Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angielski do bani

kto ma czas i chec na korki angielski na skypie

Polecane posty

Gość angielski do bani

kto ma czas i chec na korki angielski na skypie a chcialby mi pomoc?? od razu mowie mam 40 lat .

Gość pani ladna
zona... w jaki sposob jestes w stanie mi pomoc? bedziesz wysylac zdania do tlumaczenia? inne zadania? czy masz inne metody? masz juz jaka praktyke w nauczaniu innych? czego oczekujesz w zamian?

Gość jgkvkjvhgh
A nie lepiej jest porozmawiac z native speakerem :) bo wiesz autorko, jak bedziesz rozmawiala z Polakiem to ten bedzie cie ciagle poprawial i wywyzszal sie swoja znajomoscia angielskiego. Native jest bardziej wyrozumialy i cierpliwy, przez co szybciej sie nauczysz :D Znam z autopsjii i polecam taki rodzaj nauki :)

Gość lotka25
czy jest ktos z okolic Reading?

"wywyzszal sie swoja znajomoscia angielskiego", chyba zaden normlany dorosly czlowiek sie nie musi wywyzszac jakakolwiek znajomoscia czegokolwiek. z nativem jest super jak zna sie jezyk na zaawansowanym poziomie, tak zeby doszlifowac to co sie juz umie. napisalam ze pomoge, wiec jakby co to moja propozycja jest nadal aktualna.

Zdesperowana zono, ja to ci wspolczuje, ty naprawde czesto ludziom pomagasz, ale jeszcze nie spotkalam sie zeby ktos byl ci wdzieczny.O taka pomoc jak twoja ja zabiegalabym kilka lat temu, teraz sama znam angielski, ale wiem jak dobrze gdy jest ktos kto pomoze, poprawi.I dlatego nie rozumiem ludzi tu na forum.Dlaczego oni nie chca skorzystac?

Z tym wywyzszaniem to juz przegiecie, jak sie nie zna jezykow to sie glowe spuszcza i sie uczy i juz.

Gość angielski do bani
dziekuje za odzew nie spodziewalam sie . ale dostalam informacje ze w szkole jest jeszcze miejsce .dziekuje bardzo ,,zono,,

Gość lotka25
pozyczysz mi 50 funtow do piatku?

Gość osz przegapilam ciag dalszy
hahahahahahhahaha usmialam sie

Do Autorki !! Możesz robić sobie mój kurs przez online. Naprawdę bardzo fajna sprawa , podaj tego Skype to Ci wytłumaczę.

Gość kierek
Dobrym sposobem na zaoszczędzenie czasu i pieniędzy są właśnie takie zajęcia języka angielskiego przez skypa. Angielski przez internet to coraz popularniejsza opcja nauki. Dodatkowym atutem takich zajęć jest swoboda , elastyczność i otoczenie, bo uczymy się we własnym środowisku. Jednak żeby nie trafić na kogoś mało doświadczeonego warto wybrać jakąś szkołę, która ma już doświadczenie. Jeśli o mnie chodzi to polecam stronę : http://tef.edu.pl/

Gość Magda5555
Można uczyć się nie tylko przez skype.Są programy do tego, żeby nie tylko rozmawiać z nauczycielem, ale też razem robić ćwiczenia. Ja tak się uczę i jestem zaskoczona, że się tak w ogóle da. Tak uczą w szkole pod adresem: http://www.korepetycje-online.com.pl Być może w innych szkołach też tak jest, nie wiem.