Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terra incognita

szukam mężczyny ok 40 letniego

Polecane posty

Gość są tacy
np. ja :P

Gość 40 year old
Szukasz jeszcze? :-)

Gość gość
mężczyźni ok 40 letni są słabi psychicznie, dowartościowują się młodymi laskami, albo sami nie wiedzą czego chcą bez wyjątku

Gość gość
kobiey 40 letnie tez to mają potrzeba im młodszego :) 30 latka np ;) Kazda powinna tego raz doświadczyc :)

Gość gość
masz na myśli jednorazową przygodę? nie sądzę, żeby kobieta 40 letnia była aż tak zdesperowana, niby w imię czego? żeby młody miał darmowy seks? na to trzeba trochę się postarać, a 4 z przodu nie znaczy, że trzeba być łatwym, to nie zależy od wieku :)

O, nie radzę, chyba że jest to normalny facet, któremu nie wyszło w związku, ale ten związek jak miał, to był normalny. Mieszkali razem, mieli wspólne sprawy itp. Ja też ze dwa lata temu poznałam pana po 40tce i też wydawało mi się ze jest w porządku i bardzo szybko okazało się ze nie jest i że pan ma kompleksy jak stą do księżyca, boi się kobiet i tak ich nienawidzi, że jazdą podejrzewa o chęć wyrolowania go. Pan zainstalował mi w komputerze program szpiegowski. Przy okazji wyszło kilka innych spraw, np, to że pan chciał mi podkraść pomysł na biznes itp. także radzę bardzo uważać. Interesować się tylko takimi, których się dość dobrze zna.

Gość gość
trzeba umieć odsiać ziarna od plew, silene czasem zdarza się jakiś diamencik :)

Zdarza się, oczywiście, ale trzeba bardzo uważać. I raczej omijać portale, tylko szukać w swoim środowisku. Portale są dobre dla nastolatków, bez 'trupów w szafie'. tacy koło 40tki to mają często takie nieprzerobione problemy, że najpierw powinni niezłą psychoanalizę przejść.

Gość gość
wiekszosc z nas powinna pzrejsc psychoanalize