Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 skazana na samotno艣膰

Pozostan臋 samotna - wiem to

Polecane posty

Go艣膰 rolling in the deep
"I tak tylko z tob膮 tu pisze w艂a艣ciwie, poza tob膮 , nie mu tu za wiele ciekawych ludzi, chociaz si臋 zdarzaj膮... NA serio...dzis wola艂em z tob膮 pisa膰 , niz i艣c do "realnego" 艣wiata na piwo, ale no c贸偶 tak ejstem aspo艂eczny i sie tego nie wstydz臋 " No tak, wi臋kszo艣膰 to jakie艣 p贸艂m贸zgi, ale wsz臋dzie zdarzy si臋 jaki艣 wyj膮tek. "No wiadomo, a tak w og贸le a propos, to fajnie maja kobiety mie膰 cycki Cycki s膮 fajne " No niby fajne, ale w sumie moje mog艂yby by膰 lepsze, chocia偶 i tak si臋 ciesz臋, ze s膮 jakiekolwiek :) "W takim razie jeste艣 wdzi臋cznym celem do macania skoro tylko protestujesz Mia艂em tak ze par臋 razy, ze to dziewczyna mnie maca艂a, po pijaku kobiety po prostu chyba lubi膮 si臋 maca膰 . Ale moze jakby艣 trafi艂a na takiego nachalengo brzydala, jak ja to by艣 juz kogo艣 uderzy艂a " Szczerze to ma艂o kto pr贸bowa艂 mnie maca膰 po pijaku, wi臋c nie mia艂am kogo la膰 :D "Chociaz juz taki nie jestem odk膮d, w jaja dosta艂em . " Good for you :D "Cios w jaja to co艣 strasznego, kilka razy sie o tym przekona艂em, m贸j jeden kolega mia艂 kiedys faze na bicie innych po jajach, nie przepada艂em za nim... " ooo, nie dziwie Ci si臋 :D "Si臋 nie dziwi臋 , ze wolisz kobiety czasem Mo偶e orientacje zmienisz jak nikogo nie znajdziesz ? " My艣la艂am nad tym, ale chyba jednak nie :( "A co by艂 wczoraj na imprezie tw贸j bezinteresowny "przyjaciel" ?"" Nie by艂o go akurat, nie zna艂 organizatorki, wiec nie mia艂 jak by膰 :P z reszt膮 on nie lubi imprez

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rolling in the deep
"Fajnie masz miec ta nadziej臋 " To jest racja :D Moje liceum jest b. dobre, wiec pocieszam si臋 tym, 偶e w og贸le tu jestem :P "NIe藕le, nie spodziewa艂em si臋 ,偶e b臋dziesz wiedzia艂a gdzie jest ostr贸w " Powiem Ci, 偶e nie trudno nie wiedzie膰 w moim przypadku, bo masz do mnie bli偶ej, ni偶 do B-stoku i stolicy :P "Za ci臋偶k膮 robot臋 mam i nie mam si艂y nie chcia艂o mi sie na 6 wstawa膰, do 艁om偶y.Chyba nie przepad艂y godziny..." No chyba, 偶e tak. "Masz wad臋 zgryzu? Normalnie idea艂 " Tak! I to jak膮 :o Srea艂, nie idea艂, chcia艂abym mie膰 pi臋kne, proste z臋by "Mi si臋 zrobi艂a troch臋 od zaciskanie z臋b贸w z nerw贸w(szczeg贸lnie w nocy) i w艂asnie do bia艂ego jade na konsultacje do chirurga szcz臋kowego, ja na pewno nie zdecyduje sie na aparat, tylko jak co艣 na operacj臋 szcz臋ki :\" Nie wiem na czym polega Twoja wada, ale chociaz j膮 wyleczysz. "Nie widzia艂a艣 mnie, jestem chudy jak nie wiem co." Mo偶e tylko Ci sie wydaje, bo wag臋 masz normaln膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rolling in the deep
"Stresuje si臋 troch臋, a mojego koleg臋 chyba poj**a艂o ,ze si臋 kt贸rej艣 spodobam, m贸wi jakby mnie nie widzia艂...ale na piwo zawsze mo偶na wyj艣膰 " Wiesz, ju偶 jest ciemno, wi臋c mo偶e tym si臋 kierowa艂 :D

Udost臋pnij ten post

"No moja s膮siadka si臋 ze mnie 艣mia艂a M贸wi艂a , ze mog艂em od niej maszynke po偶yczy膰, chyba wyglada艂em jak debil " Haha, no to nie r贸b ju偶 tak wi臋cej Oj tam, oj tam. Nawet moim zdaniem nie wygl膮da艂em tak 藕le jak na siebie :P Ale to nie jest regu艂膮, ze ka偶da kobieta sobie kogo艣 znajdzie. Jak sie zawe藕mie to znajdzie, albo przynajmniej znajdzie ch臋tnego na seks :) "Ich decyzja? S艂ub albo rozstanie, albo s艂ub i embargo na seks, r贸znych sposob贸w si臋 kobiety imaj膮 by usidli膰 swego mena do wi臋zienia..." Przecie偶 mia艂 wyb贸r. Mog艂 si臋 z ni膮 rozsta膰. Niby tak, ale takie ultimatum stawiane przez kobiety cz臋sto daj膮 efekt. "No tak , ale ty wyj膮tkowa jeste艣...niekt贸rym kobietom nie tylko paier potrzebny ale tak偶e ceremonia przysi臋gi przed Bogiem, nie marzy艂膮艣 jako ma艂a dziewczynka i pi臋knym slubie i weselichu?" Nie jestem katoliczk膮, wi臋c nie ma mowy na 艣lub ko艣cielny. Jak by艂am ma艂a to nawet 偶a艂owa艂am, ze tak nie b臋d臋 mia艂a, ale teraz w sumie si臋 ciesz臋 Taki huczny 艣lub i wesele to pierwszy krok do bankructwa A niekt贸rzy kredyty bior膮 na wesele...to dopiero g艂upota "No,niby tak, widz臋 , ze bardziej obeznana ode mnie jeste艣 Ka偶da dzi**a ma alfonsa? Chyba nie..." Chyba nie, ale wi臋kszo艣膰 raczej tak. Kiedy艣 ogl膮da艂am dokument na ten temat i takie prostytutki z kraj贸w trzeciego 艣wiata maj膮 istne piek艂o na ziemi, musz膮 pracowa膰 po kilka lat, zeby wykupi膰 si臋 od osoby, do kt贸rej zosta艂y sprzedane. Polska jest chujowa , ale do kraj贸w 3 艣wiata troch臋 jej brakuje mimo wszystko. W krajach 3 艣wiata, prawie kazdy ma przejebane. "Gadasz jak ja prawie, we藕 si臋 ogarnij kobieto " Taka jest prawda Co patrz臋, ze jaki艣 fajny ch艂opak to zaj臋ty, ju偶 nie mam w czym wybiera膰, a co dopiero za 5 lat? Za 5 lat juz zostane tylko ja :P "Tak trzymaj, ja ju偶 nie mam nadziejii za bardzo... " Nadzieja umiera ostatnia U ciebie

Udost臋pnij ten post

Wiesz, ju偶 jest ciemno, wi臋c mo偶e tym si臋 kierowa艂 :D Ale pewnie b臋dziemy w pomieszczeniu jasnym :\ A jeszcze mi syfy ostatnio wyskoczy艂o na skroniach z niewiadomego powodu...kupi艂em krem na to i jeszcze to pogorszy艂o. Dobra, musze i艣膰 z prze艣wiadczeniem 偶e id臋 na piwo, ale jestem taki nie艣mia艂y :) Ten kolega ca艂y czas mi powtarza , ze wygl膮dam normalnie, ale chyba przesadza...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rolling in the deep
"Oj tam, oj tam. Nawet moim zdaniem nie wygl膮da艂em tak 藕le jak na siebie " No dobra, mo偶e uwierz臋 :P "Jak sie zawe藕mie to znajdzie, albo przynajmniej znajdzie ch臋tnego na seks " Tylko po co mi kto艣 wy艂膮cznie do seksu? To ju偶 wol臋 by膰 sama :( "Niby tak, ale takie ultimatum stawiane przez kobiety cz臋sto daj膮 efekt." Hah, no to si臋 wrobili zwyczajnie i musz膮 z tym 偶y膰. "A niekt贸rzy kredyty bior膮 na wesele...to dopiero g艂upota" A potem trzeba sp艂aca膰 przez 20 lat, szkoda mi ich :D "Polska jest ch*jowa , ale do kraj贸w 3 艣wiata troch臋 jej brakuje mimo wszystko. W krajach 3 艣wiata, prawie kazdy ma przej**ane." No w艂a艣nie. Jednak prostytutki jakiego艣 bajkowego 偶ycia nigdzie nie maj膮. Chyba, 偶e nimfomanka, kt贸ra zosta艂a ekskluzywn膮 prostytutk膮 i kocha to co robi :P "Za 5 lat juz zostane tylko ja " Okej, zapami臋tam :D "Nadzieja umiera ostatnia U ciebie" Racja, bo jestem naiwniakiem :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rolling in the deep
"Ale pewnie b臋dziemy w pomieszczeniu jasnym :\ A jeszcze mi syfy ostatnio wyskoczy艂o na skroniach z niewiadomego powodu...kupi艂em krem na to i jeszcze to pogorszy艂o. Dobra, musze i艣膰 z prze艣wiadczeniem 偶e id臋 na piwo, ale jestem taki nie艣mia艂y Ten kolega ca艂y czas mi powtarza , ze wygl膮dam normalnie, ale chyba przesadza..." Mo偶e to Ty przesadzasz!? :P Id藕 i baw si臋 dobrze :)

Udost臋pnij ten post

"Fajnie masz miec ta nadziej臋 " To jest racja Moje liceum jest b. dobre, wiec pocieszam si臋 tym, 偶e w og贸le tu jestem A ja by艂em w LO gdzie kr贸lowa艂a patologia. "NIe藕le, nie spodziewa艂em si臋 ,偶e b臋dziesz wiedzia艂a gdzie jest ostr贸w " Powiem Ci, 偶e nie trudno nie wiedzie膰 w moim przypadku, bo masz do mnie bli偶ej, ni偶 do B-stoku i stolicy Aha mo偶liwo艣ci jest wiele, a z reszt膮 nie jest mi potrzebne do szcz臋艣cia wiedzie膰, gdzie mieszkasz. Chyba 偶e chcesz koniecznie powiedziec :P Co wiesz o ostrowi, by艂as tu? "Za ci臋偶k膮 robot臋 mam i nie mam si艂y nie chcia艂o mi sie na 6 wstawa膰, do 艁om偶y.Chyba nie przepad艂y godziny..." No chyba, 偶e tak. Albo i przepad艂y, nie wiem, wiem , 偶臋 wkurzy艂em isntruktoora na pewno, bo sie trzy razy nie stawi艂em na jazd臋 pod rz膮d, po prostu wy艂膮cza艂em tel i szed艂em dlaej spa膰. "Masz wad臋 zgryzu? Normalnie idea艂 " Tak! I to jak膮 Srea艂, nie idea艂, chcia艂abym mie膰 pi臋kne, proste z臋by Idea艂 dla mnie mi chodzi :P dziewczyna z wadami jest autentyczna :) Ja mam proste, ale starte troch臋, to ty masz lepiej chyba... Nie wiem na czym polega Twoja wada, ale chociaz j膮 wyleczysz. NIe wiadomo si臋 oka偶e, zazdroszcz臋 ci 偶e jeste艣 w stanie zaakceptowa膰 swoja wade zgryzu, ja to z tym 偶yc nie mog臋 i musze cos z tym zrobi膰. Operacja by艂aby ryzykowna, ale lepsza niz latanie z aparatem w moim wieku. "Nie widzia艂a艣 mnie, jestem chudy jak nie wiem co." Mo偶e tylko Ci sie wydaje, bo wag臋 masz normaln膮? 70(schud艂em 2 kg :( ) kg przy 180 cm? Powinienem wa偶yc ko艂o 80 kg.

Udost臋pnij ten post

Mo偶e to Ty przesadzasz!? Id藕 i baw si臋 dobrze Na razie to si臋 nie odzywa, moze lepiej 偶eby si臋 nie odezwa艂, ale chyba sie odezwie...czy przesadzam? Nie wydaje mnie si臋:D Ca艂y czas mi to powtarza siotra i mtak i niek贸rzy koledzy, jakby mi to jaka艣 dziewczyna kiedy sczerze powiedzi艂a to moze bym zmieni艂 zdanie a tak to zdanie rodziny czy koleg贸w to wiadomo jak膮 ma warto艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rolling in the deep
"A ja by艂em w LO gdzie kr贸lowa艂a patologia. " U mnie jest w miar臋 normalnie. "Aha mo偶liwo艣ci jest wiele, a z reszt膮 nie jest mi potrzebne do szcz臋艣cia wiedzie膰, gdzie mieszkasz. Chyba 偶e chcesz koniecznie powiedziec Co wiesz o ostrowi, by艂as tu?" Nic nie wiem, i nigdy tam nie by艂am chyba, 偶e przejazdem. Na forum nie przyznaj臋 sie do tego gdzie mieszkam, wybacz :P "Albo i przepad艂y, nie wiem, wiem , 偶臋 wkurzy艂em isntruktoora na pewno, bo sie trzy razy nie stawi艂em na jazd臋 pod rz膮d, po prostu wy艂膮cza艂em tel i szed艂em dlaej spa膰." No to si臋 nie dziwie, to by艂o niemi艂e. "Idea艂 dla mnie mi chodzi dziewczyna z wadami jest autentyczna Ja mam proste, ale starte troch臋, to ty masz lepiej chyba..." Nie mam... nie widzia艂e艣 moich z臋b贸w. Po pierwszej wizycie u ortodonty zacz臋艂am p艂aka膰 jak wysz艂am z gabinetu :( W og贸le to m贸j najwi臋kszy kompleks i nic z tym nie mog臋 zrobi膰 chwilowo. "NIe wiadomo si臋 oka偶e, zazdroszcz臋 ci 偶e jeste艣 w stanie zaakceptowa膰 swoja wade zgryzu, ja to z tym 偶yc nie mog臋 i musze cos z tym zrobi膰. Operacja by艂aby ryzykowna, ale lepsza niz latanie z aparatem w moim wieku." Akceptuj臋 to, 偶e tak jest, bo nic z tym nie mog臋 zrobi膰. Nie jest mi z tym dobrze, ale przecie偶 nie umr臋 z tego powodu. Gdybym mia艂a mozliwo艣ci to bym j膮 korygowa艂a. Operacja by艂aby te偶 tyle lepsza, 偶e przynios艂aby skutek szybciej, ni偶 aparat, z kt贸rym trzeba chodzi膰 z 2 lata... "70(schud艂em 2 kg ) kg przy 180 cm? Powinienem wa偶yc ko艂o 80 kg." Przy 180cm waga 70kg jest prawid艂owa przecie偶...

Udost臋pnij ten post

"Oj tam, oj tam. Nawet moim zdaniem nie wygl膮da艂em tak 藕le jak na siebie " No dobra, mo偶e uwierz臋 Mo偶e nie ze mnie si臋 艣mia艂y, ale tylko ja tam przechodzi艂em :P. "Jak sie zawe藕mie to znajdzie, albo przynajmniej znajdzie ch臋tnego na seks " Tylko po co mi kto艣 wy艂膮cznie do seksu? To ju偶 wol臋 by膰 sama Tylko tak gadasz :) Niezobowi膮zuj膮cy seks moze by膰 fajny, przeciez to i tak facet musi si臋 bardziej m臋czy膰. "Niby tak, ale takie ultimatum stawiane przez kobiety cz臋sto daj膮 efekt." Hah, no to si臋 wrobili zwyczajnie i musz膮 z tym 偶y膰. No i potem jest zdrada k艂otnie i lament , a potem rozpacz kobiety...a sama tego chcia艂a. "Polska jest ch*jowa , ale do kraj贸w 3 艣wiata troch臋 jej brakuje mimo wszystko. W krajach 3 艣wiata, prawie kazdy ma przej**ane." No w艂a艣nie. Jednak prostytutki jakiego艣 bajkowego 偶ycia nigdzie nie maj膮. Chyba, 偶e nimfomanka, kt贸ra zosta艂a ekskluzywn膮 prostytutk膮 i kocha to co robi No eksluzywna kt贸ra moze sobie pozwoli膰 na wyb贸r klient贸w , to ma dobrze :D Lepiej by膰 dziwk膮 ni偶 pracowac tam gdzie ja pracuj臋 :( Ale sie zwalniam nied艂ugo, albo na zwolnienie id臋 i poczekam , a偶 mnie zwolni膮. "Za 5 lat juz zostane tylko ja " Okej, zapami臋tam He ale nawet za 5 lat nie b臋dziesz tak zdesperowana :D "Nadzieja umiera ostatnia U ciebie" Racja, bo jestem naiwniakiem :( Po co ta smutna minka? W艂asnie dobre masz podej艣cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rolling in the deep
"Na razie to si臋 nie odzywa, moze lepiej 偶eby si臋 nie odezwa艂, ale chyba sie odezwie...czy przesadzam? Nie wydaje mnie si臋 Ca艂y czas mi to powtarza siotra i mtak i niek贸rzy koledzy, jakby mi to jaka艣 dziewczyna kiedy sczerze powiedzi艂a to moze bym zmieni艂 zdanie a tak to zdanie rodziny czy koleg贸w to wiadomo jak膮 ma warto艣膰." Powiniene艣 doceni膰, 偶e w og贸le co艣 mi艂ego Tobie m贸wi膮, a nie gada膰, 偶e to bezwarto艣ciowe i zaprzecza膰 :P

Udost臋pnij ten post

"A ja by艂em w LO gdzie kr贸lowa艂a patologia. " U mnie jest w miar臋 normalnie. Ale do dobrego to nawet pewni by mnie nie przyj臋li, bo ju偶 w gimnazjum balowa艂em sporo. "Aha mo偶liwo艣ci jest wiele, a z reszt膮 nie jest mi potrzebne do szcz臋艣cia wiedzie膰, gdzie mieszkasz. Chyba 偶e chcesz koniecznie powiedziec Co wiesz o ostrowi, by艂as tu?" Nic nie wiem, i nigdy tam nie by艂am chyba, 偶e przejazdem. Na forum nie przyznaj臋 sie do tego gdzie mieszkam, wybacz Wybaczam ci, jak pisa艂em, nie jest mi to potrzebne do szcz臋艣cia :) "Albo i przepad艂y, nie wiem, wiem , 偶臋 wkurzy艂em isntruktoora na pewno, bo sie trzy razy nie stawi艂em na jazd臋 pod rz膮d, po prostu wy艂膮cza艂em tel i szed艂em dlaej spa膰." No to si臋 nie dziwie, to by艂o niemi艂e. Jak mi si臋 spa膰 chcia艂o... "Idea艂 dla mnie mi chodzi dziewczyna z wadami jest autentyczna Ja mam proste, ale starte troch臋, to ty masz lepiej chyba..." Nie mam... nie widzia艂e艣 moich z臋b贸w. Po pierwszej wizycie u ortodonty zacz臋艂am p艂aka膰 jak wysz艂am z gabinetu W og贸le to m贸j najwi臋kszy kompleks i nic z tym nie mog臋 zrobi膰 chwilowo. No cos o tym wiem , ale moja wada zgryzu jest gorsza pewnie, chcoia偶 mozliwe , ze mniej widoczna. "NIe wiadomo si臋 oka偶e, zazdroszcz臋 ci 偶e jeste艣 w stanie zaakceptowa膰 swoja wade zgryzu, ja to z tym 偶yc nie mog臋 i musze cos z tym zrobi膰. Operacja by艂aby ryzykowna, ale lepsza niz latanie z aparatem w moim wieku." Akceptuj臋 to, 偶e tak jest, bo nic z tym nie mog臋 zrobi膰. Nie jest mi z tym dobrze, ale przecie偶 nie umr臋 z tego powodu. Gdybym mia艂a mozliwo艣ci to bym j膮 korygowa艂a. Operacja by艂aby te偶 tyle lepsza, 偶e przynios艂aby skutek szybciej, ni偶 aparat, z kt贸rym trzeba chodzi膰 z 2 lata... No w艂a艣nie, nie widzi mi sie chodzenie z aparatem, jako 21 letni ch艂opak. Zobacze czy operacja mojej wady zgryzu jest refundowana. "70(schud艂em 2 kg ) kg przy 180 cm? Powinienem wa偶yc ko艂o 80 kg." Przy 180cm waga 70kg jest prawid艂owa przecie偶... Chyba dla kobiety. Dobra spadam, jak nadal tu b臋dziesz to powiem jak by艂o, d艂ugo niebede siedzia艂 raczej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rolling in the deep
"Mo偶e nie ze mnie si臋 艣mia艂y, ale tylko ja tam przechodzi艂em ." Aa, my艣la艂am, ze tak w twarz Ci to powiedzia艂a, ale w takim razie to rzeczywi艣cie mo偶e nie z Ciebie :P "Tylko tak gadasz Niezobowi膮zuj膮cy seks moze by膰 fajny, przeciez to i tak facet musi si臋 bardziej m臋czy膰. " Seks bez zwi膮zku? Nie, dzi臋kuj臋. Jeszcze jakiego艣 syfa bym z艂apa艂a. W og贸le co to za zwyczaj oddawa膰 si臋 pierwszemu lepszemu facetowi? Pierw mi艂o艣膰, potem seks. "No i potem jest zdrada k艂otnie i lament , a potem rozpacz kobiety...a sama tego chcia艂a." Nikt nie dawa艂 im przyzwolenia do zdrady, ale ju偶 tacy s膮 ludzie... "No eksluzywna kt贸ra moze sobie pozwoli膰 na wyb贸r klient贸w , to ma dobrze Lepiej by膰 dziwk膮 ni偶 pracowac tam gdzie ja pracuj臋 Ale sie zwalniam nied艂ugo, albo na zwolnienie id臋 i poczekam , a偶 mnie zwolni膮." No to zosta艅 ekskluzywn膮 dziwk膮 w takim razie :D "He ale nawet za 5 lat nie b臋dziesz tak zdesperowana " Po偶yjemy, zobaczymy :D "Po co ta smutna minka? W艂asnie dobre masz podej艣cie " Bycie naiwniakiem wcale nie jest fajne. 呕ycie kopie Ci臋 po dupie milion razy, a Ty nadal masz nadziej臋 i pakujesz si臋 w to samo bagno po raz n-ty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rolling in the deep
No okej, to mi艂ej zabawy 偶ycz臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rolling in the deep
"Ale do dobrego to nawet pewni by mnie nie przyj臋li, bo ju偶 w gimnazjum balowa艂em sporo." Skoro tak twierdzisz. Ja za to by艂am pilna uczennic膮, nie to co teraz. "Wybaczam ci, jak pisa艂em, nie jest mi to potrzebne do szcz臋艣cia " Cieszy mnie to :) "Jak mi si臋 spa膰 chcia艂o..." Mi si臋 codziennie chce spa膰, a i tak wstaj臋 do szko艂y, czasem przesypia艂am tylko 2h w nocy i musia艂am tak i艣膰, wi臋c to kiepskie wyt艂umaczenie "No cos o tym wiem , ale moja wada zgryzu jest gorsza pewnie, chcoia偶 mozliwe , ze mniej widoczna." No mo偶liwe, ze tak. U mnie to g艂贸wnie wzgl臋dy estetyczne, a u Ciebie zdrowotne. "No w艂a艣nie, nie widzi mi sie chodzenie z aparatem, jako 21 letni ch艂opak. Zobacze czy operacja mojej wady zgryzu jest refundowana." Poza tym taki aparat tani te偶 nie jest. Niekt贸rzy maj膮 tyle szcz臋艣cia, ze mog膮 nosi膰 ruchomy, kt贸ry jest ta艅szy, ale u mnie to by艂oby bezsensu, bo mam za du偶膮 wad臋. "Chyba dla kobiety." Nie, Twoje BMI (wed艂ug kalkulatora uwzgl臋dniaj膮cego wag臋, wzrost, wiek i p艂e膰) to 21.6, czyli jak najbardziej prawid艂owa waga, moje BMI to 20.07 i te偶 mam prawid艂ow膮 wag臋, tylko bli偶ej granicy niedowagi, ni偶 Ty.

Udost臋pnij ten post

Troch臋 sie pobawi艂em nie powiem poszli艣my w 4 do baru, by艂o tam kilka(nie wiem ile z 6?)dziewczyn. Napi艂em si臋, ale to strasznie, pod koniec to mia艂em problem z gadaniem, 偶eby mnie kto艣 zrozumia艂 i co艣 mi odwala艂o, na szcz臋艣cie wszystkiego nie pami臋tam,ale zrobi艂em par臋 rzeczy z kt贸rych raczej dumny nie jestem...ale tak jak ka偶dy prawie w tym barze. Potem poszli艣my w miasto pijani w trzy dupy, we dw贸ch i te偶 mi odwala艂o. Wr贸ci艂em do domu przez balkon i moje okno(mieszkam na parterze) bo nie chcia艂em nikogo budzi膰. NIe obesz艂o si臋 bez deklaracji niesamowitej przyja藕ni i wi臋zi i obejmowania si臋 z moim koleg膮, kt贸remu m贸wi艂em, 偶e tylko on wie , co przeszed艂em i przy nim i jego dziewczynie m贸wi艂em , 偶 e nikt mnie nie pokocha i tylko on to rozumie(co w sumie jest prawd膮 , bo tak samo, albo na r贸wni z tob膮, on mnie rozumie i rozumie to co przeszed艂em w 偶yciu, tyle, 偶e on si艂a rzeczy wie wi臋cej o mnie). Rano obudzi艂em si臋 z zakrwawion膮 r臋k膮 swoj膮 drog膮 nie wiem, co jest tego przyczyn膮...

Udost臋pnij ten post

Poza tym pi艂em z obcymi lud藕mi w barze i sie ob艣ciskiwa艂em, gada艂em o troskach 偶ycia z lud藕mi kt贸rych pierwszy raz na oczy widzia艂em,nawet nie zauwa偶y艂em potem jak wszystkie dziewczyny posz艂y i tylko z jednym koleg膮 zosta艂em... Dobrze, 偶e nas kolega zgarn膮艂 samochodem z tego miasta, bo pewnie by si臋 to 藕le sko艅czy艂o...a je偶eli chodzi o dziewczyny to troche sobie pogada艂em i pota艅czy艂em z 艂adnymi dziewczynami. Co prawda nie potrafi臋 ta艅czy膰, ale jak dziewczyny mnie do ta艅ca prosi艂y to g艂upio by艂o odmawia膰. Ale naprawd臋 艂adne dziewczyny ze trzy by艂y, te brzydsze(choc mi si臋 tam podoba艂y opr贸cz jednej) mnie do ta艅ca nie prosi艂y, kolega m贸wi艂 bym rwa艂, jedn膮 tak膮 cycat膮, troch臋 mnie obcina艂a, ale jestem strasznie nie艣mia艂y i nic na to nie poradz臋...jedna dziewczyna zapyta艂a mnie czemu jestem taki grzeczny, spokojny i mi艂y :D JA odpowiedzia艂em"poniewa偶, jestem taki grzeczny spokojny i mi艂y, po prostu jestem jaki jestem". Kurwa g艂upie pytania zadaje...z moj膮 mentalno艣ci膮 nie poderw臋 nigdy 偶adnej dziewczyny...zagadanie do jakiej艣 nieznajomej to dla mnie niewyobra偶alna rzecz. Jak ju偶 by艂em pijany strasznie to gada艂em mojemu najlepszemu koledze i jego pannie jakie maj膮 szcz臋艣cie, ze s膮 razem i, 偶e mnie nikt nigdy nie pokocha,na jeban膮 melancholi臋 mi sie zebra艂o...ale og贸lnie nie by艂o tak 藕le :D

Udost臋pnij ten post

Seks bez zwi膮zku? Nie, dzi臋kuj臋. Jeszcze jakiego艣 syfa bym z艂apa艂a. W og贸le co to za zwyczaj oddawa膰 si臋 pierwszemu lepszemu facetowi? Pierw mi艂o艣膰, potem seks. Ta od razu syfa, przez prezerwatyw臋, syfa by艣 nie z艂apa艂a nawet jak by艣 chcia艂a :D Jaka romantyczka z ciebie :), trzeba z 偶ycia bra膰 gar艣ciami, jak jaki艣 przystojniak na studiach bedzie ch臋tny na niezobowi膮zujacy seks z tob膮, to pewnie zmienisz zdanie :) "Nikt nie dawa艂 im przyzwolenia do zdrady, ale ju偶 tacy s膮 ludzie..." Przyzwolenia nikt nie dawa艂, ale wi臋kszo艣膰 facet贸w dusi si臋 w ma艂偶e艅stwie, no i ma艂偶e艅stwo, to w wi臋kszo艣ci, pomys艂 kobiety, ale to te偶 nie regu艂a, bo niekt贸rzy faceci, te偶 chc膮 ma艂偶e艅艣twa i si臋 potem wkurwiaj膮, 偶e 偶ona zdradza, bo s膮 s艂abi w seksie...no c贸z ma艂偶e艅艣two jest z艂em, ale zdarzaj膮 si臋 bratnie dusze kt贸re naprawd臋 s膮 z esbo膮 szcz臋艣liwi i s膮 ze sob膮 na dobre i z艂e chwile, aczkolwiek to rzadko艣膰. "No eksluzywna kt贸ra moze sobie pozwoli膰 na wyb贸r klient贸w , to ma dobrze Lepiej by膰 dziwk膮 ni偶 pracowac tam gdzie ja pracuj臋 Ale sie zwalniam nied艂ugo, albo na zwolnienie id臋 i poczekam , a偶 mnie zwolni膮." No to zosta艅 ekskluzywn膮 dziwk膮 w takim razie NIe mia艂bym popytu, ekskluzywna dziwka, musi by膰 艂adna i obyta w seksualnych tematach, a ja jestem pierdolonym dzikusem "He ale nawet za 5 lat nie b臋dziesz tak zdesperowana " Po偶yjemy, zobaczymy Za 5 lat, pewnie b臋dziesz obsrane pieluchy swemu bachorowi zmienia膰 :D Mi przynajmniej to nie grozi :) "Po co ta smutna minka? W艂asnie dobre masz podej艣cie " Bycie naiwniakiem wcale nie jest fajne. 呕ycie kopie Ci臋 po dupie milion razy, a Ty nadal masz nadziej臋 i pakujesz si臋 w to samo bagno po raz n-ty. Mia艂em to samo i t臋sknie za moim optymizmem :(

Udost臋pnij ten post

"Ale do dobrego to nawet pewni by mnie nie przyj臋li, bo ju偶 w gimnazjum balowa艂em sporo." Skoro tak twierdzisz. Ja za to by艂am pilna uczennic膮, nie to co teraz. Nie藕le, ju偶 nie gadaj, uczy艂a艣 si臋 ,matmy w ferie(co w szkole by艂o dla mnie nie do wyobra偶enia), a poza tym wiadomo, 偶e w LO wi臋kszy poziom jak w Gimnazjum. Ja to sie w podstaw贸wce uczy艂em tylko...potem zacz臋艂o si臋 gimnazjum i wagary alkohol i inne u偶ywki... "Jak mi si臋 spa膰 chcia艂o..." Mi si臋 codziennie chce spa膰, a i tak wstaj臋 do szko艂y, czasem przesypia艂am tylko 2h w nocy i musia艂am tak i艣膰, wi臋c to kiepskie wyt艂umaczenie Jasne w szkole jeszcze nie jest si臋 tak zm臋czonym 偶yciem jak po 5 6 dniach ci臋偶kiej fizycznej pracy. A poza tym ty cierpisz na bezsenno艣c wi臋c, u ciebie to norma, no musze sko艅czy膰 te prawko, ostatnio przechodzi艂em ko艂o tego budynku i mia艂em nawet zaj艣膰, ale wstyd mi troch臋 by艂o...pr臋dzej czy p贸藕niej to zrobi臋 :) "No cos o tym wiem , ale moja wada zgryzu jest gorsza pewnie, chcoia偶 mozliwe , ze mniej widoczna." No mo偶liwe, ze tak. U mnie to g艂贸wnie wzgl臋dy estetyczne, a u Ciebie zdrowotne. Nie no estetyczne mniej troch臋, chocia偶 kolega, kt贸remu powiedzia艂em, 偶e mam wade zgryzu powiedzia艂, 偶e nie jest raczej widoczna, ale mo偶liwe 偶e chcia艂 mnie pociesza膰, ja to widz臋 po tym, 偶e zmieni艂a mi si臋 偶uchwa, ale ludzie chyba nie zwracaj膮 , a偶 takiej uwagi na to, wczoraj popatrzy艂em na te pi臋kne dziewczyny,to te偶,偶adna idealna nie by艂a...a je偶eli chodzi o ciebie to krzywe z臋by maj膮 sw贸j urok :) "No w艂a艣nie, nie widzi mi sie chodzenie z aparatem, jako 21 letni ch艂opak. Zobacze czy operacja mojej wady zgryzu jest refundowana." Poza tym taki aparat tani te偶 nie jest. Niekt贸rzy maj膮 tyle szcz臋艣cia, ze mog膮 nosi膰 ruchomy, kt贸ry jest ta艅szy, ale u mnie to by艂oby bezsensu, bo mam za du偶膮 wad臋. Tani nie jest ale drogi, a偶 tak te偶 nie, mnie by艂oby mnie na niego sta膰,a zreszt膮 zawsze m贸g艂bym kas臋 od matki po偶yczy膰, p贸jdziesz do pracy to sobie sprawisz, aparat, u dziewczyny to tak nie razi. U mnie ruchomy te偶 pewnie na nic by si臋 nie zda艂...by艂em u ortodonty to powiedzia艂, 偶e nie moze mi pomo膰 i odes艂a艂 do specjalisty od szcz臋ki, p艂akac nie p艂aka艂em jak ty, ale za ciekawie nie jest. "Chyba dla kobiety." Nie, Twoje BMI (wed艂ug kalkulatora uwzgl臋dniaj膮cego wag臋, wzrost, wiek i p艂e膰) to 21.6, czyli jak najbardziej prawid艂owa waga, moje BMI to 20.07 i te偶 mam prawid艂ow膮 wag臋, tylko bli偶ej granicy niedowagi, ni偶 Ty. No tak ale u kobiet chudo艣膰 tak nie razi jak u facet贸w...i tak przyty艂em 10 kg, ale facet powinien by膰 m臋ski i przypakowany , a nie by膰 chuderlakiem, w sumie to, ze jestem chudy to m贸j najwi臋kszy kompleks.

Udost臋pnij ten post

"No wiadomo, a tak w og贸le a propos, to fajnie maja kobiety mie膰 cycki Cycki s膮 fajne " No niby fajne, ale w sumie moje mog艂yby by膰 lepsze, chocia偶 i tak si臋 ciesz臋, ze s膮 jakiekolwiek Cycki to wci膮偶 cycki :D Na pewno masz fajne :P "W takim razie jeste艣 wdzi臋cznym celem do macania skoro tylko protestujesz Mia艂em tak ze par臋 razy, ze to dziewczyna mnie maca艂a, po pijaku kobiety po prostu chyba lubi膮 si臋 maca膰 . Ale moze jakby艣 trafi艂a na takiego nachalengo brzydala, jak ja to by艣 juz kogo艣 uderzy艂a " Szczerze to ma艂o kto pr贸bowa艂 mnie maca膰 po pijaku, wi臋c nie mia艂am kogo la膰 Aha , no c贸偶 z grzecznymi ch艂opakami pijesz. To dobrze :D, chocia偶 dobre macanko nie jest z艂e :P "Chociaz juz taki nie jestem odk膮d, w jaja dosta艂em . " Good for you Jea ajm no艂 "Cios w jaja to co艣 strasznego, kilka razy sie o tym przekona艂em, m贸j jeden kolega mia艂 kiedys faze na bicie innych po jajach, nie przepada艂em za nim... " ooo, nie dziwie Ci si臋 Bicie po jajach to nie by艂a jego najgorsza wada...pierdolony sadystyczny psychol.Obdziera艂 kr贸liki ze sk贸ry i nagrywa艂 to na kamer臋, a potem nam pokazyaw艂, ale to tylko jeden z wielu i i tak nie najgorszy wyczyn. "Si臋 nie dziwi臋 , ze wolisz kobiety czasem Mo偶e orientacje zmienisz jak nikogo nie znajdziesz ? " My艣la艂am nad tym, ale chyba jednak nie Mo偶esz by膰 bi zawsze :P "A co by艂 wczoraj na imprezie tw贸j bezinteresowny "przyjaciel" ?"" Nie by艂o go akurat, nie zna艂 organizatorki, wiec nie mia艂 jak by膰 z reszt膮 on nie lubi imprez Aha bo mysla艂em , ze si臋 z niego po艣miej臋:D Nie lubi imprez? Dziwne, moze naprawd臋 jest bezintersowny, albo tak daleko, posun膮艂 si臋 w swojej chytro艣ci, 偶e udaje niewinnego :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rolling in the deep
"Ta od razu syfa, przez prezerwatyw臋, syfa by艣 nie z艂apa艂a nawet jak by艣 chcia艂a Jaka romantyczka z ciebie , trzeba z 偶ycia bra膰 gar艣ciami, jak jaki艣 przystojniak na studiach bedzie ch臋tny na niezobowi膮zujacy seks z tob膮, to pewnie zmienisz zdanie " W膮tpi臋. :) Tak w og贸le to nawet nie wiadomo czy ktokolwiek b臋dzie ch臋tny. :) No i nie wiadomo czy w og贸le b臋d臋 mieszka膰 w akademiku. Trzy razy NIE, dzi臋kujemy :) "Przyzwolenia nikt nie dawa艂, ale wi臋kszo艣膰 facet贸w dusi si臋 w ma艂偶e艅stwie, no i ma艂偶e艅stwo, to w wi臋kszo艣ci, pomys艂 kobiety, ale to te偶 nie regu艂a, bo niekt贸rzy faceci, te偶 chc膮 ma艂偶e艅艣twa i si臋 potem wk**wiaj膮, 偶e 偶ona zdradza, bo s膮 s艂abi w seksie...no c贸z ma艂偶e艅艣two jest z艂em, ale zdarzaj膮 si臋 bratnie dusze kt贸re naprawd臋 s膮 z esbo膮 szcz臋艣liwi i s膮 ze sob膮 na dobre i z艂e chwile, aczkolwiek to rzadko艣膰." Niestety, ale skoro nawet si臋 nie zastanowili z kim bior膮 艣lub to maja. Przecie偶 to powa偶na decyzja... "Za 5 lat, pewnie b臋dziesz obsrane pieluchy swemu bachorowi zmienia膰 Mi przynajmniej to nie grozi " No tak, zapomnia艂am jaka 艣wietlana przysz艂o艣膰 mnie czeka "Mia艂em to samo i t臋sknie za moim optymizmem " Chyba 偶artujesz, 偶e mo偶na za tym t臋skni膰? :( Ja tam bym wola艂a 偶y膰 bez rozczarowa艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rolling in the deep
"Nie藕le, ju偶 nie gadaj, uczy艂a艣 si臋 ,matmy w ferie(co w szkole by艂o dla mnie nie do wyobra偶enia), a poza tym wiadomo, 偶e w LO wi臋kszy poziom jak w Gimnazjum. Ja to sie w podstaw贸wce uczy艂em tylko...potem zacz臋艂o si臋 gimnazjum i wagary alkohol i inne u偶ywki..." No tak, ale teraz ucz臋 si臋 wy艂膮cznie matmy (i to tak od biedy), a nie jak w gimnazjum wszystkiego "Jasne w szkole jeszcze nie jest si臋 tak zm臋czonym 偶yciem jak po 5 6 dniach ci臋偶kiej fizycznej pracy. A poza tym ty cierpisz na bezsenno艣c wi臋c, u ciebie to norma, no musze sko艅czy膰 te prawko, ostatnio przechodzi艂em ko艂o tego budynku i mia艂em nawet zaj艣膰, ale wstyd mi troch臋 by艂o...pr臋dzej czy p贸藕niej to zrobi臋 " No, ale mog艂e艣 zwyczajnie odwo艂a膰 te jazdy jak nie czu艂e艣 si臋 na si艂ach, a tak to wysz艂o jak wysz艂o. Dobrze, 偶e chocia偶 chcesz to doko艅czy膰 :P "Nie no estetyczne mniej troch臋, chocia偶 kolega, kt贸remu powiedzia艂em, 偶e mam wade zgryzu powiedzia艂, 偶e nie jest raczej widoczna, ale mo偶liwe 偶e chcia艂 mnie pociesza膰, ja to widz臋 po tym, 偶e zmieni艂a mi si臋 偶uchwa, ale ludzie chyba nie zwracaj膮 , a偶 takiej uwagi na to, wczoraj popatrzy艂em na te pi臋kne dziewczyny,to te偶,偶adna idealna nie by艂a...a je偶eli chodzi o ciebie to krzywe z臋by maj膮 sw贸j urok " No mo偶e i maj膮, kilka os贸b powiedzia艂o mi, 偶e to nawet seksowne, ale na pewno k艂amali, bo co mi mieli powiedzie膰? Chocia偶 u Ciebie tego nie wida膰, a ja jak si臋 艣mieje to normalnie zgroza... "Tani nie jest ale drogi, a偶 tak te偶 nie, mnie by艂oby mnie na niego sta膰,a zreszt膮 zawsze m贸g艂bym kas臋 od matki po偶yczy膰, p贸jdziesz do pracy to sobie sprawisz, aparat, u dziewczyny to tak nie razi. U mnie ruchomy te偶 pewnie na nic by si臋 nie zda艂...by艂em u ortodonty to powiedzia艂, 偶e nie moze mi pomo膰 i odes艂a艂 do specjalisty od szcz臋ki, p艂akac nie p艂aka艂em jak ty, ale za ciekawie nie jest." No wiadomo, 偶e mi艂o z powodu wady zgryzu nikomu nie b臋dzie. Ja na razie musz臋 z tym 偶y膰 "No tak ale u kobiet chudo艣膰 tak nie razi jak u facet贸w...i tak przyty艂em 10 kg, ale facet powinien by膰 m臋ski i przypakowany , a nie by膰 chuderlakiem, w sumie to, ze jestem chudy to m贸j najwi臋kszy kompleks." Chyba przesadzasz, jak mo偶na by膰 chudym jak si臋 ma takie wysokie BMI.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rolling in the deep
"Aha , no c贸偶 z grzecznymi ch艂opakami pijesz. To dobrze , chocia偶 dobre macanko nie jest z艂e " Albo to oni nie maj膮 ochoty mnie maca膰 :D "Bicie po jajach to nie by艂a jego najgorsza wada...pie**olony sadystyczny psychol.Obdziera艂 kr贸liki ze sk贸ry i nagrywa艂 to na kamer臋, a potem nam pokazyaw艂, ale to tylko jeden z wielu i i tak nie najgorszy wyczyn." Jeju... rzeczywi艣cie psychopata. Nie rozumiem tych psycholi zn臋caj膮cych si臋 nad zwierz臋tami na pokaz... "Mo偶esz by膰 bi zawsze " Raczej 100% les nigdy bym nie by艂a, ale bi to dobra opcja :) "Aha bo mysla艂em , ze si臋 z niego po艣miej臋 Nie lubi imprez? Dziwne, moze naprawd臋 jest bezintersowny, albo tak daleko, posun膮艂 si臋 w swojej chytro艣ci, 偶e udaje niewinnego " Nie :) on na prawd臋 nie lubi imprez. Ju偶 tyle razy chcia艂am go wyci膮gn膮膰 i nawet do ludzi, kt贸rych zna艂 nie chcia艂 i艣膰 :P Ja od pocz膮tku m贸wi艂am, 偶e jest mi艂ym, bezinteresownym koleg膮, tylko Ty mi tu gadasz jakie艣 g艂upoty :D

Udost臋pnij ten post