Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda M_123445

Wizyta promotora w moim domu

Polecane posty

Gość Magda M_123445

Jestem na etapie pisania pracy dyplomowej. Jestem na kierunku przyrodniczym i wraz z moim promotorem robimy doświadczenie do mojej pracy. Pan X ma zamiar pare razy do mnie i mojej rodziny przyjechac. Strasznie sie denerwuje bo przecież to nie taki zwykły gość nie wiem jak ma przebiegać taka wizyta...

Gość Magda M_123445
Może ktoś mi coś poradzi??? Doktor z uczelni to nie jest zwykły gość zarówno ja jak i rodzice strasznie sie denerwujemy

Gość pseudowariatka54890+876545
nie zazdroszcze ci takiej wizyty../.ja bym na uszach stanela, byle tylko sie z tego wymijgac...

Gość Magda M_123445
Niestety wymigać sie nie da choć bardzo bym chciała :( Niby człowiek bardzo sympatyczny koło 40 ale strasznie niekomfortowa sytuacja już bym wolała żeby był starym dziadem może bym sie go wtedy mniej krępowała

Gość pseudowariatka54890+876545
powiedz ze masz remont w domu i juz, po co ci taki stres, w imie magistra?daj sobie spokoj

Gość Magda M_123445
Akurat to z remontem nic nie da bo nie o dom chodzi. A przecież skoro przyjedzie z daleka to zaprosić go na obiad wypada. Raz to jeszcze jakoś by sie wytrzymało ale on bedzie kilka razy. Ratujcie :(

Gość Magda M_123445
Nie chce za dużo tu mówić on mi zaproponowal pomoc w doświadczeniu do pracy i po to ma przyjechać. To że przyjedzie wyszło od niego.

Gość dfdsfsdf
Leci na Ciebie ;D

Gość Magda M_123445
To jets facet koło 40 a ja młoda siksa nie sądze żeby na mnie leciał. :P

Też myślę, że on na coś liczy i naprawdę w najlepszym razie jest to uczciwe chodzenie z Tobą. Z tym że szansa że chodzi o to, albo że pomaga z dobrego serca to jakieś 5% :o

Gość Magda M_123445
Oj nie żartujcie ze mną ja mam problem a wy sie śmiejecie. :(

Gość Władeczek z kłodzka
Pewnie liczy że dasz mu dupy mnie tam pociągają takie "młode siksy" zrub mu loda i magisterka załatwiona

Gość zastrzeżona w 21 krajach
a w mieszkaniu masz w miarę dobrze urządzone?

Gość albo po
do kazdego tak jezdzi ?? czy tylko do ciebie bo masz np na suficie grzyba?

Gość kropełka
Pierwsze słyszę, żeby ktoś promotora w domu przyjmował. Po to są seminaria, żeby wszystko dogadać i dopracować.

Gość u mnie to bardzo popularne
do wielu osob z mojej uczelni przyjeżdzał promotor, a studjuje raczej meski kierunek i nie miał ukrytych celów. To chyba wszystko zależy od uczelni, u mnie panuja raczej przyjecielskie, luxne obyczaje :) Jeżeli tak nie jest na Twoim kierunku, tylko akurat Twój promotor wpadł na taki pomysł to rzeczywiscie zastnaów sie czy cos sie nie kryje pod tym... A jak go przyjac ewentualnie? Co za problem, posprzątaj, zaproponuj coś do jedzenia czy picia, cóź to za filozofia, gosc jak gosc :)