Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooo784547yr

MÓJ zwiazek , prosze o ocene porade...........

Polecane posty

Gość ooooooooo784547yr

Zaczne od tego,że jesteśmy ze sobą prawie 3 lata, on mial ze mna swoj pierwszy raz a ja z nim, jestem jego pierwsza dziewczyna, ja przed nim mialam kilku chlopakow, ale tylko z nim spałam. Charakter ja: bardzo wrazliwa, pamietliwa, kochajaca,tradiocnalistka,czasem nerwowa,troskliwa,wierna, szczera on:wrazliwy,kochajacy, potrafi sklamac a kilka dni pozniej przyznaje sie do prawdy, wierny,kochajacy,czasem bardzo nerwowy Przeszlismy wiele wiezenie przez ktore trafił przez koleszków, operacja tetniaka mózgu przezyl. Wszystko bylo dobrze zawsze miedzy nami tylko 3 miesiace temu poklocilismy sie troche.I wtedy zaszła dziwna sytuacja o ktorej czesto mysle, nie wiem czy to glupie ze sie tym zadreczam? Wtedy jakas kolezanka jego zaczela do niego pisac (czy bedzie w szkole, co tam itp) az w koncu on jej napisal sms "szkoda ze sie nie spotkamy" gdy to zobaczylam spytalam co znaczy ten sms a on powiedział,że zarty sobie z niej zrobil bo ona wypisuje do niego, wiec powiedzialam zeby jej to powiedzial i w szkole powiedzial ze ten sms nie byl do niej i zeby do niego wiecej nie pisala zeby spadała. I jeszcze sie dowiedziałam ze ta dziewczyna do wszystkich jego kolegow pisze (co tam? idziesz do skzoly? ) i tak w kolko, mnie osobcie bardzo zabolało ze moj chlopak jej napisal tego sms, mimo ze to byly zarty. Podobno ona jest jakas dziwna i do wszytskich wypisuje i jego koledzy sie z niej smieja. Potem była druga sytuacja pojechal sie przejechac z koleszkami i jego kolega spotkal jakies tam kolezanki, moj chlopak tam nic sie nie odzywal,na drugi dzien moj chlopak wziol nr od kolegi do jednej kolezanki napisal jej" milo bylo cie poznac", mowil ze tak na zarty to napisal ona mu cos odp a on jej juz nic. i napisal jej potem zeby skasowala jego nr ze niechce miec z nimi kontaktu i ze ma kochana dziewczyne, ja nie wiem czemu mnie to tak boli? czesto o tym rozmawiam z chlopakiem nawet 3 miesiace temu z nim zerwalam przez to i wtedy mi powiedzial ze ten nr wziol dla kolegi ale mu nie dał bo wtedy sie z nim nie widział a ja sie z nim o to poklcilam i w koncu usunal ten nr i ze tak naprawde ten nr tylko wziol dla kolegi, ja znam tego kolege i rzeczywiscie on nie mial nigdy dziewczyny i wiem ze szuka, on przeprasza bardzo l i jest wszystko ok potem wrocilam do niego i jestesmy caly czas razem wszystko jest ok, tylko ze mi jest nadal,źle, i chcialam sie zapytac ludzi na forum, dlaczego ja sie tym zadreczam? czy cos zlego naprawde sie stalo ze on tak napisal? powtarzam ze jestem bardzo wrazliwa i pamietliwa..... to tyle czekam na opinie pozdrawiam.

No bo za długie to jest jak na pierwszy raz ... przeczytałem spróbowałem się skupić... i nie idzie mi :( ... jakbyś zaczęła od nieco krótszej formy - może ktoś sie zainteresuje i wtedy uszczegółowisz ok, ludzie są leniwi i nie chce im się czytać za długich tekstów/ chyba.

Gość ooooooooo784547yr
ale ja napisałam jak najkrócej, wypowie sie ktos na moj temat?

Nie chcę być złośliwa, ale masz problemy jak 15latka. O co ci właściwie chodzi? On tylko wysłał kilka sms'ów jakimś tam koleżankom...

Gość ooooooooo784547yr
ja mam 21 lat, wiem tylko ze ja jestem strasznie wrazliwa, i on nigdy nie mial kolezanek , moze dlatego mi z tym źle? nie wiem, to uwazasz ze nie ma sie czym zadreczac?

Tak, masz nie zadręczać i siebie i jego. Zachowując się w ten sposób tylko napędzasz nieciekawą sytuację: on znajomych (obu płci) będzie miał zawsze, a Twoje urojenia doprowadzą do tego, że zacznie kłamać byle tylko uniknąć czepialstwa z Twojej strony.

Gość on sobie
szuka innej "kolezanki".Dzieciaki z was jeszcze .Czas na rozgladanie sie a nie na stale zwiazki .

Gość ooooooooo784547yr
ale on mi prawde powiedział........ ja wlasnie nie wiedziałam czy to jest cos zlego czy nie dlatego pomyslalam ze zapytam ludzi na forum

Gość ooooooooo784547yr
ale on sobie nie szuka innej kolezanki, ja napisalam ze to bylo 3 miesiace temu i tylko takie cos sie wydarzylo, od tamtej pory jest wszystko dobrze, tylko osttatnio o tym myslalam i postanowilam napiusac na forum

No czym się zadręczać, sam Ci powiedział, a Ty to dalej roztrząsasz. Jak będziesz tak robić to przestanie Ci mówić cokolwiek, bo nie będzie wiedział do czego przyczepisz się następnym razem.

Gość ooooooooo784547yr
dzieki za rade