Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xdcdsvsd

czy zalujecie jakiejs znajomosci z kafeterii?

Polecane posty

Gość xdcdsvsd

czy poznaliscie tu kogos, z kim sie spufaliliscie a potem sie mocno rozczarowaliscie, po czym zalowaliscie ze w ogole z ta osoba gadaliscie?

Gość xdcdsvsd
nie chodzi mi o to ze z kims na forum piszecie. chodzi mi o znajomosci ktore sie przeniosly dalej, maile, gg, byc moze facebook i spotkanie

Gość buroki
ja poznałam dwie osoby całkiem sympatyczne może trochę po przejściach ciężkich życiowo ale są to fajne osoby gadamy na gg i planujemy wspólne spotkanie co dalej to okaże się

Gość Będziesz wiedział kto o ile
Ja nie żałuje i wierz mi, że byłeś zajebistym facetem i wciąż cię za takiego uważam. To moja wina, to mi wcześniej zabrakło odwagi no a potem to już za późno było. No i koniec końców to musiałam to zakończyć bo tylko bym sie męczyła. Tak jest lepiej.

"ja poznałam dwie osoby całkiem sympatyczne może trochę po przejściach ciężkich życiowo ale są to fajne osoby gadamy na gg i planujemy wspólne spotkanie co dalej to okaże się" no i gdzie problem?

Gość xdcdsvsd
a sa takie osoby z ktorymi po prostu zerwaliscie kontakt? wiecie ze tu pisza ale juz nie piszecie pod nickami pod ktorymi pisaliscie wlasnie po to zeby one nie widzialy?

dawniej tu "bywałam" -jakies 2 lata temu- i miałam kilku "dobrych" znajomych, myslałam o spotkaniu z Nimi, ale jakoś się rozmyło, gdy nie miałam czasu przesiadywac na kafe.

Gość Piccolo bianco
nie... tylko z reala :P

Gość xdcdsvsd
a klotnie?