Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Nasturcja

Za ile mogę sprzedać wózek?? doradźcie

Polecane posty

Gość Mama Nasturcja

doradźcie mamy jaką cenę wystawić. Mam taki wózek kupowany dla syna i chcę go sprzedac: http://allegro.pl/wozek-neo-baby-smile-polak-i2034671252.html Zakupiony za 1200; jest w stanie bdb, zadnych pęknięć, zabrudzeń, gondola stan idealny, spacerowka w zasadzie też, do tego torba, fotelik no wszystko, pokrowiec.

Gość kaskaada
za 700 będzie ok

Gość A ja wypowiem się
Jeśli jest faktycznie w dobrym stanie, to myślę że śmiało możesz wystawić za połowę ceny.

Gość annet84
sprobuj za 1000 skoro taki stan bdb

Gość Od złotówki
Może to dziwnie zabrzmi, ale wystaw na licytację od złotówki. Takie oferty mają największe wzięcie, a ludzie się potem zabijają, tylko dobrze, żebyś miała kogoś kto ewentualnie będzie Ci podbijał cenę - tylko ostrożnie, by nie przesadzić. Myślę, że przy opcji KUP TERAZ więcej jak 600 byś nie dostała. Ale to tylko moje zdanie.

Gość Mama Nasturcja
dzięki tak myslalam zeby za jakies 600 pln.. akurat byloby na spacerowke lekką :-) no jest w dobrym stanie naprawde, sama sie zastanawia po co kupilam nowy zamiast jakis uzywany :-)

Gość blue two
max 600 zł, za wiecej nie pojdzie uzywanych wozkow w super stanie jest cala masa

Gość Mama Nasturcja
annet84 - obawiam sie ze to za malo bo widze ze now ewozki sa teraz za 700 pln w zestawie 3 w 1 wiem, ze to nie ta sama firma ale ten to tez nie jest jakis maxi cosi czy quinny ;-) wlasnie sie zatsanawiam bo tez zaobserwowalam ze wiecej dostaje sie gdy jest licytacja (sprzedaje czasem bizuterie i rozne takie na allegro)

Gość a ja mam podobne pytanie
tez mam wozek 3w1, kosztowal nieduzo bo tylko 850zl. ogolny stan wozka bdb. na stelazu widac slady uzytkowania co jest nieuniknione. ile za taki wozek moglabym sobie za zyczyc?

Gość Mama Nasturcja
miało być za DUZO ))

Gość blue two
za wozek ktory jako nowy kosztowal 850 -kupujac jako uzywany nie dalabym wiecej niz 350-400

Gość Mama Nasturcja
no to też wystaw za polowe ceny :-)

a wystawiacie od 1 zl z minimalna? czy bez minimalnej?

wydaje mi sie ze jego cena 400 do 500zl bylaby OK, bo jest naprawde w fajnym stanie. jeszcze nie jedna dzidzia moze w nim pojezdzic ;)

Gość Od złotówki
bez minimalnej bo zasypią cię mailami, typu " a jaka jest cena minimalna"

Gość Mama Nasturcja
no ogolnie takie wozki sa w bd stanie raczej bo nie sa uzytkowane dlugo i nie sa skopane ani bardzo utyrane bo dzieci malutkie :-) gorzej juz ze spacerowkami typu parasola tu juz trzeba sie zastanowic nad nową :)

Gość o litosci!!!
ty od dzidzi - zainwestuj kase za wozek w slownik:O

spacerowki uzywanej bym nie chciala :) teraz wlasnie chce kupic nowa ze sklepu. mam tez jedna spacerowke ale ja oddam za darmo bo wstyd byloby mi ja sprzedawac :D

Heh ja się martwię czy mój wózek ktoś kupi za 1000 zł . Ale widzę ze mam szanse nawet na więcej ;D

Gość dochody od krowy
Mama malpki - a ja ki masz wózek?

Gość ha ha ale jaja
ja kupilam uzywany wozek 3w1 w bdb stanie (jedo bartatina) za 550zl nowy kosztuje ok 1500 wiec zaplacilam mniej niz polowe, nie wiem czy sprzedasz za 600zl

Mutsy 4 rider gondola zielona ,a spacerówka team carribean ;) i dodatkowy koszyk heh gondola i spacerówka stan idealny ejdynie stelaz troche porysowany

Gość olaiszymek
my kupiliśmy używany za 1000zł nowy zestaw taki kosztował ponad 2500zł więc za jakieś 500zł może pójdzie .nie mniej jednak życzę wyższej kwoty :)

Gość blue two
Mutsy to jeden z najlepszych wozkow, jak dla mnie numer 1:) spokojnie wezmiesz za niego wiecej niz tysiac:)

Ależ ktoś się naczyścił tej mutsianki ;) Ja narazie nie amm zamiaru sprzedawać bo jestem zadowolona , kupiłam pp pliko mini do auta i jest dobrze;) A co do komentarzy jaka cena minimalna napisz w opisie ze cena minimalna to tyle i tyle;)

Gość Mama Nasturcja
ja teraz szukam spacerowki zastanawiam sie nad x landerem albo quinny zapp nie wiem sama na co zwracac uwage..lekki, zwrotny, rozkladane siedzisko..co jeszcze

quinny zapp ale ten nowy co ma rozkłądane oparcie . ten stary sie nie rozkłada i te małe kóleczko troche mnie odstarszyło . a x lander hmm wsadzilam dzieciaka do niego to niewiedzialam czy da rade tym wozkiem pojechac gdzieś czy się nie rozleci . Ja po długich poszukiwaniach stawiałam na mutsy easy rider , pp pliko mini i cybex onyx. A i jeszcze coneco juupi był super