Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terra incognita

szukam mężczyny ok 40 letniego

Polecane posty

Gość a ja mam 20 lat
mozna powiedziec ze sponsora :) ale jestem dziewicą, wiec myslicie ze to bedzie problem czy zaleta??

Gość a ja mam 20 lat
musi mi sie podobać fizycznie i byc inteligentny

Gość terra incognita
oj, ile ja się pięknych męskich słów w życiu nasłuchałam - mogłabym obdzielić nimi kilka koleżanek :) w związku lub bez związku - oczywiście, ze masz rację, same słowa, deklaracje i bieżące uczucia niczego nie gwarantują. dlatego ja nie wyrzucam sobie błędnych wyborów, bo przecież nie chciałam źle po prostu stawiam czoła życiu i cieszę się czym mogę, ale naturalną rzeczą jest, ze chciałabym to życie z kimś dzielić Ty pewnie dość podobnie, czyż nie? :)

Gość terra incognita
szukająca sponsora - myślę, że to będzie zaleta dla jakiegoś dewianta, wiec na Twoim miejscu poszukałbym jakiegoś sympatycznego kolegi rówieśnika i budowała normalne zdrowe relacje polegające na wspólnym wspieraniu sie w rozwoju

Gość a ja mam 20 lat
ale dlaczego dewianta? przeciez kazdy mezczyzna chcialby miec dziewice a ja juz nie chce byc! a jak moge jeszcze zarobic, tym lepiej, kryzys jest, a mnie nie nauczono oszczedzac

Gość terra incognita
to moze pogadaj z mamą, coś Ci doradzi

Gość terra icognita
no i?

Gość LaLamidoooo
a skąd jesteś?

:):):)Terro... Kilku cm-ów brak, do Twojego ideału.;) Sześciu dokładnie... A teraz czekam na komentarze dzieciaków... I tak je zignoruję, ale jestem pewien, że będą..;) Chcesz powiedzieć, że chciałabyś sobie "życie układać" ze starszym sporo facetem? Co Ciebie tak w nich kręci? Ciekaw jestem, jak małolat!!:D:D:D

Chcesz powiedzieć, że chciałabyś sobie "życie układać" ze starszym sporo facetem? Co Ciebie tak w nich kręci? Ciekaw jestem, jak małolat!! to pytanie do mnie? Bo jeżeli tak, to chyba pomyliłeś mnie z tą szukająca sponsora dwudziestką :) ja nie szukam dużo starszego, takiego juz miałam i okazał się totalnym maminsynkiem

Gość LaLamidoooo
u mnie dziala youtube

a jaką masz przeglądarkę, Lalamidoo? zaś co do Twojego pytania - nie chcę zdradzać lokalizacji, może założę sobie później maila incognito, albo coś?

Gość ile masz wzrostu>?
Terra incognita

Gość LaLamidoooo
mam Explorera9, ale na mozilli mi też działa

Gość LaLamidoooo
to dla mnie w sam raz, ja mam 180, najleposzy wzrost dla mezczyzny!!

Gość LaLamidoooo
oj tam oj tam, dlaczego akurat 187, a nie np. 186 ;), okolice 170 to u kobiety idealny wzrost, jak dla mnie, oczywiście nie chcę Ci słodzić ;)

187 ma mój brat, stad czuję się kompetentna do wyrażenia opinii ;-) będę instalować jakiegoś adobe playera tylko nie wiem czy potrzebuję 32 bit, czy 64

wybierz 32... tak, domyślnie... nawet jak coś nie przjedzie - potem możesz drugi raz przecież wgrać.

Gość LaLamidoooo
muszisz sprawdzić jaka wersje przegladarki masz, 32 bity czy 64 bity, na górnym pasku otwórz pomoc, nastepnie kliknij internet explorer informacje i tam bedzie info jaka masz wersje

IE w ogóle nie chce współpracować odkąd używam tego komputera (pewnie powinnam była reklamować zaraz po zakupie, czyli 3 lata temu), więc działam przez mozillę. niestety, mimo ze wersja adobe flash playera jest zaktualizowana, youtube milczy :(

a zmieniając temat - może jakiś wywiad? np jaki serial lubicie? bo ja właśnie odkryłam "czas honoru" i dochodzę do wniosku, że chce czy nie jestem patriotką ;-)

Gość LaLamidoooo
ja telewizji prawie w ogole nie ogladam, a najlepsze filmy to filmy Bareji

przy telewizji dobrze sie ćwiczy, więc w imię zgrabnej sylwetki chyba mozna bez wyrzutów sumienia korzystać z tej najłatwiejszej i najmniej ambitnej rozrywki współczesnego człowieka :) Bareja to oczywiście mistrzostwo, oczywiście trzeba być Polakiem, żeby tak to oceniać, no moze jeszcze starsi obywatele pozostałych panstw postkomunistycznych czesciowo by je rozumieli :)

Gość nudanuda
terra incognita z ciebie bije nuda nawet przez monitor