Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popklaaa

Czy to normalne że mój chłopak chce żebyś się przy nim

Polecane posty

Gość popklaaa

masturbowała ? Zastanawiam się czy któraś z Was tak przy chłopaku robiła i jak to wyszło tak ogólnie ??? :o

mój chciał bym przy nim srała... nie sikała, nie masturbowała tylko robiła kupę, strasznie to lubił, siedział patrzył, a na początku poglądał przez dziurke od klucza albo dołem, potem uchylał drzwi i obserwował, teraz siedzi na krześle i trzyma mnie za ręke i mówi że to uwielbia, mamy juz swój rytuał, czasem jak robię kupę to rozwiązujemy razem krzyżówki :)

Gość popklaaa
acha :o

Gość Eeerrr...
A co w tym nienormalnego? Seks to nie tylko penetracja, ale wszystko, co wokole tego sie dzieje. W seksie wszystko jest dozwolone o ile obie (czy wszystkie) strony maja na to ochote i lubia. Z tego, co piszesz to zszokowaly Cie fantazje Twojego partnera. jesli dlatego, ze nie jestes zbyt otwarta osoba, to albo bedziesz sie musiec otworzyc, albo nie widze dlugiej przyszlosci dla Waszego zwiazku, bo jestescie po prostu seksualnie zle dobrani, a jesli powodem jest to, ze sie wstydzisz, to moze za wczesnie rozpoczeliscie wasze pozycie seksualne?

Gość popklaaa
ma 27 lat od dwóch miesięcy jesteśmy ze sobą może nie należę do jakiś bardzo wyzwolonych ale tez nie jestem jakaś nieśmiala, ale masturbacja przy partnerze hmm chyba bym nie dała rady nawet sobie tego wyobrazic nie umiem.

Gość ************ciotka Klotka
brzydula 30 Ale się uśmiałam.Dobre :-)

Gość ************ciotka Klotka
Eeerrr... Dokładnie, masz sporo racji

Gość wewewe3222
ja uskutecznialam z bylym ;) ja sie masturbowalam, a on mnie wtedy zazwyczaj lizal po piersiach :P orgazm - odlot calkowity, polecam, wystarczy sie za pierwszym razem przelamac:P

Gość Eeerrr...
Moze zrobcie to razem, w sensie, ze kazdy dogadza sobie - przelamiecie w ten sposob pierwsze lody:) facetow takie rzeczy baaaardzo kreca!

nie wiem czy normalne ale mnie mój nawet nie musi o to prosić sama lubię to przed nim robić i patrzeć jak się wtedy jara i już nie może wytrzymać żeby mnie dotknąć :classic_cool:

Gość gość
Brzydula, kocham Cię. Naprawdę bardzo kocham Cię. Chciałbym być przez chwilę Twoim chłopakiem i patrzeć jak robisz kupę. Patrzeć jak wychodzi ona z dziurki. Zazdroszczę mu że ma taką fajną kobietę.