Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga1212

zmarnowałam swoje życie

Polecane posty

Gość aga1212

mam takie poczucie ze marnowalam swoje zycie, mam 26 lat, skonczylam studia, bardzo sie na nich staralam szlo mi dobrze, w miedzyczsie wyzszlam za mąz wyjechalismy za granice, nigdy nie pracowlam w zawdodzie, urodzilam dziecko siedze w domu bez pracy zle sie z tym wszystkim czuje, mysle ze nie mam juz zadnej przyszlosci bez doswiadczenia moge tylko sprzatac nikt mnie nigdzie nie zatrudni, po za tym za granica jestem bardzo samotna mąż nie chce nawet porozmawiac o moich problemach nie rozumie mnie ...

A w jakim celu wyjechaliście za granicę? Miałaś świadomość na co się piszesz? Może po prostu ponosisz konsekewncje swych decyzji?

Gość takajednaskas
pomyśl, wiesz, ze jesteś ambitna, dziecko już jest na świecie, zdrowe, za chwilę urośnie a ty masz dopiero 26 lat wiesz ile jeszcze przed Tobą!?? Kobieto, zagranicą masz więcej możliwosci, ucz sie jezyka jesli nie znasz biegle, 2-3 lata małe podrośnie, wszedzie sie wybijesz, głowa do góry:) tez mieszkam pozagranicami, dziecko w domu, ale wiem, że jeszcze przyjdzie dla mnie czas:) na razie pracuje nad soba, doskonale sie, ciesz sie macierzyństwem, bardzo szybko minie, dziecko urosnie i bedziesz załowała tego czas, zoabczysz