Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felcia.lbn

marzę o starszym facecie :(

Polecane posty

Gość bang bang bangigi bang
Jak miałam 19 lat zakochał się we mnie starszy o 10 lat facet. Przystojny brunet, niezonaty, nie dzieciaty. Ma swoje wady (bujną przeszłość ktorej ja dziewica nie miałam). Starał się o mnie, czekaliśmy z seksem prawie rok. Traktował mnie dokładnie jak sobie to wymarzylam. :) nadal jesteśmy razem i ciągle mi powtarza że jest ze mna szczęśliwy jak nigdy przedtem

szkoda tylko ze same nie pomysla co by sie stalo gdyby to one tracily meza z powodu takiej gowniary

Hahahahaha... Szczerze mówiąc,rozbawił mnie ten temat. Nie wiem o co Tobie chodzi, autorko..;) Ale... zastanów się.. O czym może pomyśleć facet w moim wieku, czytając coś takiego, napisane przez młodziutką panienkę? O czym chciałabyś z nim rozmawiać? O jego byłych? O tym dlaczego siwieje? O jego dzieciach?;) Czy o poezji Broniewskiego, filmach Barei, a może powieściach Forsyth'a? Czy o Lady Gaga, albo o Annie M.?;)

Powiesci Forsytha wlasnie mnie i mojego faceta łączą. :) i wiele innych rzeczy . Tylko ze wlasnie starsi faceci myślą ze 20 to wszystkie są gowniarami. Wlasnie ze nie. Nie wszystkie mają pstro w głowie.

lepiej zeby mezus puknal nastolatke a nie dziwke? a dlazego? jaka roznica? dziwce da kase, nastolatce sypnie za loda na nowe jeansy czy mp3... gdzie tu widzisz roznice? jesli musi placic za seks to znaczy ze jest nieudacznikiem.

Gość musi być wysoki
Jeśli facet co ma 28 lat jest wysoki (przynajmniej 170 cm ma), to może bez obaw uprawiać sex z 19-latką mimo różnicy wieku i z nią być!! Każdy kurdupel poniżej 170 cm ma ZAKAZ wiązania się z dużo młodszą dziewczyną i jeśli taki 169 cm 28 latek będzie kochał się z 19 albo nawet 20-latką, to grozu mu za to PROKURATOR !!!

Mój facet ma teraz 33 a Ja 23. Poznaliśmy się jak miałam 19. I tak. Lubimy książki Forsytha. Ja niektóre czytałam dwa lub 3 razy bo za kazdym razem znajdzie się co innego. Tak są napakowane.

Gość facetpotrzydzie
Jakie oczekiwania co do... "brzydala" którego chcesz poznać? ;) W-wa

Gość facetpotrzydzie
Czego oczekujesz od starszego mężczyzny? Stałości, związku... potrafisz rozmawiać na tematy dotyczące Was?

Gość 50latek
Mam 50 lat i marzy mi się spotykanie sie z 19letnia dziewczyną i nie tylko ale mimo potegi internetu to cholenie trudne cztery lata szukania i nic .Więc raczej nie ma dziewczyn lubiacych starszych facetów przestalem w to wierzyć

Gość aaaaaaarwena
nie smiej sie 50latku znam historie z zycia 16stka zfacetem po 50, sa razem do dzisiaj ja i ona mamy po 23 lata :D

Gość aaaaaaarwena
nie martw sie olej stare 19stki, mlodziutkie 16stki czekaja na ciebie jeszcze dlugo :D

Gość 50latek
trafiła mi się 15tka ale się balem i dobrze że do niczego nie doszło bo sąsiadka jak się okazało lepsza od pasa zadzwoniła do jej matki że jestesmy sami w domu i był najazd matki ale nie zastała nas w łóżku tylko na korytarzu ale adrenalinka i tak była :)