Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choinka cukierkowa

KROK DALEJ....

Polecane posty

Gość choinka cukierkowa

jestem z chłopakiem od poł roku, mamy po 23 lata, układa nam się dobrze, zero sprzeczek itd ale nasze życie seksualne jest marne można powiedzieć że go nie ma.... chciałabym zrobić krok dalej, ale on nie chce... dziwne to jest... wie że kiedyś to nastąpi ale jak się robi gorąco to on pasuje, nasze życie seksualne opiera się można powiedzieć tylko na pocałunka, nic wiecej nie ma... zero pieszczot, zero oralu niccccc jak ja kilka razy próbowałam coś zadziałać to on pasował... on też nigdy dalej sie nie posunie, już nie wspomne by włożył ręke pod spodnie... nic... no ileż tak można.... rozmawiałam z nim o tym nieraz on wie że kiedyś dojdzie miedzy nami do seksu ale on ewidentnie się boi, unika tego, mamy tyle lat a zachowuje się jakby miał 16 że ktoś go nakryje na tym czy coś.... już sama nie wiem, nie nalegam bo nie chce byc natrętna ale jakiś krok dalej chce zrobić w koncu bo ileż można się tylko całować, ja jestem rozpalona na maksa on tez mogło by coś byc a tu koniec... odpowiedzcie mi czemu on nie chce... czego się boi... czym to może być spowodowane od razu mówię, pociąga mnie, podnieca ja gp też wiem widzę ze ma ochote na mnie wielka tyko się powstrzymuje...

Gość beatka s-k to jedza
ma hiva?

Gość choinka cukierkowa
proszę o poważne wypowiedzi

Gość choinka cukierkowa
niech mi ktoś coś doradzi, powie co mam zrobic i czym to może byc spowodowane

Gość kropełka
Piszesz, że z nim o tym rozmawiałaś, ale nie piszesz o tym co on mówił?

Gość choinka cukierkowa
tak rozmawialiśmy na ten temat, ale to jakiś czas temu, nie chce ciągle o tym gadac by go nie naciskać, nie wywierac presji, powiedział że on potrzebuje spokoju, miejsca, uczuć, i tyle on wie że to kiedyś nastąpi ten ktok dalej a raczej seks bo co spotkanie jest goracej ale nic nie robi w tym kierunku. wydaje mi się że coś jest grane tylko nie wiem co... ma jakieś obawy, boi się, nie wiem czego... pytam się was bo z boku nieraz lepiej dostrzec niż samemu

Gość kropełka
Może to zwyczajnie kompleksy, ale tak duże, że mu się od razu musi wyświetlać w głowie jakiś koszmarny scenariusz skoro cię hamuje. O tym jest najciężej powiedzieć facetowi. Tylko to mi przychodzi go głowy. Daj mu ten spokój i miejsce, zadbaj o szczegóły, nastrój itp. i spytaj jeszcze raz co mu nie pasuje. Ja bym nie umiala udawać, że jest ok. Wkurzyłabym się i powiedziała wprost, żeby mnie w ogóle nie dotykał jak nie zamierza skończyć. Ale to ja.

Gość snieżynka
zastanawiam się na tym, faktycznie moze ma kompleksy na swoim punkcie, że jest mało doświadczony w seksie, moze nigdy się nie kochał, ma małego, albo pamieta nieudany seks nie wiem co mam myśleć bo to jest dziwne kiedy jestesmy tak rozpalenie on mówi dość.... nie posunie się nic dalej tylko pocałunki nie ma 16 lat...

Gość kropełka
Nie ma, to go nie traktuj jak 16latka. A prozmawiaj jak z dorosłym czlowiekiem. Powiedz, że ci to nie pasuje na spokojnie. Bo jak urośnie w tobie frustracja, to nie będziesz umiała mu powiedzieć tego bez zbędnych emocji.

Gość snieżynka
ale nie chce naciskać na niego, nie chce by robił to z przymusy tylko dlatego że tego chce

Gość kropełka
Ale kochana nikt nie każe naciskać. Ale nie czujesz, że skoro jest jakiś problem, to powinien ci o tym powiedzieć i razem z tobą go rozwiązać? Zamiast oszukiwać, że chodzi o to czy o tamto? Serio czasem wystarczy zwykła rozmowa. Ja już wiele razy się o tym przekonałam. Ale ktoś musi zacząć.

Gość snieżynka
no czuje że ma jakiś problem, skoro unika seksu pieszczot itd przynajmniej chamuje się, chce ale nagle przestaje....

Gość kropełka
No to masz wybór czekac, tylko nie wiem ile aż sam się otworzy albo dociekać o co chodzi i mu pomóc się z tym uporać.