliwe , ze mniej widoczna. "NIe wiadomo się okaże, zazdroszczę ci że jesteś w stanie zaakceptować swoja wade zgryzu, ja to z tym życ nie mogę i musze cos z tym zrobić. Operacja byłaby ryzykowna, ale lepsza niz latanie z aparatem w moim wieku." Akceptuję to, że tak jest, bo nic z tym nie mogę zrobić. Nie jest mi z tym dobrze, ale przecież nie umrę z tego powodu. Gdybym miała mozliwości to bym ją korygowała. Operacja byłaby też tyle lepsza, że przyniosłaby skutek szybciej, niż aparat, z którym trzeba chodzić z 2 lata... No właśnie, nie widzi mi sie chodzenie z aparatem, jako 21 letni chłopak. Zobacze czy operacja mojej wady zgryzu jest refundowana. "70(schudłem 2 kg ) kg przy 180 cm? Powinienem ważyc koło 80 kg." Przy 180cm waga 70kg jest prawidłowa przecież... Chyba dla kobiety. Dobra spadam, jak nadal tu będziesz to powiem jak było, długo niebede siedział raczej

Gość rolling in the deep
"Może nie ze mnie się śmiały, ale tylko ja tam przechodziłem ." Aa, myślałam, ze tak w twarz Ci to powiedziała, ale w takim razie to rzeczywiście może nie z Ciebie :P "Tylko tak gadasz Niezobowiązujący seks moze być fajny, przeciez to i tak facet musi się bardziej męczyć. " Seks bez związku? Nie, dziękuję. Jeszcze jakiegoś syfa bym złapała. W ogóle co to za zwyczaj oddawać się pierwszemu lepszemu facetowi? Pierw miłość, potem seks. "No i potem jest zdrada kłotnie i lament , a potem rozpacz kobiety...a sama tego chciała." Nikt nie dawał im przyzwolenia do zdrady, ale już tacy są ludzie... "No eksluzywna która moze sobie pozwolić na wybór klientów , to ma dobrze Lepiej być dziwką niż pracowac tam gdzie ja pracuję Ale sie zwalniam niedługo, albo na zwolnienie idę i poczekam , aż mnie zwolnią." No to zostań ekskluzywną dziwką w takim razie :D "He ale nawet za 5 lat nie będziesz tak zdesperowana " Pożyjemy, zobaczymy :D "Po co ta smutna minka? Własnie dobre masz podejście " Bycie naiwniakiem wcale nie jest fajne. Życie kopie Cię po dupie milion razy, a Ty nadal masz nadzieję i pakujesz się w to samo bagno po raz n-ty.

Gość rolling in the deep
No okej, to miłej zabawy życzę :)

Gość rolling in the deep
"Ale do dobrego to nawet pewni by mnie nie przyjęli, bo już w gimnazjum balowałem sporo." Skoro tak twierdzisz. Ja za to byłam pilna uczennicą, nie to co teraz. "Wybaczam ci, jak pisałem, nie jest mi to potrzebne do szczęścia " Cieszy mnie to :) "Jak mi się spać chciało..." Mi się codziennie chce spać, a i tak wstaję do szkoły, czasem przesypiałam tylko 2h w nocy i musiałam tak iść, więc to kiepskie wytłumaczenie "No cos o tym wiem , ale moja wada zgryzu jest gorsza pewnie, chcoiaż mozliwe , ze mniej widoczna." No możliwe, ze tak. U mnie to głównie względy estetyczne, a u Ciebie zdrowotne. "No właśnie, nie widzi mi sie chodzenie z aparatem, jako 21 letni chłopak. Zobacze czy operacja mojej wady zgryzu jest refundowana." Poza tym taki aparat tani też nie jest. Niektórzy mają tyle szczęścia, ze mogą nosić ruchomy, który jest tańszy, ale u mnie to byłoby bezsensu, bo mam za dużą wadę. "Chyba dla kobiety." Nie, Twoje BMI (według kalkulatora uwzględniającego wagę, wzrost, wiek i płeć) to 21.6, czyli jak najbardziej prawidłowa waga, moje BMI to 20.07 i też mam prawidłową wagę, tylko bliżej granicy niedowagi, niż Ty.

Trochę sie pobawiłem nie powiem poszliśmy w 4 do baru, było tam kilka(nie wiem ile z 6?)dziewczyn. Napiłem się, ale to strasznie, pod koniec to miałem problem z gadaniem, żeby mnie ktoś zrozumiał i coś mi odwalało, na szczęście wszystkiego nie pamiętam,ale zrobiłem parę rzeczy z których raczej dumny nie jestem...ale tak jak każdy prawie w tym barze. Potem poszliśmy w miasto pijani w trzy dupy, we dwóch i też mi odwalało. Wróciłem do domu przez balkon i moje okno(mieszkam na parterze) bo nie chciałem nikogo budzić. NIe obeszło się bez deklaracji niesamowitej przyjaźni i więzi i obejmowania się z moim kolegą, któremu mówiłem, że tylko on wie , co przeszedłem i przy nim i jego dziewczynie mówiłem , ż e nikt mnie nie pokocha i tylko on to rozumie(co w sumie jest prawdą , bo tak samo, albo na równi z tobą, on mnie rozumie i rozumie to co przeszedłem w życiu, tyle, że on siła rzeczy wie więcej o mnie). Rano obudziłem się z zakrwawioną ręką swoją drogą nie wiem, co jest tego przyczyną...

Poza tym piłem z obcymi ludźmi w barze i sie obściskiwałem, gadałem o troskach życia z ludźmi których pierwszy raz na oczy widziałem,nawet nie zauważyłem potem jak wszystkie dziewczyny poszły i tylko z jednym kolegą zostałem... Dobrze, że nas kolega zgarnął samochodem z tego miasta, bo pewnie by się to źle skończyło...a jeżeli chodzi o dziewczyny to troche sobie pogadałem i potańczyłem z ładnymi dziewczynami. Co prawda nie potrafię tańczyć, ale jak dziewczyny mnie do tańca prosiły to głupio było odmawiać. Ale naprawdę ładne dziewczyny ze trzy były, te brzydsze(choc mi się tam podobały oprócz jednej) mnie do tańca nie prosiły, kolega mówił bym rwał, jedną taką cycatą, trochę mnie obcinała, ale jestem strasznie nieśmiały i nic na to nie poradzę...jedna dziewczyna zapytała mnie czemu jestem taki grzeczny, spokojny i miły :D JA odpowiedziałem"ponieważ, jestem taki grzeczny spokojny i miły, po prostu jestem jaki jestem". Kurwa głupie pytania zadaje...z moją mentalnością nie poderwę nigdy żadnej dziewczyny...zagadanie do jakiejś nieznajomej to dla mnie niewyobrażalna rzecz. Jak już byłem pijany strasznie to gadałem mojemu najlepszemu koledze i jego pannie jakie mają szczęście, ze są razem i, że mnie nikt nigdy nie pokocha,na jebaną melancholię mi sie zebrało...ale ogólnie nie było tak źle :D

Seks bez związku? Nie, dziękuję. Jeszcze jakiegoś syfa bym złapała. W ogóle co to za zwyczaj oddawać się pierwszemu lepszemu facetowi? Pierw miłość, potem seks. Ta od razu syfa, przez prezerwatywę, syfa byś nie złapała nawet jak byś chciała :D Jaka romantyczka z ciebie :), trzeba z życia brać garściami, jak jakiś przystojniak na studiach bedzie chętny na niezobowiązujacy seks z tobą, to pewnie zmienisz zdanie :) "Nikt nie dawał im przyzwolenia do zdrady, ale już tacy są ludzie..." Przyzwolenia nikt nie dawał, ale większość facetów dusi się w małżeństwie, no i małżeństwo, to w większości, pomysł kobiety, ale to też nie reguła, bo niektórzy faceci, też chcą małżeńśtwa i się potem wkurwiają, że żona zdradza, bo są słabi w seksie...no cóz małżeńśtwo jest złem, ale zdarzają się bratnie dusze które naprawdę są z esboą szczęśliwi i są ze sobą na dobre i złe chwile, aczkolwiek to rzadkość. "No eksluzywna która moze sobie pozwolić na wybór klientów , to ma dobrze Lepiej być dziwką niż pracowac tam gdzie ja pracuję Ale sie zwalniam niedługo, albo na zwolnienie idę i poczekam , aż mnie zwolnią." No to zostań ekskluzywną dziwką w takim razie NIe miałbym popytu, ekskluzywna dziwka, musi być ładna i obyta w seksualnych tematach, a ja jestem pierdolonym dzikusem "He ale nawet za 5 lat nie będziesz tak zdesperowana " Pożyjemy, zobaczymy Za 5 lat, pewnie będziesz obsrane pieluchy swemu bachorowi zmieniać :D Mi przynajmniej to nie grozi :) "Po co ta smutna minka? Własnie dobre masz podejście " Bycie naiwniakiem wcale nie jest fajne. Życie kopie Cię po dupie milion razy, a Ty nadal masz nadzieję i pakujesz się w to samo bagno po raz n-ty. Miałem to samo i tęsknie za moim optymizmem :(

"Ale do dobrego to nawet pewni by mnie nie przyjęli, bo już w gimnazjum balowałem sporo." Skoro tak twierdzisz. Ja za to byłam pilna uczennicą, nie to co teraz. Nieźle, już nie gadaj, uczyłaś się ,matmy w ferie(co w szkole było dla mnie nie do wyobrażenia), a poza tym wiadomo, że w LO większy poziom jak w Gimnazjum. Ja to sie w podstawówce uczyłem tylko...potem zaczęło się gimnazjum i wagary alkohol i inne używki... "Jak mi się spać chciało..." Mi się codziennie chce spać, a i tak wstaję do szkoły, czasem przesypiałam tylko 2h w nocy i musiałam tak iść, więc to kiepskie wytłumaczenie Jasne w szkole jeszcze nie jest się tak zmęczonym życiem jak po 5 6 dniach ciężkiej fizycznej pracy. A poza tym ty cierpisz na bezsennośc więc, u ciebie to norma, no musze skończyć te prawko, ostatnio przechodziłem koło tego budynku i miałem nawet zajść, ale wstyd mi trochę było...prędzej czy później to zrobię :) "No cos o tym wiem , ale moja wada zgryzu jest gorsza pewnie, chcoiaż mozliwe , ze mniej widoczna." No możliwe, ze tak. U mnie to głównie względy estetyczne, a u Ciebie zdrowotne. Nie no estetyczne mniej trochę, chociaż kolega, któremu powiedziałem, że mam wade zgryzu powiedział, że nie jest raczej widoczna, ale możliwe że chciał mnie pocieszać, ja to widzę po tym, że zmieniła mi się żuchwa, ale ludzie chyba nie zwracają , aż takiej uwagi na to, wczoraj popatrzyłem na te piękne dziewczyny,to też,żadna idealna nie była...a jeżeli chodzi o ciebie to krzywe zęby mają swój urok :) "No właśnie, nie widzi mi sie chodzenie z aparatem, jako 21 letni chłopak. Zobacze czy operacja mojej wady zgryzu jest refundowana." Poza tym taki aparat tani też nie jest. Niektórzy mają tyle szczęścia, ze mogą nosić ruchomy, który jest tańszy, ale u mnie to byłoby bezsensu, bo mam za dużą wadę. Tani nie jest ale drogi, aż tak też nie, mnie byłoby mnie na niego stać,a zresztą zawsze mógłbym kasę od matki pożyczyć, pójdziesz do pracy to sobie sprawisz, aparat, u dziewczyny to tak nie razi. U mnie ruchomy też pewnie na nic by się nie zdał...byłem u ortodonty to powiedział, że nie moze mi pomoć i odesłał do specjalisty od szczęki, płakac nie płakałem jak ty, ale za ciekawie nie jest. "Chyba dla kobiety." Nie, Twoje BMI (według kalkulatora uwzględniającego wagę, wzrost, wiek i płeć) to 21.6, czyli jak najbardziej prawidłowa waga, moje BMI to 20.07 i też mam prawidłową wagę, tylko bliżej granicy niedowagi, niż Ty. No tak ale u kobiet chudość tak nie razi jak u facetów...i tak przytyłem 10 kg, ale facet powinien być męski i przypakowany , a nie być chuderlakiem, w sumie to, ze jestem chudy to mój największy kompleks.

"No wiadomo, a tak w ogóle a propos, to fajnie maja kobiety mieć cycki Cycki są fajne " No niby fajne, ale w sumie moje mogłyby być lepsze, chociaż i tak się cieszę, ze są jakiekolwiek Cycki to wciąż cycki :D Na pewno masz fajne :P "W takim razie jesteś wdzięcznym celem do macania skoro tylko protestujesz Miałem tak ze parę razy, ze to dziewczyna mnie macała, po pijaku kobiety po prostu chyba lubią się macać . Ale moze jakbyś trafiła na takiego nachalengo brzydala, jak ja to byś juz kogoś uderzyła " Szczerze to mało kto próbował mnie macać po pijaku, więc nie miałam kogo lać Aha , no cóż z grzecznymi chłopakami pijesz. To dobrze :D, chociaż dobre macanko nie jest złe :P "Chociaz juz taki nie jestem odkąd, w jaja dostałem . " Good for you Jea ajm noł "Cios w jaja to coś strasznego, kilka razy sie o tym przekonałem, mój jeden kolega miał kiedys faze na bicie innych po jajach, nie przepadałem za nim... " ooo, nie dziwie Ci się Bicie po jajach to nie była jego najgorsza wada...pierdolony sadystyczny psychol.Obdzierał króliki ze skóry i nagrywał to na kamerę, a potem nam pokazyawł, ale to tylko jeden z wielu i i tak nie najgorszy wyczyn. "Się nie dziwię , ze wolisz kobiety czasem Może orientacje zmienisz jak nikogo nie znajdziesz ? " Myślałam nad tym, ale chyba jednak nie Możesz być bi zawsze :P "A co był wczoraj na imprezie twój bezinteresowny "przyjaciel" ?"" Nie było go akurat, nie znał organizatorki, wiec nie miał jak być z resztą on nie lubi imprez Aha bo myslałem , ze się z niego pośmieję:D Nie lubi imprez? Dziwne, moze naprawdę jest bezintersowny, albo tak daleko, posunął się w swojej chytrości, że udaje niewinnego :D

Gość rolling in the deep
"Ta od razu syfa, przez prezerwatywę, syfa byś nie złapała nawet jak byś chciała Jaka romantyczka z ciebie , trzeba z życia brać garściami, jak jakiś przystojniak na studiach bedzie chętny na niezobowiązujacy seks z tobą, to pewnie zmienisz zdanie " Wątpię. :) Tak w ogóle to nawet nie wiadomo czy ktokolwiek będzie chętny. :) No i nie wiadomo czy w ogóle będę mieszkać w akademiku. Trzy razy NIE, dziękujemy :) "Przyzwolenia nikt nie dawał, ale większość facetów dusi się w małżeństwie, no i małżeństwo, to w większości, pomysł kobiety, ale to też nie reguła, bo niektórzy faceci, też chcą małżeńśtwa i się potem wk**wiają, że żona zdradza, bo są słabi w seksie...no cóz małżeńśtwo jest złem, ale zdarzają się bratnie dusze które naprawdę są z esboą szczęśliwi i są ze sobą na dobre i złe chwile, aczkolwiek to rzadkość." Niestety, ale skoro nawet się nie zastanowili z kim biorą ślub to maja. Przecież to poważna decyzja... "Za 5 lat, pewnie będziesz obsrane pieluchy swemu bachorowi zmieniać Mi przynajmniej to nie grozi " No tak, zapomniałam jaka świetlana przyszłość mnie czeka "Miałem to samo i tęsknie za moim optymizmem " Chyba żartujesz, że można za tym tęsknić? :( Ja tam bym wolała żyć bez rozczarowań

Gość rolling in the deep
"Nieźle, już nie gadaj, uczyłaś się ,matmy w ferie(co w szkole było dla mnie nie do wyobrażenia), a poza tym wiadomo, że w LO większy poziom jak w Gimnazjum. Ja to sie w podstawówce uczyłem tylko...potem zaczęło się gimnazjum i wagary alkohol i inne używki..." No tak, ale teraz uczę się wyłącznie matmy (i to tak od biedy), a nie jak w gimnazjum wszystkiego "Jasne w szkole jeszcze nie jest się tak zmęczonym życiem jak po 5 6 dniach ciężkiej fizycznej pracy. A poza tym ty cierpisz na bezsennośc więc, u ciebie to norma, no musze skończyć te prawko, ostatnio przechodziłem koło tego budynku i miałem nawet zajść, ale wstyd mi trochę było...prędzej czy później to zrobię " No, ale mogłeś zwyczajnie odwołać te jazdy jak nie czułeś się na siłach, a tak to wyszło jak wyszło. Dobrze, że chociaż chcesz to dokończyć :P "Nie no estetyczne mniej trochę, chociaż kolega, któremu powiedziałem, że mam wade zgryzu powiedział, że nie jest raczej widoczna, ale możliwe że chciał mnie pocieszać, ja to widzę po tym, że zmieniła mi się żuchwa, ale ludzie chyba nie zwracają , aż takiej uwagi na to, wczoraj popatrzyłem na te piękne dziewczyny,to też,żadna idealna nie była...a jeżeli chodzi o ciebie to krzywe zęby mają swój urok " No może i mają, kilka osób powiedziało mi, że to nawet seksowne, ale na pewno kłamali, bo co mi mieli powiedzieć? Chociaż u Ciebie tego nie widać, a ja jak się śmieje to normalnie zgroza... "Tani nie jest ale drogi, aż tak też nie, mnie byłoby mnie na niego stać,a zresztą zawsze mógłbym kasę od matki pożyczyć, pójdziesz do pracy to sobie sprawisz, aparat, u dziewczyny to tak nie razi. U mnie ruchomy też pewnie na nic by się nie zdał...byłem u ortodonty to powiedział, że nie moze mi pomoć i odesłał do specjalisty od szczęki, płakac nie płakałem jak ty, ale za ciekawie nie jest." No wiadomo, że miło z powodu wady zgryzu nikomu nie będzie. Ja na razie muszę z tym żyć "No tak ale u kobiet chudość tak nie razi jak u facetów...i tak przytyłem 10 kg, ale facet powinien być męski i przypakowany , a nie być chuderlakiem, w sumie to, ze jestem chudy to mój największy kompleks." Chyba przesadzasz, jak można być chudym jak się ma takie wysokie BMI.

Gość rolling in the deep
"Aha , no cóż z grzecznymi chłopakami pijesz. To dobrze , chociaż dobre macanko nie jest złe " Albo to oni nie mają ochoty mnie macać :D "Bicie po jajach to nie była jego najgorsza wada...pie**olony sadystyczny psychol.Obdzierał króliki ze skóry i nagrywał to na kamerę, a potem nam pokazyawł, ale to tylko jeden z wielu i i tak nie najgorszy wyczyn." Jeju... rzeczywiście psychopata. Nie rozumiem tych psycholi znęcających się nad zwierzętami na pokaz... "Możesz być bi zawsze " Raczej 100% les nigdy bym nie była, ale bi to dobra opcja :) "Aha bo myslałem , ze się z niego pośmieję Nie lubi imprez? Dziwne, moze naprawdę jest bezintersowny, albo tak daleko, posunął się w swojej chytrości, że udaje niewinnego " Nie :) on na prawdę nie lubi imprez. Już tyle razy chciałam go wyciągnąć i nawet do ludzi, których znał nie chciał iść :P Ja od początku mówiłam, że jest miłym, bezinteresownym kolegą, tylko Ty mi tu gadasz jakieś głupoty :D