Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka_1988_

CZY WARTO?? jak myślicie..!!

Polecane posty

Gość stokrotka_1988_

hej, mój problem polega czy dać szanse chłopakowi na którym zależy mi?? Już wyjaśniam, tak wielkim skrócie..;> Otóż znamy się od maja tam tego roku, od lipca zostaliśmy parą ale nie wyszło nam, często się kłócliliśmy i postanowiliśmy się rozstać, on wtedy też stwierdził że nie wie czy mu na mnie zależy.. Jednak cały czas mieliśmy kontakt ze sobą, jednak z dobre 3 miesiące się nie widzieliśmy.. on teraz chciałby spróbować ze mną jeszcze raz, bo twierdzi że jeśli nie spróbuje to będzie tego żałował.. spotykamy się prawie co tydzień, nasze relację poprawiły się, piszemy praktycznie dzień w dzień, spędziliśmy razem pierwszę Święto Bożego Narodzenia i Sylwestra.. i ja teraz nie wiem co mam zrobić??dać mu tą szanse?? mam obawy że znów po jakimś czasie odwidzi mu się, dodam że jest to facet po przejściach, dziewczyna zostawiła do twierdząc że go nie kocha i tłumaczy to tak że ciężko jest mu się tak normalnie zakochać.. ja też jestem po przejściach ale wiem że zależy mi na nim, a czy to jest miłość to czas pokaże.. nie wiem co mam myśleć.. może Wy mi coś pomożecie??!!

Gość mrproper
nie warto umrzyj.

Gość sdsx
Byc może poprzednim razem był jeszcze myślami i sercem w poprzednim związku, dlatego troche reagował na Ciebie alergicznie. Być moze juz sie wyleczył i jest gotowy na nowy związek Do odważnych świat należy!

Gość stokrotka_1988_
np dziś napisał mi "hej, przepraszam że się nie odzywałem wczoraj ale miałem zablokowane konto" ja mu odpisałam: "hej, spoko, rozumiem.." i on mi napisał:"to dobrze. Odezwie się póżniej" i cisza, nie napisał, powinnam napisać czy czekać, sama nie wiem:(

Gość sdsx
Troche sztywniacka ta gadka między wami. Czasem warto w takie konwersacje wcisnąc troche poczucia humoru i rozładować sztywny klimat ;)

Gość stokrotka_1988_
sdsx - co masz na myśli??

Gość stokrotka_1988_
odezwał się:))

Gość DARIA1234567
pare dni temu zakladalas taki sam temat :o

Gość stokrotka_1988_
Tak, zakładałam, ale z innego nicku. Jak odgadłaś, ze to ja?

Gość stokrotka_1988_
Wypowwie się ktoś??? warto dawać drugą szansę czy lepiej dać sobie spokój??:(

Gość stokrotka_1988_
wypowie się ktoś??