Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość miśśśśka16

25 letni brat jest gorszy niz ojciec

Polecane posty

Gość miśśśśka16

Zachowuje się jak by miał ze 4 dychy na karku albo więcej Prawi mi morały, gdy chce wyjść a rodziców nie ma to stały tekst a lekcje odrobione, a nie masz jakiś sprawdzianów w następnym tygodniu Albo nie nie tak z domu nie wyjdziesz i makijaż proszę też zmyć, nawet starzy się tak nie czepiają jak on jak jestem z nim sama zaraz mi zorganizuje czas że np trzeba po oudkurzać i że najpierw praca a potem przyjemnosć Najlepsze jest to ze kiedyś był ,zupełnie inny, imprezował,ćwiczył, wyrywał laski, ile to razy wracałam maiłam 12 lat a i jakomś rucha na klatce po za tym standard problemy z policja , dołki po 2 lata robił jedną klasę ciągle używa stwierdzenia " za małołata to mogłem" Znalazł byś sobie dziewczynę i sie odpier***** odemnie Za małołata zrobiłem dzieciaka to teraz nie muszę kumpla spotkał z dawnych lat przyszedł byś na siłkę Za małołata to tak teraz mi się nie chce najpierw kredka,potem sterydy, dieta ja pierdole daj mi spokój nie chce mi się i taka z nim rozmowa Przychodzi z robi i na zmianę komp tv, komp tv i browary

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować