Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość infusion asus

a gdzie sie podziala ta zjebana suka Toksyczna Kobita????

Polecane posty

Gość infusion asus

gdzie jestes szmato????????????????????????????

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Czemu ją wyzywasz hm?

Gość Mama Nasturcja
moze by tak z kulturą...no jakbyś się tak nią naprawdę interesował/a to wiedzialabys ze ona pisze tylko z pracy i chyba siedzi tam calymi dniami bo duzo pisze :P Ale w tygodniu o ile kiedys dobrze doczytalam. Nie martw sie, w poniedzialek wróci o znów będzie pisać że wszystkie matki są głupie o przytulają dziecko, mowią ze je kochają i czasami rozpieszczają a ona toleruje tylko reguły, zasady, prawa i obowiązki..

Gość a co cie to pasozycie?
nie masz swoich zajec?

Gość blue two
jak dla mnie toksyczna jest totalnie zaburzona:Otaki czlowiek bez uczuc:(

Gość Piccolo bianco
ja tam lubię ją czytać... bawi mnie jej dzielenie świata na SWOJĄ rację i BRAK racji :classic_cool:

Gość blue two
a mnie ona raczej przeraza, a moze raczej przeraza mnie smutne zycie jej dzieci

Gość hahahahhahahahahhahahahha
Toksyczna, jestes:D:D przyznaj sie ze siedzisz i jako pomarancza wyzywasz i bluzgasz na lewo i prawo:D przeciez to jest wiadome calej moderacji!

Gość Mama Nasturcja
zgadzam się z osobą blue two po prostu w stu procentach

nie wyzywam ani nie obrazam bluzgami nikogo, razi mnie to,na pomarańczke nie pisze bo uwazam ze tylko troole piszą niezalogowani,ponieważ boją sie pod swoim loginem pisać,od taki wasz pomaranczowy efekt odwagi

Gość Mama Nasturcja
no wlasnie przeczytalam wątek o pomarańczkach i mysle ze to smialo moze byc ona - takasobie pomarancza ;-P

nie pisze w ogole na pomaranczke, mam odwage aby pisac w swoim loginie,a moje dzieci mają zycie ponad stan,i wszystko to czego potrzebują, a teraz zegnam was.Pa :o

Gość dochody od krowy
wszystko oprócz ciepła, zrozumienia i rodzicielskiego rozpieszczania do czasu do czasu. Zyc ponad stan - wiesz co to znaczy? hahah usmialam sie. Tak zyje moja kolezanka ktora zarabia 4 tysiace a ma kredyty na prawie 3 bo musi sie pokazac..ech dobrze ze juz poszla..

Gość ja ją popieram
przynajmniej nie bije ani nie wrzesczy na dzieci w przeciwienstwie do was, nie wyładowuje wlasnych frustracji na nie,jest zagorzalym przeciwnikiem kar cielesnych a nie to co wy,bo jak ja was czytam a nie ją to mi sie wlos na glowei jerzy jakie wy metody wychowawcze stosujecie do dzieci tylko klapsy lanie krzyki,ona tego nie robi i ją w tym popieram, umie wychowac dzieci bez darcia mordy i rękoczynów,i często o tym pisala,że sie da

Gość hahahahhahahahahhahahahha
jerzy kurwo, to moze ma na imie twoj stary ,co splodzil takiego scwelowanego pokurcza

Gość ms series
"ja ja popieram" to nikt inny jak sama Toksyczna jako pomarancza:O dno! na tysiac procet

Gość ja ją popieram
pamiertam jak wsiadlyscie na nią ostatnio tylko dlatego bo pisala ze nie bije dzieic ani nie krzyczy, dla was to było niepojete jak dziecko mozna nie bic, i odrazu na nią atak glupie matki narobily tylko dlatego ze pisala ze stanowczo sprzeciwa sie klapsom,a tym bardziej wydzieraniou sie na dzieci i was za to zjechala, wy zas nie moglyscie tego pojąć ze ktos wam to napisalm jakie was wale nie kochane matki, bo matka ktora podnosi reke na dziecko to nie ma prawa nosic miana matki,to was zabolao

Gość ms series
toksyczna, skoncz juz pisac na poomaranczowo nie kompromituj sie bardziej

Gość ja ją popieram
mam czarny nik na "S." ale sie nie zaloguje bo nie cche zdradzac tego,ona zapewne sie domysli

Gość infusion asus
saleminka zapewne-taki sam bełkot i chujowizna