Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elzbie##..

Pociaga mnie moj siostrzeniec

Polecane posty

Gość Elzbie##..

Jestem rozwodka mam 52 lata i w dalszym ciagu duze potrzeby. On ma 23 lata studiuje w moim miescie i z racji tego ze mieszkam sama to mieszka u mnie. On mnie bardzo podnieca czasami to az mam na niego wielka ochote. Poradzcie mi kobietki jak sobie z tym poradzic ??

Gość Mokra_Włoszka
wykorzystaj go i poczekaj aż jego rodzice zrobią ci z zycia jesień średnioweicza :P ( bo to akurat masz jak w banku) albo poproś, aby znalazł sobie inne miejsce zamieszkania

Gość Magda M_123445
Jesteś chyba zboczona.

Gość Mokra_Włoszka
ona nie jest CHYBA zboczona ona jest zboczona NA PEWNO ale to jeszcze pikuś... ona jest także pozbawiona wszelkich moralnych hamulców

Gość Elzbie##..
ale przeciez nikt sie o tym nie dowie to chyba nie bedzie nic zlego, ja tez chyba mu sie podobam bo widze jak na mnie patrzy

Gość Mokra_Włoszka
ale przeciez nikt sie o tym nie dowie zostawisz chłopaka z takim bagażem, że za sam pomysł powinnaś żyć dłuuugo i baardzo boleśnie

Gość Elzbie##..
a niby jak to moze na niego wplynac ??

Gość Mokra_Włoszka
pomyśl... to naprawdę nie boli, o ile myśli sie mózgiem a nie cipą :classic_cool:

Gość Kompan
Do Elzbie##.. Czyń swoje, uwiedź go wiesz co to seks spraw by przeżył rozkosz lepszą niżby kochał się z jakąś młódlą. Puźniej sam będzie prosił żebyś się z nim kochała!

jak się na ciebie patrzy kurva przestraszony wiecznie czujny gotowy do ucieczki babo wymocz sobie pipkę w ace to ci przejdzie

Gość a n o n i m o w o x y z
Debile ona mówi o 23 latku a nie 13 latku!!! Ja w wieku 24 lat uprawiałem sex z 43 latką. A w wieku 20 bardzo miałem ochote na blisko 60 latkę. Najmłodsza dzieczyna była 7 lat starsza. I NIE MÓWICIE MI ŻE NIENORMALNY JESTEM pociągają mnie dojrzałe kobiety po prostu. A obecne 7 lat jest jak najbardziej fajne :) Chciałbym taką ciocię ale jak miałem 19 lat 20 :) bardzo bym chciał szkoda ze tak nie mialem

Gość siostrzeniec
Ja bardzo chętnie bym przespał się ze swoją Ciocią... Często myślę o niej jak się masturbuję...

Gość diviannna
o ja pierdole seks z ciotka?? ciekawe co na to twoja sistra matka twojego siostrzenca?? jestes poprostu jebnieta

Gość 0ko Saurona
moze to rodzina jej bylego meza

Gość gh
ciekawe co na to siostra