Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beybe20

pół roku było super i znowu mnie pobił

Polecane posty

chce umrzec czuje sie jak smiec ktorym mozna rzucac mieszkam u niego w wielki miescie nie mam dokad pojsc do rodzicow jest kawal i tata pewnie spi nie wiem co mam robic zamknelam sie w pokoju on probuje wszystko zlagodzic a ja sie trzese chce uciec ale gdzie pojde okolica niebezpieczna noc ;((( juz mam dosyc nie chce mi sie zyc przez niego.....bronilam sie wbilam mu pazury myslalam ze przestanie a on mna rzucal kopal jestem szczuplutka boze mam juz dosyc tego zycia dosyc....nie mam nikogo nie chce mi sie zyc

Gość lepsiejsza juz
wezwij policj e

Gość marianna pe*
masz ślady? do lekarzai na policję to jest przemoc w rodzinie

Gość ptasiek nastroszony
dobra jutro Cie posunie az jekniesz i wszystko sie ulozy , czyli on na Tobie

Gość marianna pe*
ptasiek bez jaj a za co cię pobił?

i tak z nim nie zerwiesz, bo musiałabyś zmienić status na fejsie no i koleżanki już by nie zazdrościly że masz chłopaka lepiej niech cie leje ;)

Gość lepsiejsza juz
współczuję Ci , z tego ciężko wyjsc , wydaje się proste dla innych , a jest naprawde bardzo trudno uwolnic sie od tosycznej relacji

bardzo zabawne w dupie mam seks i jego z samego rana wypierdalam stad ide na obdukcje i sie zemszcze za zniszczenie mi zycia

Gość sdfdfdsfdsfsdf
GŁUPIM I TĘPYM BABOM NALEŻĄ SIĘ LANIA.

Gość marianna pe*
mąż? czy tylko facet? spieprzaj od niego juz rano! bo cię będzie zawsze lał, taka jego natura zniszczy ci życie masz dziecko?

wydaje sie proste? bo to kurwa jest proste! nie rób z tego epopei narodowej, co w tym trudnego?! ja zerwalam z totalniem zazdrosnym, zaborczym chłopakiem bo ja sie licze dla mnie a nie on, a ty kurwa sie dalej pierdol i baw z nim dobrze, nara kretynki 🖐️

Gość fsadfsadfsads
marianna pe* ptasiek bez jaj a za co cię pobił? Ptaśka biją za to, że jest głupim żydem i kolaborantem.

dobra przepraszam, troche mnie poniosło :( po prostu nieznosze jak facet okazuje przewage nad kobietą...a kobieta daje sie tłuc

co wiecej,mowisz wielkie miasto, jesli z mojego, to chetnie go poznam i naklepie z kolegami ;] nauczy sie gnojek szacunku do kobiet

Gość lepsiejsza juz
Cipa Explosion jesli to jest chłopka ok , może jest proste ale jesli to mąż , jest dziecko , wspolny majątek , niestabilna praca itp to naprawde trudne. Nie nazywaj kogoś kretynką. Są rózne sytuacje w życiu , rózne okoliczności.

Gość marianna pe*
nie daj sie bić weż na niego siekierę gały mu wyjdą i jeszcze coś

wy myslicie ze wszystko jest takie proste...nie obchodzi mnie opinia innych nie jestem z tych co lubia jak inne zazdroszcza chlopaka nie ma czego co to za facet ktory bije taka krucha istote...nie zostane z nim on to wie...jestem zakluczona w pokoju pakuje manatki a z samego rana uciekam do domu zgadalam sie juz z kolezanka niestety boi sie jezdzic po nocach i z samego rana mnie zabierze... Myslalam ze bedzie super nigdy mnie nie bil zawsze to mnie odepchnal i nie chcial gadac...pol roku mnie uderzyl w ramie a teraz no a teraz to mnie nie zle obil nie jestem slepa nie chce takiego zycia co by bylo z dziecmi...az nie chce mi sie myslec.. nie mam problemu z odejsciem tylko szok totalny szok ze osobe ktora sie tak kocha potrafi zrobic taka krzywde....

jeju kobieto uciekaj jak najszyybciej bo to sie nigdy nie skonczy ja milam tak samo,mialam takiego faceta i to bylo pieklo,masakra,tacy ludzie sie nie zmieniaja

dzieci nie mamy ale jestesmy po slubie mamy wspolny kredyt dosc wysoki...

Gość marianna pe*
to dobrze ,że teraz , anie ..jak miałabyś dzieci to dopiero przerąbane a co on , pijany, że cię sprał/

ale to sie zalatwi juz w sadzie...mam nadzieje ze nie bedzie juz do mnie przylazil i blagal zebym wrocila jak tylko powiem ojcu to ja nie wiem czy on go nie zabije a o bracie nie wspomne

Gość marianna pe*
ty idx jutro do lekarza, masz ślady? i na policję to kredyt masz szanse,że mu przywalą

nie on alkoholu nie pije... cwiczy intensywnie na silowni chyba te odzywki mu ten mozg wypalily....pieprzony miesniak nienawidze go poklocilismy sie juz nawet nie wiem w sumie o co ale zaluje ze nie strzelilam mu w twarz....ale dzieki wamod razu mi lepiej dzieki za wsparcie..od razu lzej jak to wszystko wyrzucilam z siebie

Gość marianna pe*
pewnie sterydy anaboliki spieprzaj

ide spokojnie do lekarza nie zostawie tak tego dowody musze miec ze mnie lal slady siniaki mi wyjda heh narazie zaczerwienienie i bol w podbrzuszu nie wiem co jest bo zaczal mi sie nasilac wlasnie

nie takich rzeczy nie bierze raczej zwykle takie jak bialko testosteron i weglowodany gainer czy cos takiego bo masuje przez zime...