Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łysiejący 23 latek

Czy sa jeszcze na swiecie inteligentne dziewczyny którym nie przeszkadza

Polecane posty

łysiejący, jeszcze niedawno słyszałam takie deklaracje od pewnego Pana, po czym okazał się psycholem :P

Na pewno w pierwszej kolejności nie będę oceniała jego portfela czy samochodu.

Gość lysiejacy 23 latek
Ja Jestem niestety z tych ktorym lysina nie pasuje. Co z tego ze mam 190cm jesli mam blada cere i do tego chudy

Gość łatwy w użyciu
baunty mowił ci juz ktos, ze jestes piekna jak milion dolarów? :classic_cool: staram sie byc mily i zabłysnąć :classic_cool:

Łatwy haha, nie nie mówił mi tego nikt, jesteś pierwszy, aczkolwiek myślę, że gdybyś miał w zasięgu taki milion dolarów... zwiał byś z tym milionem i obracał się wśród jakichś modelek i innych pięknotek :)

Gość lysiejacy 23 latek
10.56 podszyw

Gość łatwy w użyciu
a wiec ja to mowie moja ty penelopo i kleopatro :classic_cool:

Gość lysiejacy 23 latek
Jak każdy szukam pięknej ale i inteligentnej laseczki, młodej, z okrągłą pupcią i jędrnymi cycuszkami. Mimo, że jestem bardzo szczupły 190 sm/56 kg) to mam duży sprzęt, w głowie nie hula mi wiatr i uważam, że zasługuję co najmniej na taką dziewczynę jak Ty :) Tylko większość lasek ucieka gdy zauważy że zaczynam łysieć :o

Proszą bardzo :P a więc uczciwy, pracowity, wierny, posiadający kulture osobistą, dbający o higienę, musi dać mi odczuć, że jestem dla niego wyjątkowa, nie jest alkoholikiem, nie stosuje przemocy, szanuje, troszczy się... takie minimum przyzwoitości, reszta przyjdzie z czasem

Łysiejący, z taką reklamą warto wybrać na portal typu sympatia.pl :P

Gość lysiejacy 23 latek
Na sympatii są same paszteciary i poszukiwaczki sponsorów :o Mam tam konto to wiem.

Gość lysiejacy 23 latek
Wypierdalaj podszywaczu

Gość dwdwdwdw
dzwiny problem dla kobiet bo ja sie gole zawsze na zero pomimo iz mialbym gesta czupryne to wole jednak na lyso lepiej mi to lezy;)

Gość dwdwdwdw
No i pasuje do moich firmowych regionalnych strojów Adasia.

Gość Emmett Fitz-Hume
"Baunty- smak raju" :classic_cool: Musisz być bardzo młodziutka ;)

dwdwdw każdemu pasuje co innego :) moja koleżanka kiedyś zrobiła fotomotnaż moich zdjęć, na jednym zrobiła mnie łysą... to akurat nie wyglądało dobrze, szczerze mówiąc przypominałam dziecko z Oświęcimia. Ale są kobiety, które dobrze się prezentują

Gość Emmett Fitz-Hume
Baunty, na podstawie tego co napisałaś 11:12 - ok. 22, na podstawie zdjęcia ok. 20 :)

Gość Emmett Fitz-Hume
Też bym się ucieszył mając 20-23... ;) Mężczyzna ma tyle lat na ile się czuje, kobieta na ile wygląda ;)

ytytyt wszędzie rozgłaszasz te swoje myśli życiowe :D ale przyznam Ci jedno - poprawiłeś mi humor. Jak tylko zobaczyłam Twój wpis, który oczywiście dotyczył wzrostu... myślałam, że padnę ze śmiechu :D niźle to musi wyglądać jak tak siedzę w pokoju i nagle wybucham śmiechem do monitora :D

Osobiście nienawidzę łysiejących facetów tak samo jak kurdupli poniżej 180, tak już mam :) ale moje koleżanki chodzą z łysiejącymi facetami bo widocznie akurat im to aż tak bardzo nie przeszkadza. W sumie każdy ma coś czego u innych nie toleruje, Ty też, więc powinieneś zrozumieć że Ty sam możesz się komuś nie podobać tak samo jak ktoś Tobie. To oczywiście nie znaczy że masz małe szanse u innej osoby

baunty - to dobrze, śmiech to zdrowie. a z kolesi na wózku też się śmiejesz? ja zawsze wchodzę na takie tematy, bo mnie to wpienia, jak ludzie wynajdują sobie takie problemy z dupy " czy zechce łysego, rudego, a ja jestem za gruby, a ja za chudy, a ja mam syfy", jojczą jak pizdy, a tak naprawdę mogą miec narmalne zdrowe dziewczyny w każdej chwili