Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie pytanie ale to ważne

głupie pytanie ale to dla mnie ważne

Polecane posty

hej kilkanaście minut temu w znajomych na fb mojej koleżanki ze studiów zobaczyłam mojego exa (oni byli razem na roku). on skomentował jakiś jej link i dlatego go zobaczyłam. i oczywiście ;) zajrzałam na jego profil z ciekawości , nic od lat do niego nie czuję bo to już 6 lat minęło, ja mam narzeczonego - czysta babska ciekawość :P :P obejrzałałam jego zdjęcia bo je udostępnia, teraz sie zastanawiam, czy na fb on może zobaczyć, kto oglądał jego profil ?? jetem prawie pewna, że nie , ale wolę wiedzieć. to jest (był jak go znałam) ten typ faceta, który pewnie od razu pomyślałby, że nadal wzdycham do niego itd ... dzięki :)

Gość ja, ale mam warke
nie, na fb nie ma czegos takiego

Gość lepsiejsza juz
nie może

Gość ffffffff6666
chyba nie

Gość Piccolo bianco
przepraszam, że zapytam - a co cię obchodzi co sobie pomysli twój ex? Opcja, że kupiłaś darta i chciałaś wypróbowac lotki na starym monitorze tez istnieje :classic_cool:

dzięki obchodzi, bo jestem osobą którą niestety obchodzą takie rzeczy co kto sobie pomyśli o mnie - wiem, że to głupie zwłaszcza jak się ma tyle lat (przedział 25-30) , staram się bardzo walczyć z tym bo czasami naprawdę się za duż przejmuję innymi ludźmi ... piccolo nie wiem co to jest dart z jakimiś lotkami, powaznie :)