Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felcia.lbn

marzę o starszym facecie :(

Polecane posty

Gość felcia.lbn

mam 22 lata, a ci w moim wieku i młodsi nie pociągają mnie nawet fizycznie, a najczęściej to dzieciaki latające po imprezach więc szkoda gadać... gdzie poznać jakiegoś fajnego starszego faceta? na sympatii już byłam, tam są tylko sami ruchacze

Gość 40 latek z zasadami
Zależy czego szukasz :)

Gość felcia.lbn
heh ile się was zleciało :D ale nie, nie szukam ruchacza tylko fajnego, przystojnego i inteligentnego faceta :) koniecznie starszego ode mnie o co najmniej 10 lat ;)

Gość 40 latek z zasadami
No to ja, to ja :)

Gość felcia.lbn
40 latek z zasadami, to może powiedz coś o sobie? po co Ci jakaś małolata? :P

Gość 40 latek z zasadami
Żeby sobie popatrzeć :) Jestem estetą :classic_cool:

Gość felcia.lbn
Marzę o tym aby mnie związali i gwałcili po kolei pensjonariusz domu spokojnej starości swoimi żołnierzami weteranami

Gość felcia.lbn
aburabi dlaczego odpadłeś? 40 latek z zasadami: popatrzeć to możesz sobie na krakowskim :D pewnie w domu masz nieestetycznego paszteta? :D

Gość W tym roku skończę 35 lat
i chętnie dowiem się czego takie młode dzierlatki oczekują od facetów w moim wieku :)

Gość 40 latek z zasadami
Preferuję świeże mięsko, żadnych pasztetów nie mam :)

Gość 31 latekk
heh oby wiecej tak myslalo ja poznalem jedna dziewczyne ma 23 lata i zastanawiam sie, czy ona nie stwierdzi, ze bylbym dla niej za stary

Gość Pan Marian z Warszawy
Felcia jesteś zWarszawy?

Gość anonimowaxx
A ja mam 18 i nawet patrzeć nie mogę na moich rówieśników. Zachowują się jak dzieci z podstawówki :o W całej mojej szkole, do której chodzi około 1000osób nie ma ani jednego chociażby "interesującego" chłopaka. Jak patrzę na takich facetów po 30... :(

Dojrzałość nie jest bezwzględnie związana z wiekiem :P

Pan Marian z Warszawy -> chyba wystarczy zerknąć na nick, żeby wiedzieć, że Lublin...

Gość felcia.lbn
W tym roku skończę 35 lat: pewnie myślisz, że chodzi o szeroko pojęty sponsoring? ja tam sobie sama radzę więc nic z tych rzeczy... zauważyłam że mnie bardzo, bardzo kręcą faceci po trzydziestce, ale koniecznie zadbani i przystojni ;) 40 latek z zasadami: to znaczy mięsko do ruchania? tak myślałam

Zadbani i przystojni, to pewnie kręcą kobiety w każdym wieku ;) Nie piszesz w tonie poszukującej sponsora ale wydaje mi się, że nie bardzo- poza aspektami fizycznymi- wiesz czego oczekujesz :P Idę na "Przylądek strachu" (TVP1), zapraszam na film. Zajrzę tu po nim :)

W tym roku skończę 35 lat - ale zawsze jest większe prawdopodobieństwo iż owa dojrzałość wystapi :D dla mnie mężczyźni w moim wieku, to dzieciaki, których inaczej niż po "kumpelsku" traktować nie potrafię! To oczywiste ze facet zyskuje z wiekime na atrakcynosci, kobiety przeciwnie :P Kolejny argument, dla takiej różnicy wieku :D

Gość felcia.lbn
W tym roku skończę 35 lat: ale mnie przystojny równiesnik i tak nie zainteresuje, a nie znam żadnych fajnych starszych facetów :P starsi faceci są po prostu dojrzali, nie zachowują się już jak dzieciaki w moim wieku może i dziwnie trafiam, ale z kolegami w swoim wieku jakoś średnio sie dogaduję, najczęściej w głowie mają pustkę albo gry komputerowe

Gość lepiej rówieśnik
a wiesz dlaczego , bo ja mam męża 10 lat starszego i mam ochotę na sex a on ma problem. Lepiej młodszego dobrze radzę.

Gość 35LATKKKAAAAAAA
MOZE ZOSTAWCIE TYCH STARSZYCH DLA ZON A POTEM PLACZ ZE ZDRADZA ZE POSZEDL DO INNEJ CZEMU TO SOBIE ROBICIE NISZCZYCIE INNE KOBIETY NISZCZYCIE SIEBIE

Ależ oburzona trzydziestopięciolatko, ja np. nie mam żony, za bardzo cenię wolność ;) Dojrzałość, czy może dojrzałe, stonowane spojrzenie na świat pociąga. Wiem bo w wieku dwudziestuparu lat miałem starszą o 11 lat kobietę :P a powodem był właśnie brak komunikacji z rówieśniczkami. Mężczyzna ma tyle lat na ile się czuje a kobieta na ile wygląda ;)

Gość ja też mam 19 lat
mi też podobają się starsi faceci ale niestety peszą mnie i nie mam odwagi zagadać :(

Gość uihiuhi
Naiwne jestescie myslac, ze facet 35/40letni interesujacy sie 20latka jest dojrzaly emocjonalnie:D