Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ksiezniczka0411

Dziwny sen

Polecane posty

Czesc, dzis w nocy snil mi sie dziwny sen, mianowice jadlam kolacje i w jedzeniu znalazlam gwozdzia, bylam tym bardzo zdziwiona a wszyscy ktorzy jedli obok mnie uwazali to za cos normalnego i wcale sie tym nie przejeli. Co ten sen moze oznaczac ? ;/

Gość sraka_praptaka_..
pierwszy gwóźdź do trumny. Przykro mi.

Gość sraka_praptaka_..
Tobie pewnie nie, ale niestety nie masz na to wpływu. Gwóźdź był w jedzeniu, musisz więc uważać na to, co jesz. Może po prostu jesz za dużo i to Cię powoli zabija??

Gość Piccolo bianco
to znak, że pora zrezygnoowac z potraw serwowanych na kafeterii :D

Gość aaaaa, juz wiem
to byla ta zupa na gwozdziu, ktora juz niedlugo przyjdzie nam gotowac, jak kryzysik sie poglebi

Gość Julakkkkkkkkk
Ja to dopiero miałam dziwny sen :P Znalazłam się na jakiejś prowincji we Włoszech szłam sobie ulicą gdzie nie było żadnych kobiet sami faceci na dodatek opaleni przystojni włosi w samych slipkach na kombajnach,traktorach powozach konnych strasznie się wystraszyłam że zrobią mi krzywde i zaczełam biec przed siebie wbiegłam w jakąś uliczke i nagle zobaczyłam całą księży jakiś luteranów czy coś w tym stylu wszyscy mieli brązowe workowate kitle kaptury i przewiązani byli sznurkiem mówili po polsku dlatego zabrali mnie do jakiejś parafi i tam zadzwoniłam do domu i potem się obudziłam :D:D

Gość Julakkkkkkkkk
# całą zgraje księży...