Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HASANANANA

Bebilon comfort , jaki smoczek dla 3 tygod noworodka?

Polecane posty

Zmienilam dzis na avent 3 przeplywowy, ale mala wypila 120 ml mleka w 5/8 minut;( nie WIEM co robic...inne smoczki sie blokuj bo za geste mleko;(

Gość canpolbabies balonik 3przeplyw
ma mniejsze dziurki niz avent sprobuj tez slow canpola.pasuja do butelek lovi,avent,mam.

Gość mamama27
ja robiłam tak że to mleko "rospuszcza" się tak po 10 min i wtedy da się wypić z 3 aventa czy nawet 2 - także zawsze robiłam i stalo sobie z 10 minut zanim mały zjadł - smoczki lovi tez przeszłam ale synek wymiotował po najmniejszym tak się lało w końcu się wkurzyłam i przestałam podawać tego comforta - drogi a efektów bylo zero - zmieniłam na gerbera - wtedy pojawiły się zielone kupki - i potem przeszliśmy na nutramigen - i to było idealne

Gość gość
Mialam podobny problem dlatego wskrzeszam temat. W koncu udalo nam sie znalezc rozwiazanie wiec moze komus jeszcze sie przyda. Przede wszystkim w Comforcie robia sie grudki, dlatego mieszam w osobnym kubeczku (np. takie z aventu 240 ml do przechowywania pokarmu). Potem dopiero przelewam do butelki. Poniewaz na Comfort przeszlismy ze wzgledu na kolki, przestawilismy sie tez na butelki DrBrown. Powiem wam ze podzialalo super. Smoczek rozmiar 2, a jak maly mial kilka miesiecy to rozmiar 3. Jak ciezko leci to wystarczy dodac z 10 ml wody wiecej niz zaleca producent. U nas sie sprawdzilo. Co do ceny to wystarczy dobrze poszukac w aptekach internetowych. Za pierwsze opakowanie zaplacilam ponad 40 zl, a potem kupowalam juz za 25, wiec roznica ogromna.