Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla mnie już nie świeci słońce

Tak szczerze - Kto z Was jest sama/sam ? Wpisujcie się

Polecane posty

Gość yiuoipogfhhj
Rhovannion - trudno żebyś w wieku np.8 lat była na randce :P Przecież młoda jesteś, nie wiem dlaczego niektórzy uważają, że wszystko trzeba przeżyć chociaż raz do 21 roku życia, bo inaczej porażka. A wychodzisz w ogóle z domu? Poznajesz nowych ludzi?

Gość tralalalalalaokoajsos
:D😍👄:classic_cool:

Gość locitan
Ja też nie mam nikogo i szans na poznanie kogoś też nie mam. Mam 29 lat i czuję, że już nikogo nie poznam, bo kto chciałby taką osobę z zerowym doświadczeniem? Zresztą to o czymś świadczy, jestem felernym egzemplarzem po prostu. Czuję się jak odpad, jak śmieć:(

Gość swiss-o-par
rhovannion yiuoipogfhhj - ja po prostu stwierdzam fakt. Skoro przez 24 lata nie byłam na randce, żaden facet mnie nie podrywał, to oznacza, że mnie nikt nie chce. true, true. mam to samo. tzn mysle o staropanienstwie i jakos mnie to aż tak nie przeraża. też mam 24 lata. dziewica. taki lajf ;)

yiuoipogfhhj - jasne, mam znajomych, chodzę na imprezy, nie siedzą zamknięta w domu. Szukałam w internecie, w biurze matrymonialnym, ale nie znalazłam nikogo, kto by mnie chciał.

Gość dla mnie już nie świeci słońce
moimi partnerami są książki :o :(

Gość yiuoipogfhhj
24 lata to jeszcze nie koniec życia, niektórzy przeżywają swoją pierwszą miłość po 40 :) Rhovannion - może nie próbuj tak desperacko szukać to sam się znajdzie taki, który Cię będzie chciał. Zwykle tak bywa, że jak człowiek czegoś desperacko szuka to dopiero jak odpuści samo mu to wpadnie w ręce :)